WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabka ,
Brawo dla Roberta !! Super !!!
Kochana no co Ty!! Przecież nikt nie weźmie tego negatywnie !
Czekam na info od dziewczyny i może gdzies nje daleko Coebie sie spotkamy
Natka
No i jak tam wrażenia Amelki??? Podobało się ??
Ajrin
Super fotki !!!
Kosiu jaki już chłopaczek !żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah nie daleko mnie to jwst wlasnie poznan:-)
Spotkanie trzeba wyposrodkowac .
Jezeli pojde do pracy to czemu nie pewnie ze przyjade ale na ta chwile ja wam nic nie moge obiecac.
Jest jak jest.
Mamy wydatki caly czas wczoraj maz mowi ze potrzebuje na auto znowu bo sie domaga.
Wiec na temat kasy az mnie skreca i nie chxe mi sie gadac.
Przeciez nie mogw wydac na dojazd etc jak potrzeba nam na inne wydatki.
Rozumiecie na pewno.
Nawet mialam cisnienie dzisiaj bo werka wspomniala o morzu o wakacjach ja tez rozejrzalam sie cenowo a moj maz ucial nam skrzydla sprowadzil na ziemie ....i co zrobic sa wazniejsze rzeczy.
Jesli pojedziemy na wakacje to bedzie to spontan aby tylko nocleg znalezc .
Zobaczymy jak to bedzie.
-
Dokładnie może gdzieś będzie blisko i też odwiedzisz śmiesznie by było zobaczyc wszystkie dzieciaczki razem.
Żabka też lubię ich jak jedzą siedzą na tyłach i nie wydzieraja sięa ja mam chwilę na zjedzenie i wypicie czegoś.
Choć Igi ostatnio ostro protestuje i nie rób nie chce zdjęć.
No to już niebawem u nas od lipca idzie do przedszkolnej grupy z 3 i 3.5 latami.
-
Ogólnie to akurat dziś załapała się tam na urodziny jednego z dzieci. Twierdziła, że to impreza na jej powitanie
Nie wyprowadzam z błędu
Panie mówiły, że super. Tylko chwile była nieśmiała ale zaraz dołączyła do grupy i się bawiła.
Dzięki tej mieszance Amelka zaliczy dwa baliki. Jutro Będą uczyć się przedstawienia na dzień babci i dziadka (ze względu na frekwencję dzieci święto zostało przeniesione na luty)
Ogólnie zadowolona była, tylko mówi, że tęskniła za swoją kochana ciocia Ola. Ona jest w żłobku właśnie, bardzo młoda dziewczyna ale serdece ma do dzieci i podejście. Ja jej nigdy osobiście bez uśmiechu na twarzy nie widziałam. Nawet ma ulicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 23:01
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam napisać
Wczoraj byliśmy u pediatry i osłuchowo czysto, katar spływa wiec kaszle
Dziś i jutro w domu jeszcze
Ja nie wzięłam już wczoraj antybiotyku tylko duża dane paracetamolu - i o niebo lepiej !!
W 30 min po tym jak wzięłam czułam się jak nowa !!!
Pytałam pediatry mówi ze mogę przebrać skoro to grypa i się złe czuje po antybiotyku to bez sens
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Dobrze, że to skonsultowałamam.nadzieje, że teraz będzie już tylko lepiej u was.
Zabko
Nie poddawaj się! Musisz wierzyć. Może oni zbierają papiery do 1lutego a potem zaczną umawiac na rozmowy? -
nick nieaktualnyDariah ciesze sie ze odstawienie pomoglo.
Kuruj sie kochana bo musisz uwazac zebys sie nie przeziebila grupe trzeba wyleczyc.
Ja bym pomyslala o dodatkowych paru dniach l4.
Probiotyki bierz.
Sofi tez niech siedzi do konca tyg w domu.
Natka no wlasnie raczej nie.
Pisalo do 1.02 brak odezwu to nie aktualne weszlam na inne ogloszenia i tez taka sama zasada
Wierze bo chce nawet bardzo chce isc do pracy ale z dnia na dzien co raz mniej wierze.
Co ma byc to bedzie.
Dzis humoru nie mam.
Maz wlasnie ucoekl z domu zeby nie oberwac.
Zrobilam pranie , posprzatalam w polce bo mnie juz wkurzalo ze wszystko wypada , pouczylam wstepnie weronike zegara godzin cos zakumala.
Bede jechac po roberta to musze kupic ryze papieru do drukarki podrujkuje jej zadania z zegarem.
-
nick nieaktualnyTak w domu kamciu.
Nie bylo nas w domu to nie wiem.
Pamietasz godzine wstrzasu?
Bo stalam na swiatlach i bujalo autem ale stwierdzilam ze wiatr moze tak wieje?
Edit:
Tak doczytalam sie.
Wstrzas byl tak silny ze bardzo daleko go czuli ludzie
Szukaja 10 gornikow.
Pracuja juz sluzby medyczne , helikopter czeka etc.
Na szczescie moj maz nie pracuje na tym szybie (tam caly czas sa wstrzasy, 12.01 zginal 1 gornik a 6 rannych bylo) i na szczescie jest w domu idzie na 17:00.
Godzina wstrzasu tez odpowiada godzinie kiedy stalam na swiatlach to na pewno nie hyl wiatrWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 16:07
-
nick nieaktualnyDzis 2 wpadki
.
Nie zrobilo na nim zadnego wrazenia ze nasikal i po nogach polecialo.
Dzis do zlobka poszedl z placzem nie chxial isc i zrobil histerie.
Sniadanie slabo mu poszlo za to zupa i drugie danie zjadl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 19:07
-
Zabka
Dziś u nas w żłobku też wpadeczka i awaria. Poszła się położyć jak nigdy i zasnęła i tak się posiusiala. No ale nawet najlepszym się zdarza. Przyszła przebrana. Utulilam ja, wyłączyłam, że to nie wstyd i ma się nie martwic. -
Hejka
Oj dzieciaki dały dziś popalić tzn Igi on już dziś bez temperatury i znudzony siedzeniem w domu 4 dzień. Jutro już mu powymyslam jakieś brykania i zabawy.
Kostek non stop trenuje stanie puszcza się no i ma bunt na pierś kurcze on dziś totalnie nie chciał jeść
A Igi ma fazę na misia karmi go jedzeniem swoim cycusiem tuli go i oczywiście śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:11
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin fajne chlopaki .
No nie dziwie sie ze nudzi sie.
Kamcia tobie zus czy pracodawca placi? Bk juz sie pogubilam ale stawiam na zus.
Moze na jakies raty to rozlozyli?
Nie wiem czemu tak malo.
Pewnie do czegos sie odniesli .
A moze to pomylka?
Zadzwon jutro do nich i zadaj wyjasnien.
-
Kamcia
Wyjaśnij sobie to. Może pomyłka. Albo jakieś potrącenia (podatek) za benefity, socjal.
Mam nadzieję, że to czyjas okrutna pomyłka bo to taka kwota, że nie w kij i w oko.
Do kiedy ty masz przelewane wynagrodzenie? Może ono jeszcze się pojawi a to był dodatek jakiś za coś (nie wiem, wysługę lat czy co tam macie). U nas takie dodatki robią zawsze innym przewem, nie razem z wynagrodzeniem bo coś tam z podatkami chyba jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 07:04