WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabka dokładnie trudno.
Kamcia to fajnie ze sama i że masz pomoc bo 16 lat to już pannica.
Dariah no to współczuję choć dobrze ze pomoże i się zajmie.
Ja na moją mamę nie mam co liczyć jedynie na mojego tatę ale on pracuje w weekendy a w tygodniu od 14 do 22 więc też ciężko bo jeszcze dojazd zajmuje mu godzinę.
Za to teście są super tu nie mogę narzekać.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M był rano oddać krew i wziął dzień wolny więc był z nami. Pojechałam na zakupy losie wydałam 600 zeta na zakupy a to jedzenie chemia tylko. Ale serio kupiłam z zapasem i pampersy i wszystko pastę tabletki do zmywarki i do prania bo wszystko na wykończeniu a ja sama z 2 dzieci nie mam zamiaru martwić się zakupami jeszcze.
No i poszliśmy na spacersłonko świeciło jupii.
I najlepsze zaslziany do przedszkola Igusia tego co chcemy posłać u sióstr rekrutacja zaczyna się po feriach. A najlepsze poszłam tam o 16 prawie na zamknięcie i siostra była taka sympatyczna myślałam że mnie Pogonią bo za raz zamykają a ona kazała mi usiąść i opowiadała. Sama placówka bardzo na mnie zrobiła wrażenie maja ogromny terem z dużym placem zabaw boiskiem i trawa wszędzie. No i to 300 metrów od domu jest.
A najlepsze wiecie że czesne tam jest 650 zeta jestem tak szczęśliwa jak na prywatne przedszkole to super tanio a wyżywienie 9 zł. Tak się uspokoiłam i uciesyzlam bo o fajnie i tanio.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin no kasa idzie.
Ja tez dzis oczy robiam wczoraj robilam zakupy 100zl nie ma dzis poszlam znowu po cos znowu 50zl nie ma i tak idzieeeeeee
No jak na wasza miejscowosc to faktycznie tanio.
Czytajac posta wiesz odnioslam wrazenie ze jest milo, ze jwstes zadowolona.
No to co po feriach mamusia ruszaj i zapisuj syna .
A kostek niech wskoczy tam gdzie igi.
Czy chcesz dwojke do jednego wozic co pewnie by bylo najlepszym rozwiazaniem.
Wiesz ale bardzo sie ciesze ze sie u was ulozylo i uklada sie ....
-
A ja siedzę w kinie. Pogryzlam się z D i poszłam do kina. Niech usypia Amelke. O!
Mi też się relaks należy. Nie rozumie, że przez ponad miesiąc robię zastępstwo i pracuje na 2 etaty... A od 2tyg nawet na 3.
-
nick nieaktualny
-
Natka miłego seansu daj znać na czym byłaś.
Żabka nie da rady do tego samego tzn do września będą chodzić do tego samego a później do 2 innych i tu będzie ból przez prawie 2 lata bo Kostek może na 2.5 pójdzie do drugiej placówki.
Jeszcze będziemy się starali do państwowego przedszkola zobaczymy. -
Chciałam na "Glass" ale narazie u nas w kinie nie grają (mamy małe miasteczko i małe kino więc nie wszystko leci) ale leciał miss masz czyli kogel mogel 3. Ja kogel mogel bardzo lubię, to film mojego dzieciństwa wiec poszłam. I nie zawiodłam się. Miła, bardzo śmieszna komedia. Taka na rozluźnienie, na odchamienie.
Chociaż jeśli ktoś liczy na górnolotna rozrywkę i ambitne kino to raczej niech nie idzie.
No ale ja bawiłam się przednio
A na "Glass" i tak pójdę bo muuuuuszeee -
Natka
Fajnie, że tak się rozerwałaś, relaks się należy.
Żabka
Szkoda, że nie wyszło z pracą, ale może to znak, żeby szukać dalej i w bankach, bo widzę że taka Cię najbardziej interesuje.
Kamcia
Jak zawsze chłopcy cudowni.
Ajrin
To przedszkole dla Igusia brzmi super.
U nas ok, Antek grzeczny ale czasami jeszcze łobuzuje. Natalka to mały słodziak, jest taka pocieszna, trenuje na macie przewroty. Miała teraz ostatnie szczepienia więc teraz dłuższa przerwa bo kolejne to dopiero mmr jak skończy roczek. No i nadal jest kruszyna bo waży 6500 g i ma 64 cm
-
Byliśmy dziś(pierwszy raz!) Na sali zabaw
Piotrek dal radę 1,5h, sposobem go wynieslismy
Miło nas zaskoczył
Tu udreczony, umeczony Piotr
Hmmm...do czego służą te zęby?
Juz wiem!!
Na sali zdjęć się nie da zrobićtam jest ruch=zdjęcia rozmazane
Ale piłki są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 07:39
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Kamcia gratulacje Żabka. U nas sala zabaw to hit więc fajnie że Piotrek polubił. Jak są zdrowi to my co weekend jeździmy.
My dziś spacer po paczkę do paczkomatu przyszło zamówienie na za rokWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:10
Natka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość