WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobilam az 60szt ale duzych pierogow bo niechcialo mi sie z tym bawic.
W miedzy czasie maz i werka sprzatali chate
Wiec mam labe hihi
Ale sos czosnkowy musze zrobic bo mam ochote z tymi pierogami zjesc
No trudno ze mi nie wolno ale raz na rok
Zostanie mi pranie ale to moze jutro zrobie.
Kamcia no tak zlobek bo to bardziej prawdopodbne.
Ale mnie meczy teb braku apetytu u roberta.
Werka ma zas czasami sine pod oczami .
No ale moze sobie juz wkrecam objawy z tego co czytalam.
-
Dziewczyny potrzebuje Waszej rady...
Wiem pytanie głupiej blondyny nastolatki...
Ale...
Jak byłam w sb u lekarza to byłam ledwo żywa, myślałam ze zaraz zejde.
Babka przepisała mi antybiotyk a ja głupia zaczęłam go brać - choć wydaje mi się ze to grypa wiec wirus..
Ni ale stało się i dziś równi 2 dni biorę
Ale ta mnie p tym przeczyszcza ze co chwile w kibelku jestem
I moje pytanie....
Mogę przerwać antybiotyk???09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah zdania sa podzielone.
1. Mozesz byc uczulona na lek/skladnik.
Czy czujesz hol brzucha bulgotanie przelewanie?
2. Powinnas cos brac oslonowo wieksza dawke oraz probiotyki lepsze ( na recepte) czy bierzesz.
Ja bym wziela jakis stoperan i pojechala do lekarza na wizyte niech sma oceni czy masz uczulenie czy masz odstawic bo jednak antybiotyku sie nie odstawia.
-
Biorę Docoflor 60 (ten mocny)
Przelewa mi się co minutę, jakby wodospady tam się lały !
I ci jakieś 30-4(5 min do kibelka...oczywiście mega biegunka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah ja jestem uczulona na kilka antybiotyków za każdym razem przerywa i idę po nowy.
-
Dziś idziemy na kontrole do naszego pediatry z Sofcia to się go podpytam
Bo w sumie jak to była grypa to wcale on mi nie potrzebny ten antybiotyk
A czyje się masakryczne
Flaki wywrócone mam ;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyWrocilam ze zlobka.
Tak jak myslalam i mam wyrzuty sumienia.
Pani powiedziala ze robert nawet nie dal sie przebrac w stroj na wystep nawet nie chxial wystepowac i jedna z pan musiala z nim zostac w sali
Tak mi glupio bo mogl zostac w domu.
Pani powiedziala ze na to nie mialysmy wplywu bo nie wiedzialysmy jak sie zachowa.
No ok ale jakos mi to siedzi
W zlobku zjadl sniadanie zupke !
Wracal na nogach od zlobka do auta!
Z auta pod blokiem do domu az na gore po schodach!
Przyszedl do domu wysikal sie do nocnika!
I siedze na szpilkach czy mi nie obsika za jakas chwile lozka?!!!!!!
A ztesknilam sie za nim ze szok! -
nick nieaktualny
-
Spotkanie super tylko plis nie jakiś drogi hotel bo ja mam kawałek drogi i jeszcze kasa za hotel to mi po prostu szkoda tym bardziej że liczę każdy grosz jakby było bliżej to bym was zaprosiła do siebie ale wiem że chyba każda z was ma daleko do mnie ja chyba najbliżej mam do Ajrin tak mi się wydaje niecałe 300 km
Ale mnie dziś chcą wykończyć masakra nie chcą spać teraz na siłę pole uspalam
Co do robaków to ja jestem za odrobaczaniem i odrobaczaniem Szymka w grudniu i teraz mu zrobię kontrole tylko badanie nie zwykle tylko takie że jakaś metoda wybarwienia czy coś się to robi
-
nick nieaktualny
-
Hmmm napiszcie mi w info priv - oczywiście te które chcą
skąd jesteście (oczywiście nie musicie dawać adresu tylko miasto lib regon nawet) i pomyśle
Mam jeden pomysł - na pewno wyjdzie nie drogo.....
Tam gdzie miałam wesele tzn u mojego brata - tylko nie bierzcie tego za reklamę
Chodzi o to ze on mi robi po kosztach i pokoje i wyzywienieblub z naprawdę minimalnym narzutemwychodzi spokoceni jest po środku myśle...
Miejscówka super !!
Ale....
1/ jak będzie lac to nie ma niiiicccc do roboty bo to jest nad jeziorem, z własna częścią lasu
2/ nie ma placu zabaw ani nic dla dzieci
3/ musi to być w tygodniu - w weekdn ma wszytsko zajęte zawsze
Dlatego jak byście mogły napisać - skąd jesteście, jaki termin + - (w sensie bardziej wiosna marzec czy np wakacje sierpniem)
Pomyśle poszukam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Duomox brałam daaaaawno temu (15 lat temu?)
Jedyne co pamietam to ze jak po roku czy nawet więcej kaszlala to nadal czułam z oskrzeli ten specyficzny smak...
Ale czy mia biegunkę tl nie pamietam..chhba raczej nie...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja jestem za spotkaniem i ja jestem z Wawy więc tak mam pewnie do każdej najbliżej
Igi dostał jedna dawkę antybiotyku jutro będę miała pewność czy będzie ok bo u mnie reakcja alergiczne na augumentin jest po 24 godzinach. Niebawem 2 dawka go czeka.
Dostał temperaturę 37.5 więc nurofen mu dałam na szczęście zasnął i Kosiu i Igi a ja z Igim w łóżku prawie godzinę też pospalam. Kostek bojkotuje 2 drzemke więc go nie kładę.
Wczoraj posprzatalismy a dziś wygląda jakby tornado przeszło. -
nick nieaktualnyDrogie cioteczki.
Chocbym chciala sie z wami spotkac to mi to sie nie uda
Prosze o wyrozumialosc my zyjemy z jednej wyplaty od mc do mc jest ciezko trzeba sie pilnowac odlozyc nie odloze bo wiecznie na cos trzeba a pozyczyc tym bardziej nie pozycze bo my nie pozyczamy.
Prosze nie krepujcie sie i organizujcie spotkanie beze mnie.
Przykto mi to mowic ale tak jest jesli mamy jakas kase to przeznaczymy ja na wypad rodzinny bo chceny korzystac .
Nie odbierzcie mnie zle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien 1 bez pampersa uwazam za zaliczony.
Caly czas pilnowalam i sikal do nocnika lub wc.
Na noc zalozylam pampersa bo sie nie odwaze bez
Natka ajrin co teraz bo wy juz odpieluchowani.
Ciagnac to tyle ze on nie wola ze chce siku
Jak to bylo u was?
Pamietacie? -
My dziś zabawy w fortece później tor przeszkód jeju Kostek na tych poduszka h takiej glupawki dostał że szok skakał rzucał się i się śmiał non stop.
A i Kosiu ma 2 ząbekmoże nocki będą lepsze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:35
żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
U nas normalnie na noc pieluszka. Rano pieluszkę zdjęła Amelka, założyliśmy majtki. Przed wyjściem kazałam siusiu i potem mówiłam, że bawimy się teraz w taką grę: jedziemy do żłobka a Amelka trzyma siusie by nie wyszły. I udało się. Konsekwentnie pielucha tylko do spaniateraz czasem obraża się, że zakładam ja do spania. Mówi mi, że ona już nie chce bo jest duża dziewczynka
Ach i pochwalę się: Amelka była pierwszy dzień na godzinkę w grupie 3latkow
Docelowo od połowy max końca lutego będzie tam chodziła na stałeżabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość