WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas ani sanek ani śniegu. Chwilę padał w czwartek ale od razu topniał.
Już nie pamiętam śniegu takiego wiecie: zaspy, sanki, jabłko pod pupa.
Dariah lubi tę wiadomość
-
U nas dzis sypie cały czas. Rano o 8 pojechaliśmy wszyscy do dziadków ale uwaga pociągiem Igi szczęśliwy.
Rodzice oddali dzieciaki i pojechali do kina
Właśnie zjedliśmy obiad.kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja poprostu jakos nie mam czasu
Wczoraj u mamy bulam z dziecmi zeszlo nam tam troche bo robert polecial do pieskow, z dziadkiem w garazu rzadzic chcial patrzyl co robi potem do domu wzielam sie za lekcje wieczorem przyszla babka (stala klientka) po ciuchy po werce wiec udalo sie sprzedac.
Dzis nie lepiej przyjechala rodzina po domek dla lalek ten wielki weroniki czas i pora byla sie pozegnac z nim.
Werka kase zgarnela zadowolona choc jeczy ze chce tableta ale nie da rady musze byc twarda z dziadkiwm ma umowe ze jak pokaze swiadectwo szkolne ze zdala do 2kl to dolozy do tableta a jak bedzie czerwony pasek to wiecej sie dolozy.
Ta wniebozieta!
Wiec kazalam isc kupic sobie jakies ubrania.
Jutro tez od rana dzieci rozwiezc bo maz na 7 ma kurs potem na 10 mam wizyte u endo wiec trzeba szybciej z 45min wyjechac.
Potem odbior dzieci i do galerii jeszcze obiad jakis wymyslec.
W dzien dzis to obiad , to wybudzanie z drzenki roberta czyt usnal i trzeba bylo go obudzic to kapiel dzieci to pizza i teraz jak maja isc spac to oni zywi hahahahha
Natka ja tez taki snieg w podstawowce widzilam ostatni raz.
Kamcia cudasne chlopaki.
Moj robert odpukac czwartek piatek wyszedl z wozka i wolal biegac , chodzic na nogach. Hura!
A jesc dalej nie je.
Rzadza kaszki i serki.
Nawet nalesniki z musem jablkowym sa beeee
Pije jak konWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 20:36
-
Ja leżę na kanapie. Piję herbatę, choć po tym weekendzie to mam ochotę na drinka, ale jutro do pracy więc się smakiem obejde.
Co tu się nie działo. Zbite szklanki, pocięty nożem palec, ból gardła, rozlany olej, obite dupsko kiedy poślizgnęłam się w kuchni na w/w oleju. Do tego przesolona zupa i spalone frytki. Rozlane siuski po pokoju, bo jakże cudowne dziecię nauczyło się jeździć na nocniku jak na koniu. I nie, nie przeszkadza jej, że dopiero co siusiala do niego.
Ach, nie wspomnę o tym, że moje dziecko zrobiło mi kawał i wyłączyło pralkę w połowie cyklu. Ja skapnelam się o wiele później i wszystko prałam od nowa.
A żeby było już w ogóle śmiesznie, to dziś jak rozbierałem się do kąpieli to zamiast ciuchy wrzucić do kosza na pranie to....
Wrzuciłam je nie wiedzieć czemu do kibla!! Taaaaak, daaaam.AJrin, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka
Takie numery to ja robilam jak zaszlam w ciaze hihi
A moze ty w ciazy?
Jakis cud?
Piekny dzien .
Moj tanczy jak piotrus Kamci .
Rece w pol zgiete i macha nimi gora dol gora dol do tego dziwnie idzie i tupie?
I chce sam myc zeby a potem pije z kubka wode oczywiscie polyka i pluje do zlewu
A jak pije sok to ze slomki nie rozu
Ie.
Dzis przed zasnieciem sie klocil dyskusje w jezyku ???? Swoim prowadzil.
Mowiw ze idzie jutro do dzieci werka tez a ja ide do pracy bo robert juz jest zdrowy podszedl do mnie i gadaaaaaaa!
Chyba nie chce isc do zlobkakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha natka przepraszam ale się uśmiałam kibla brawo mamuśka chyba zmęczenie się odzywa.
Kamcia cudne chłopaki
A to my i dzieciaki z dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:46
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wakacje!
Nareszcie ale cisza!
Robert nawet nie zaplakal tfu tfu.
Az dziwne bo stalam gadalam z pania przy nim .
Dstalam pusty druk ze zlobka ze pracuje zaklad pracy ma wypisac.
