WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc tak
Diagnoza: trzydniówkawęzły chłonne karkowe potwierdzają(ja nie umiem akurat tego sprawdzać)
Ale
Ale gardło brzydkie tzn jest spora nadzerka i jeśli gorączka się pojawi to już będzie angina
W zwiazku z wyjazdem mamy jakby co wstrzymac się jakieś dwa dni na rozwój(lub nie rozwój sytuacji)
Ale to nie problem-na spokojnie pojedziemy w niedzielę (tak bysmy mniej spokojnie planowali sobotę)
Mamy działać miejscowo
Zlecialo nam poza domem jakieś 4h
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jakąś totalna niemoc od 3 dni gotuję obiad że składników które kupiłam i się zmusić nie mogę
jedyne o czym marzę to spać.
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Czytam czytam
Wczoraj wylecieli teściowie - wracamy do normalnego życia hehe
Od poniedziałku w pracy po 2 tyg urlopu - choć powiem Wam ze przez święta, potem przeprowadzka, teściowie itd to mam wrażenie ze jestem bardziej zmęczona po urlopie niż przed hehhe
W związku z tym zarezerwowaliśmy tydzień w Szklarkeij ale to na konie lutego dopiero - może wtedy odpoczniemyD ma się uczyć na nartach jeździć
Ajrin
Myśle ze to przemęczenieorganizm domaga się pauzy
Kamcia
Dobrze ze jednak poszłaś do lekarza. Okazało się ze owszem trzydniówk ale w gardełka tez coś się dzieje - nie odkrylabys tego bez lekarzaa do niedzieli na pewno Patrys się wykuruje i pojedziecie
Nas mój chrzestny od dawna fo siebie na weeknd do Kołobrzegu zaprasza ale zawsze coś..na wodne musimy się zmobilizować j jechać ,)
Skali
Ah smec nam tutaj i mów co Ci na serduchu leży !! Czasmi wystarczy się wygadać
A z Poli bądź dumna jak paw i dziękuj Bogu ze dał Ci poznać smak tej dumy
A Szymus szybko nadgoni zaległości !
Żabka
Jak tam dziś Robercik w żłobku?
Natka
Co u Was ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Moja Królewna Gwiazda na wybiegu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:30
Natka-matka wariatka :), AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah jak się mieszka
No jakieś foteczki?
U mnie trochę pewnie szok 3 noce ostatnie Kosiu lepiej śpi a ja zasypiam z Igim o 21 wstaje o 7 więc pewnie szok dla organizmu bo nie mogę powiedzieć 3 ostatnie noce z przerwami ale śpię.
Kamcia to zdrówka aby nic się nie rozwinęło. -
póki co goraczki nie ma
apetyt mały ale duzo pije (jakby bolało to by nie ciagnał butli z piciem odmawiajac mm??)
ale w nocy niespokojny, juz 5 nocy taki niespokojny-ani na jedzenie, ani na picie, troche lulanka i spi
teraz tez było lulanko i spi z szumami
ale mm nie chciał
pózniej zajrze czy w gardełku inaczej
dzis neurolog Piotrusia, mam ogólnego stresa -
nick nieaktualnyJestem nie dawno weszlam do domu.
Dobrze ze to piatek bo mam zwyczajnie dosc tego biegania.....
Bylam zawiezc dzieci , potem do domu imylam wlsoy potem pojechalam do pracy swojej potem na zakupy swoje i szkolne bo dzieci maja bal karnawalowy wiec jakies picie etc potem na swiatlach zaworcilam do sklepu i uzeralam sie ze zla cena w polce a cena na paragonie inna .
Nie bede opowiadac za koho maja klienta .
Robilam w markecie i wiem jak sie robi ahhh
Usiadlam to matka zadzwonila potem tesciowa .
Teraz pije ciepla herbatke .
Zaraz znowu po dzieci.
Dariah wlasnie opowiadaj .
Piekne foto
Jak robert....
Jak na caly tydzien super.
Wczoraj zjadl w zlobku iwaga ziemniaki i kotleta!!! tak robert!
Ale zeby mu dokuczaja nie chxe mi dac myc tylko sam chce a on nie umie
24.02 ide z dziecmi do dentysty na kontrole przy okazji maz sobie zrobi jakiegos zeba.
Natka co tam i was?
Snilas mi sie !
Te twoje oczyska widze do teraz!
Kamcia ja stawiam zeby.
Nie martw sie bedzie dobrze.
Daj znac po wizycie.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ja tak sobie milczę. Czytam i milczę.
Cóż mam pisać? Amelka ostatnio ma taki humorek, że błagam o cierpliwość. Mam ochotę wystawić za okno. Do tego mój D któremu nic nie pasuje, jęczy, breczy aż uszy bolą. Pies coraz gorzej. I w samym środku tego bałaganu ja.
Ech...
-
Natka tule niech nadchodzą lepsze dni. U mnie nadeszły Kosiu daje się odłożyć.
Kurde obaj coś kaszla ale kataru brak kaszle sporadyczne raz w nocy raz nad ranem suchy.
Ja dziś obiad tak przypalilam jak nigdy w życiu. Zapomniałam że wstawiam a to danie jednogarnkowe i poszłam usypiac jak usnal to sprzątać po godzinie coś mnie zapach zastanowił masakra. Na szczęście coś tam. Się uratowało. -
nick nieaktualny
-
Zabko
Akurat nie zęby
Może i na szczęście bo nadal liczę na bezobjawowe zabkowanie
Angina
Lekarka wczoraj powiedziała jak sprawdzać gardło no i na moje oko gardło Patryka gorzej dzisiaj
Potem u siebie dojrzalam białą kropkę (już nie będę opisywać jak tragikomicznie wyglądała moja ostatnia angina ropna)
Troszkę oszukalam przez tel i nas zarejestrowalam. Potem mi się Piotrek przypomniali jego dopisalam do wizyty(w mojej ocenie jego gardło OK)
Patryk okropne gardło antybiotyk
Ja dobrze u siebie dojrzalam też antybiotyk
Piotrek nie ma ale już to gardlo zmienione
Mąż"będzie żył"
Dziwne że nie goraczkujemy
No i mnie(jeszcze?) Nic nie boli
Pojechaliśmy prosto do neurologa
Ogólnie nie zlecił badań
Stwierdził że nie widzi podstaw do rezonansu by szukać ewentualnych mikrouszkodzen (badanie więcej teraz zaszkodzi niż przyniosłoby pożytku)
A większych uszkodzeń na pewno nie ma
Eeg nie wyjdzie a wynikow nie leczą
Mówił to samo co w poradni
Ale zgodził się na spokojnie jeszcze spotkać a mamy w kwietniu na nfz
I czekać
W dzisiejszych czasach szybciej to pójdzie niż z mężem 33 lata temu
-
nick nieaktualny