WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobert zrobil kupe w gacie:-(
Byslcie widzialy mojego meza hahahahahah no nie moge przestac sie z niego smiac a tylko trxymal roberta bluzke haa faceci to.......
Jutro ide zaniesc cv kciuki poprosze
Edit tzn jade zawiescWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 17:29
Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Żabka kciuki
Igi do gaci kupę robił prawie 2 miesiącena szczęście taka twarda konsystencję i wolał odrazu po więc jakoś dawalismy radę ale pamiętam że chciałam cofnąć się do pampkow.
No właśnie cena tego dicofloru mnie już dobija a serio ciężko z niego te krople lecą i dużo tego białego tych kropek tzn tego co istotne zostaje w butelce. Ten kroplomierz i 10ml w acidolacu mi się spodobały. Jeszcze na próbę za chyba 7 zeta kupiła 4latic i multilac jakoś za 14 a dicofloru za 24 na Gemini. Więc mam zapas i będę testować. Szczep z tego co widziałam maja ten sam e ten najtańszy ma jakiś składnik chyba konserwanty jakiś. -
Igi ma katar i chyba z nim źle bo wziął poduszkę kocyk misia i powiedział że idzie spać położył się na dywanie.
Ja karmilam Kosia który dziś wcześnie wstał i zasnął mi na rękach nici z przeciagniecia do drzemki Ignasia no ale Igi leżał i leżał Kosia do gondoli odlozzylam obok i położyłam się obok Igusia tym sposobem śpią obaj od 10!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:10
-
Hej Kochane
Kamcia
O Matko ! Co za chamstwo ! To nikt nke mógł Cię powiadomić ze tak będzie ?!
Jakieś jaja....
Ajrin
Bidulek Igus ;( chyba faktycznie go coś łapie
Powiem Wam ze u nas ostatnio Sofcia nic nie chce jeść..ona co ma meeega apety nie chce jeść praktycznie nic..
Zobaczymy czy to prEjsciowe...
Musiałabym zerknąć w dzioba może 5 ida i dlatego !??!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyKamcia oczywiscie ze pyszna tylko troche przesolilam :j
Ajrin raczej cos jest na rzeczy.
Dariah mozliwe zobacz.
Wiecie ze ja siedze w domu i mylse czy isc zlozyc tam papiery?!
Naczytalam sie ze sprzedaja bardzo kiepskie ubezpieczenia od aut i tak sobie siedze i widze jak ludzie wpadaja i draebe na mnie etc .
Co z tego ze tanie mysle ze dam rade z jakims planem sprzedazy gorzej jak ludzie beda mieli jakies ale.
Nie wiem co robic i myslec -
Zabka
Zawsze znajdzie się ktoś komu nie dogodzisz. Taki masz produkt, taką usługę i ja sprzedajesz. Ludzie mają swój rozum. Jeśli komuś nie odpowiada, to nie kupuje. Takie moje zdanie
Przecież nie kupują w ciemno, przedstawiasz warunki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:55
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka
Ja myśle tak jak Natka - przedstawiasz warunki
Fajnie ze 8-16 (zlobek do której otwarty jest? / szkola ma świetlice ??)
Mnie akurat by coś innego zastanowiło - mówisz ze trzeba plan sprzedażowy wyrobić ? Pracowałaś już z planami sprzedażowymi?żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNatka tak wiem .
Takie sako mam zdanie tylko jakis nie smak czuje po tych opiniach.
Dariah tak ja pracowalam w banku.
Plany jeszcze wieksze i rozne bo sprzedajesz wszystko co w banku jest
Zawsze wyrabialam a jak braklo to to bylo na poziomie 70-80% do planu.
Nie ze sie chwale tylko mowie jak bylo.
Tu sie nie boje ze nie sprzedam bo jednak ubiezpieczenie jest mega tanie dzis kazdy patrzy na kieszen.
A nawet jesli nie wyrobie no wlasnie co wtedy? Nie wiem to juz szef decyduje ja wiem ze sobie poradze tylko trzeba czasu przeciez musze sie nauczyc co sprzedaje.
Zlobek do 16:00 szkola do 16:00 eiec jeden tydzien w mcu potrzebuje niani na 2h do dzieci i w razie choroby
Wlasnie z mezem sie poprztykalam .
Bo pyta czy jade mowie co mysle a on ze nie wiem czego sama chce mowie ze wiem chce do banku, mysle ze tam sobie poradze sprzedawalam uslugi banku i tez ubezpieczenia ale do kredytow wiec ile to sie nauczyc produktu i sprzedawac .
Dalam rade w dwa tyg tyle procedur pojac i zdac egzaminy to i tu dam z jednym powiedzialam ze mnie za tluka chyba jakiegos ma i nisko mnie ocenia i jeszcze cos dodalam to sie obrazil i uciekl z domu bo mu glupio sie zrobilo.
Dodalam na koniec ze mi to skrzydla umie podciac a sam wymaga zeby isc do pracy lepszej wrrrr -
Żabka
Oknie pisalaa tego bo wątpię czy dasz radę !
Bardziej chodziło mi czy taka praca jest Ok - ale jelsi już pracowała z planami sprzedażowymi i się wym dobrze czujesz - to dawaj!!!
Wysyłaj Cv
Mezem się nke przejmuj ! Faceci to dziwny naród..żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka ślij będziesz myśleć jak złoża ofertę i poznasz warunki. Zawsze można zrezygnować jakby co.
-
nick nieaktualnyDzieki cioteczki za dobre slowo
Jutro pojade bo tam trzeba osobiscie sie wstawic.
Podania zbieraja do 12.02 wiec troche czasu maja.
Wrocilam do domu dopiero.
W zlobku wpadka pampers (zawsze rano zakladam na droge panie sciagaja) przeciekla tak to ladnie sika do wc .
Dzis ladnie zjadl wszystko pani chwalila sniadanie bo dal sie przekonac do mleka z makaronem wiec nie robily dla niego ekstra kaszki, obiad zjadl caly bo slyszalam jak jedza takze super.
Ajrin jak igus.
Dariah a jak u was? Jak sofi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 15:31
-
Żabka
Wież wież Cv !!
Sofcia dobrze, dziś w żłobku - D ja zaprowadziłponoć zadowolona poszła do pani
Ja coraz lepiej ale szału nie ma....
Taka choroba to dieta cud...w tydz -2,5kg...
-
Igi swiruje na przemian z czytaj mi o się kładzie. Liczenia to że skoro wstał i z drzemki przed 12to padną szybko
-
nick nieaktualny