Dziwne maja zasady.
Pierwszy raz siw spotykam zeby wymagac drugi raz zaswiadczenia.
No ale dobra przeciez pracuje nie
Nic szykuje sie i jade do endokrynolog.
Tak mi sie nie chce
Kamcia jak tam patryś?
Ajrin piekne foto.
Wiesz az sie stanawialam jakby robert sie zachowal.
Kiedys mielismy plan pojechac pociagiem do wroclawia do mc donalda hihi ale jako wycieczka i pociagiem koniecznie ale nie wypalilo.
-
goraczka pojawiła sie drugi raz około 4, ładnie spadła po nurofenie
teraz tzn około 10 znów sie pojawiała, dałam nurofen przy 37,8 na czas drzemki-jeszcze Patrys spi
obstawiam trzydniówke-bo totalnie innych objawów brak, na pewno nie lece jeszcze do lekarza, goraczka spada, nic innego sie nie dzieje
a czy trzydniówka okaze sie w srode/czwartek -
nick nieaktualnyNie dawno wrocilam.
Ale dlugo mnie trzymala.
Ale zrobila usg wiec super.
Po usg ewidentnie hasimoto mam !
Znalazla w obu platach tarczycy dwa torbiele maluskie ale sa i powinny sie wchlonac jak nie bedziemy myslec.
Za rok wizyta kontrolna.
Mam sobie kupic selen+cynk, unikac jodu, nie czytac o hasimoto bo glupoty pisza mam zyc jak do tej pory.
Na pewno trzymac diete wg io bo mam stan przedcukrzycowy.
Jesli mi meta ta nie odpowiada (a tak jest narzekam na skore jest straszna) to zapytac lekarza swojego o zmiane ona nie chce sie w to mieszac bo mnie nie prowadzi od poczatku pod tym katem.
Jest w szoku ze udalo mi sie zajsc w ciaze z robertem i urodzic go zdrowego patrzac na wyniki.
-
Hmmm
No to ja od swojego lekarza mam akurat jod brać. Przez 3mies. Tzn do końca stycznia.
Dodatkowo kiedyś zapytałam go (i dwóch innych) a propos zdrowia dziecka a wpływem tarczycy to wszyscy jednogłośnie mi mówili, że faktycznie w SKRAJNYCH przypadkach może dochodzić do poronień we wczesnej ciąży lub uszkodzeń ale w ich karierze nie mieli takiego przypadku. Dodatkowo jeden z nich (ten profesor, dzięki któremu Amelka jest z nami) miał w karierze dwie kobiety z Hashimoto i wynikami TSH powyżej 10,0 (przy branych lekach) i ciążę przebiegały prawidłowo bez zaburzeń a dzieci urodziły się zdrowe.
Także spokojniejeszcze Henio będzie
Dariah, AJrin lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mało się odzywam ale Kosiu bardzo płaczę nawet na rękach no ale mamy pierwszy ząbek więc nie ma ma co się dziwić. Na szczęście ratujmy się bujaczka uwielbia się bujac
Nadal bez ogrzewania i ciepłej wody jesteśmymam nadzieję że jutro faktycznie przyjdzie ten koleś.
-
nick nieaktualnyAjrin brawo za zabka!
Biedny kosiu.
Na mam nadzieje ze przyjdzie chyba bym tel rozniosla gdyby nie przyszedl.
Natka moja kolezanka zaszla! Z tsh 6,5!!!!
Dziecko zdrowe.
Co do henia....
Maz ostatnio mi powiedzial ze jak sie przeprowadzimy do domku to 10-cioro bedziemy mieli takze ten tego.
Nie mamy warunkow:-(
Moze wygram w lotto kiedys
Zakupy udane werka sie obkupila .
Krzyczala dosc glosno w galerii ze fajne jest zycie bogacza i ona tak co dziennie chce robic zakupy i zyc szczesliwa!
Hmmmm.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U nas bez zmian mnie dopadł jakiś dol tzn wiem jaki ale szkoda gadać
Kamciu wyślę Ci jutro bo po prostu zapomniałam
Pytanie do znawców tag
Ogólnie mam w normie bo 1.18 ale sytuacja jest taka że 1.5 miesiąca temu robiłam wynik i miałam poniżej normy nie wiem jak to możliwe ale było chyba ma minusie odstawiłam eutyrox noi mam to 1 z hakiem czyli jest ok ale nie za szybko skok czy nie ma to znaczenia ? Moja Endo kazała mi brak 50 ale jak kp ja już nie kp więc odstawiłam