WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Ale siper ze mu się podobało ! Wyglada na nieźle zmęczonego hehhe
Ahh nie społeczny nie społeczny....
U nas Sofcia chjodzi do żłobka a wszystko jest TO MÓJ!!!!
Jak mój chrześniak przyjeżdża to biedak nic nie mlze dotknąć bo TO MOj !!!
Jak jesteśmy u moich rodziców - gdzie powiedzmy zabawki są wspólne to i tak wszytsko TO MÓJ !!!!
Na placu zBaw tak samo - ona chce na huśtawkę bo ktoś tam poszedł, potem na zjeżdżalnie bo ktoś ja dotknął...i TO MÓJ!!!
W domu jest w stanie nawet zabrać z garderoby moje gacie i mówić TO MÓJ !!!!
Tak wiec tego...a propos uspołecznienia i kontaktu z dziecko...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Zapomniałam, gratulacje kolejnego zbka dla Patrysia !!!
Śliczne chłopaki !!
Widzę ze już jest integracja i kontaktnawet zaryzykowalabym powiedzieć - przytulasy!!!
hihi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ajrin,
Noooo niesettt jak się wsiąknie w duże zakupy to leci kasa ze ho ho !!!
Widać ze Igi zadowolony na spacerze hehhe
Piękne łowy !
Ja akturat nie jestem w stanie kupić na za rok, ona jest nie przewidywalna..
Wlansie po domu nosi piękne sandały co kupiłam jej na lato...lato 2018 oczywiście...a kupowałam rok wcześniej..
Tak ze tego...
Natka
Eeehhhh faceci....
Dobrze ze wyszłaś się odstresować...mam nadzieje ze pomogło trochę?
A propos facetów, ostatnio widziałam chhba na fb i musiałam zrobić fotkę
Wiec proszę - i niech na kolanach dziękują ze nas maja lol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/922154d93b15.pngNatka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Hehe No widzisz a nasza terrorystka to nawet u fryzjera nigdy nie było dobrze !
A nie !! Przepraszam!
Jeśli idzie z moimi rodzicami to jest siper
Czyli działa zawsze ta sama zasada : im dalej matka tym Sofcia grzeczniejszaAJrin lubi tę wiadomość
-
Kamcia
No piękne przytulasy !!!!! I zapasy Hehehe
No ładnie padł !!! Ale on koło 19 ostatnio chodzi nie?
Bo u nas to by jeszcze nie koniecznie oznaczało nocne spanie (No chyba ze bez drzemki )09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah jak bym o Igim czytała haha.
Ale nawet teściówie ostatnio stwierdzili że jak nie chodzi do żłobka to dziczeje.
No trafiła się okazja a że to są super rzeczy za 1/4 ceny to postanowiłam strzelić nóż się uda jak nie to jest Kostek może on dorosnie haha.
Kurtkę tej firmy kupiłam w lata temu też okazyjnie i Igi zeszły rok i ten też nosi jest mega puchowa lekka a ciepła że na kurtki rękaw można wnet nosić. Buty pierwszy raz mam ale się zakochałam w nich więc może iluda się założyć
Zresztą to francuska marka może kojarzysz Jacadi. -
nick nieaktualnyKamcia wow brawo dla Piotrusia!!!!!!
Super sobie poradzil na sali zabaw widac ze zadowolony i zmeczony czego nie widac przy jedzeniu.
Poza jedzenia wymiata!
Jak stary malenki hihi
Krol krzeslka
Filmiki czyt przytulaski tez super!
Ciesze sie ze przekonal sie do braciszka.
A Patrys hahahahah co za frajda ciagnac kogos czyt brata za uszy hihi
Brawo dla chlopakow!
Musisz czesciej chodzic na ta sale piotrus podlapie wiecej od dzieci.
Aaaaaaa i super wychodzi mu skakanie wow wow wow jestem pod wrazeniem.
Ja planuje isc z nimi za tydzien z rana kiedy to nie bedzie szalu zakupowego czyt mniej dzieci bo rodzice zostawiaja same i ida po sklepach latac.
Ajrin super ze igus tak lata po tych kaluzach.
Wazbe ze zadowolony ile to mu frajdy sprawia nie?!
Ubranka slicznie .
Podasz strone? Ps kusisz hihi
Marta masz racje ale wszystko jest na przekor mnie ze nie moge trafic do banku:-(
A to godziny pracy co wiaze sie z niania to jeszcze nic ale kto z nia lekcje bedzie odrabiac znowu trzeba bo to obowiazek wyjechac na szkolke na 2tyg kto z dziecmi zostanie?
Znalalzlam nawet oferte do punktu kredytowego godz 7-21 pracuje sie caly dzien tu mozna ominac szkolke ale co kto z werka lekcje odrobi?
Ahhhhhh
My dzis bylismy na spacerze robert zaliczyl drzemke ale bardziej padl z placzu bo od ubierania sie byla histeria .
Nie bylismy u szwagierki bo sie rozchorowala wiec odmowilam ze wzgledu na roberta zeby sie nie zarazil.
Jutro jedziemy w gory na sanki
Wlasnie kazalam mezowi bieznie wyciagnac przebieglam 3min maz sie nadziwic nie moze ze kazalam sama ja wyciagnac:-)
Wieczorem winko i od jutro wracam do tabletek (specjalnie nie bralam zeby sie dzis z szwagierka napic wina imieninowego ).
-
Nie wiem czy Wam pokazywałam, zedjecia z sesji co na dzień babci i dziadka robiliśmy
Nie mogę załączyć oryginałów bo za duże wiec rzuty z ekranu
Oczywiście Dodcia zasnęła w drodze do gotografki, obudziłam ja, cała zgrzania, rozczochrana
Zrobimy kiteczki ??? Nieeee!!!!
Wiec bez kotek i rozczochrana hhhhe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 13:13
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), AJrin, marta258 lubią tę wiadomość