WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj sama bym poszła spać ale Igi bojkotuje spanie.
-
Spanie nie wypalilo to poszlismy na spacer. Wypalilo tylko 1,5h. Piotrek ozyl skacząc po kaluzach. Ok...makry, mokry...ale w ramach buntu kleknal w tej kałuży
potem bunt bo do wózka...potem bo do domu...ech...moja głowa...przewietrzona ale umeczona
Nasz pierwszy spacer
I zaczął właśnie jeść...białą kielbaske a teraz placuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 13:25
AJrin, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
My kisimy się w domu dziś masakra oby taki cały rok nie był bo zwariuje Kosiu marudzi na maksa Igi wariuje i robi wszystko na złość.
-
Kamcia haha ale się uśmiałam z fotek
Dziewczyny dawajcie wasze szkraby w nowy rok
-
nick nieaktualny
-
U nas już śpią
Wieczór dla rodziców czytaj idę sprzątać -
nick nieaktualny
-
U nas też ciężki dzień. Raz padało, raz słońce, wiatr taki, że łeb by urwał wraz z szyją.
Nie poszliśmy na spacer. Amelka cały dzień była marudna. Wszystko na nie. Drzemki w dzień odeszły w zapomnienie. Nie śpi już wcale, zatem nawet nie miałam jak choć chwilę odpocząć.
Poszła spać przed 20:00. Ja już uszykowana do pracy, piję herbatę. Chwilę jeszcze pogramy z D w planszowke i pójdę spać. Jestem zmęczona jak nigdy.
A po takiej przerwie (prawie 2tyg) już się boje, że zaspie do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 20:35
-
U nas Igi padł jak pisałam jeszcze z jego łóżka też bez drzemki a spał tylko 8 godzin bo od 24 do 8 rano. Oby noc laskawsza inaczej jutro wymiekne. Przygotowałam wszystko do żłobka i mam rozkminke czy podsyłać czy nie ma katar żółty nie dużo ale nad ranem i coś tam w ciągu dnia jest ale po dzisiejszym dniu ja jutro z nimi 2 nie dam rady sama serio.
Sam mówi że idzie jutro do przedszkola z tatą a mama odbierze. Rozgadal się tak że nas poucza ostatnio masakra i zawsze on wie lepiej!
Liczę że jutro nie będzie padać bo osiwieje w domu serio. -
H nas dziś najazd rodziny - rodzice, babcia, brat z rodzina - tak Amalia parapetówki i moje urodziny jutrzejsze
Dzień ten spędzony na kiszeniu się w domu bo wije tak ze chce głowę urwać
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Moja Ksoezniczka w piżamce już i po kąpieli się bawi jeszcze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18cf94c2735d.jpgkamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i wczoraj Sofcia przespała wszystkie fajerwerki, a strzelali dookoła jakby wojna była!
Mówię Wam, ze wszystkich stron !!!!
A sprcia spała
Po wszystkim przed pójściem spać weszliśmy do jej pokoju żeby sprawdzić czy jest przykryta - j co??? Ledwo otworzyliśmy drzwi i się zaczęła kręcić !! Heheh
Jakiś radar maja te dzieci !!!Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się witam z kubkiem kawy.
Igi poszedł do żłobka z Tatą choć nie obyło się bez walki bo on chce z mamą iść.
Ja dziś mam plan odespania z Kosiem bo nocka ciężka. Igi z 30 minut walczył i tak dwa razy coś mu się śniło i tylko mama mama a w tym samym czasie Kostek mamamama jeść z 5 razy więc mało co pospalam.
A i kuźwa pięknie zaczęliśmy nowy rok bo wczoraj gumką nam strzeliła! Ale mam 25 dzień cyklu więc uff. -
nick nieaktualnyDzien dobry.
Wyslalam meza z werka do szkoly:-)
U nas bardzo mocno wieje ale wyjsc bede musiala po werke wiec ......
Robert jeszcze spi.
Ajrina szczerze o kuzwa!
Wiesz ja sie czasami zastanawiam jak to mozliwe. Nam nigdy sie to nie przytrafilo.
Nouwazajcie .
Pewnie korzystaj z kosiem.
Wspolczuje tych nocek zarwanych.
Ja spalam ale sie nie wyspalam.