WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Śpią
a ja chyba też idę spać padam dziś liczę na laskawsza nockę.
-
Dariah
Śliczna Zosia, mała Calineczka
Ajrin
No super łupy
Żabka
Domyślam się, że z pracą ciężko i jeszcze jak ma się dzieci i to w wieku szkolnym gdzie lekcji trzeba dopilnować. Ehh będzie trudna decyzja o powrocie do pracy. Ja narazie sobie tego nie wyobrażam i jak będzie możliwość to chcę jak najdłużej być w domu z dziećmi. Teraz we wrześniu chcemy żeby Antoś poszedł do przedszkola, więc zobaczymy czy się dostanie.
Kamcia
Super Twoje chłopaki, widać że Piotrusiowi podobało się na sali zabaw.
My za 2 tyg idziemy z dziećmi na taką salę zabaw ze znajomymi większą paczką i jak dobrze liczę będzie 8 dzieciAntoś nigdy nie był więc mam nadzieję, że mu się spodoba.
-
U nas bez drzemki sen zaliczany dopiero ok 20:00.
Jeśli w przedszkolu pozwolą jej spać choćby 30min to ja mam walkę ze snem do 21:00 minimum. No ale to w końcu kosmitka
Co do klinikow i sal zabaw to u nas jest zamiennie z basenem. Ale! Jeśli chce by mi się dziecko wybiegalo i zmęczyło to Ikea- to jest niezły sposób
Dariah
Zdjęcia meeega!! Musimy się w końcu zgadać na kawkę -
To u Igiego podobnie jak ma Natka jak śpi w dzień to i po 22 pada bez drzemki potrafi borykać nawet do 21 ale raczej 20 idzie spać. Powiem wam że teraz jak bierze antybiotyk to jest bardziej senny i śpi w dzień i idzie spać po 20 ale zawsze wstaje przed 7.
Jeju tragiczna nocka Igi jakieś 5 razy płakał coś się śniło. Raz nie mogę włożyć krzyczał raz dzidzia nie zabieraj raz coś z Tatą raz krzyczał mama. A Kosiu miał 2 imprezy nocne i musiał na mnie leżeć nie dało się odłożyć. A budził się z 7 razy. -
Igi ma nową miłość śniadaniowa ciekawe na jak długo ale zjadł już 3 raz na śniadanie kanapkę PB&J z masłem orzechowy i dżemem.
-
nick nieaktualnyWrocilismy.
Wycieczka srednio udana.
Bo nie dojechalismy w gory
Bo.....s3 nieodsniezona, ledwo przejezda, wpadlismy w poslizg pomimo dobrych opon wymieklam i maz mowi ze tam drogi beda jeszcze gorsze bo tan wiecej sniegu
Wiec szybko wujek google i kazalam sie zatrzymac w malej miejscowosci
Poszlismy na gorke wszystko fajnie tylko robertowi sie nie podoablo.
Pierw rekawiczki beeeeee potem sanki beeeee potem wszystko beeeee na chwile sie uspokoil pochpdzil po tych zaspach podotykal krzaczki posmial sie z werki i taty jak zjezdzaja pozwolil tacie zeby na sankach pociagnal go z mama tylko kawaleczek i znowu wszystko na nie.
Musialam go nosic na rekach sluchac tych jekow mialam dosc bo od domu sie darl bo matka go chxiala ubrac.
Tak wiec po 2h zapakowalismy sie do auta i przyjechalismy.
Po drodze zaliczyl krotka drzemke.
Wlasnie obiad robie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 17:56
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Żabka
Szkoda, że nie wyszło z górami. Ale słyszałam w radiu jak mówili o fatalnej pogodzie i nieodśnieżonych drogach więc dla bezpieczeństwa lepiej tam nie jechać.
Kamcia
Ale ja nic nie pisałam, że Antoś nie przytula Natalki. Przytula ją, robi tuli tuli, daje jej swoje zabawki, przykrywa jak się rozkopie z kocyka więc ma do niej pozytywne nastawienie.
Natka, Ajrin
U Antosia jest tak samo ze spaniem, jak ma drzemkę to później wieczorem długo zasypia, nawet do 22 potrafi się kotłasić w łóżeczku. Więc ostatnio na drzemkę go nie kładziemy i wtedy ok 20 szybko zasypia a śpi do 8.
-
U nas Igi dziś też bez drzemki za dużo wrażeń może padnie szybciej i matka będzie miała trochę wieczoru dla siebie. Oby chłopaki dali lepiej pospać niż ostatniej nocy.
-
nick nieaktualnyAjrin kciuki za spokojna noc.
Abys sie wyspala.
Marta hihi
Jaki on kochany .
Daj matka jakies foto dzieci
Moje dzieci juz wykapane bo robert chcial sie kapac, robert ma przyszkowany ubior (ma tydzien kolorow i co dziennie inny kolor elemnet ubioru ma byc jutro zolty).
A wogole wczesniej poszedl do lazienki pokazac ze mam lac wode i pokazal na nocnik zrobil siku hihuDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia to nie u nas
U nas jest 3/4 tego?
Ale zapraszam wpadaj kochana.
Drzwi otwarte
Ps zrobie pierogi hahahahahhaha
My bylismy ok.50km dalej w strone juz karpacza.
Szkoda ze nie dojechalismy do karpacza ale na to wplywu nie mielismy z drugiej strony moze i dobrze jak robert byl na nie .
Papiery wyslane.
Zalozylam sie z mezem ze w dniu imienin pojde na rozmowe
Po rozmowie z mezem postanowilismy nawet niani nie zatrudniac sprobujemy bez oby robertowi zdrowie dopisywalo.
A jesli juz oczywiscie odpukac powiedzial maz ze bedzie z nim siedzial albo matke ktoras poprosi o pomoc takze trzymam go za slowo
Wiecie ale od razu inaczej czlowiek mysli nie to co wczesniej sama sobie.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzieciaki śpią choć Kosiu już zaliczył karmienie.
Pokaże wam moje zasieki na noc hihi może się wyśpię
A i Kosiu ma dziś 10 miesięcy jak to leci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:10
żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajrin
Nieźle zasieki, nieźle. Kładź się i odpoczywaj!
Zabka
Śniegu macie tyle, że szok. Amelka taki śnieg tylko w książeczkach ogląda. No ale na góry jest jeszcze za mała. Musi poczekać chwilę jeszcze
Jestem bardzo dumna z Roberta! Coraz lepiej mu idzie z nocnikiem.. super!
Marta
Super, że dzieciaczki dobrze się dogadują. My z drzewem zrezygnowaliśmy już dawno i nicka też przebiega jej lepiej. U nas też budzi się max o 8:00 jak z zegarkiem w rękuja to się śmieje, że ma zegarek w dupce
Kamcia
Teraz Piotruś posmakował takich zabaw to mamuśka będzie chodzićsuper, niech się bawi. Dla niego to podwójna przyjemność bo on przecież jest zakochany w półeczkach
wróżę mu karierę piłkarską
a że nie gada? Eeee... Co on będzie z plebsem się komunikował
zacznie mówić, a wtedy to drzyjcie narody
Dariah
A jak tam wasze zdrówko? Już wszyscy są zdrowi? Jak ty się czujesz? Zosia przeurocza. Nadal twierdzę, że to mały leśny elfik. Cudowna.
Skali
Jak tam u was? Jak nocki? Śpią maluszki?