WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy bylismy na sankach w poludnie.
Ja wyszlam szybciej poszlam z robertem do sklepu na zakupy potem reszta ekipy zeszla wlozylismy zakupy do auta wzielismy sanki bo od kad kupilismy w biedrze to jezdza z nami w aucie.
Robert smacznie spal.
Werka latala . Zmarznelismy .
I tak walcze sluchajcie z robertem caly dzien bo......uwaga ......zjadl przez caly dzien pol op serka piatusia!!!!
Pije jak kon!
Katar przezroczysty co jakis czas poleci.
Nie wiem czy to sie nie szykuje na ta ostatnia piatke?
Jutro jedziemy do tesciow wiec odezwe sie jak wroce....
Dariah zdrowka zdrowka zdrowka.
Kurujcie sie .
Ajrin
Kamcia ale fajnie ze zaraz pojda spac.
Natka u was ok?
Ja dxis zamierzam wypic drinka .
Jakos mi tak smutno -
U nas raczej nie padną szybko Igi spał do 17 a Kosiu wnet do 18.
Ale czuję się lepiej i humorek dopisuje -
nick nieaktualny
-
Dariah
Oj biedni, zdrówka dla Was, kurujcie się.
Żabka
Oby Robertowi szybko przeszło, zdrówka.
U nas dzisiaj fajny dzień, od rana sprzątanie, małe zakupy, a po południu mieliśmy gości, przyjechali nasi znajomi i tak miło było spędzić razem czas, dzieci zadowolone więc super
Dziewczyny w Toys"R"Us są mega wyprzedaże tzn od ceny wyprzedażowej jeszcze -50%, stacjonarnie do końca styczniakamciaelcia, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Sklep z art dla dzieci, można kupić wyprawkę dla malucha, zabawki, klocki, książki, wózki, foteliki.
Podaję stronę, jest dużo rzeczy w wyprzedażach a stacjonarnie jeszcze -50%, panię mówią dopiero przy kasie.
Ja jutro wybieram się z mamą
https://toysrus.pl/
-
Tak u mnie ból całkowicie minął po tych 2 tabletkach nospy i póki co nie powrócił.
Kosiu mnie zbudzil na karmienie i zaszła DO Igusia bo Kosiu jest znowu u nas w sypialni nie chce mi się co chwila wstawać do niego zresztą za tydzień M nie będzie na 9dni więc pewnie łóżeczko pójdzie totalnie przy łóżku tak abym mogła spać jak coś z 2 w naszym łóżku sama.
No i Igus ma 38.7 podałam mu kolejna dawkę syropu na zabicie i leżę obok czekam aż spadnie. -
Marta dzięki za info oni już dawno temu ogłosili bankructwo więc się nie dziwię wyprzedaży. W Warszawie maja mega giga dwa sklepy jeden to największy zabawkowe jaki widziałam ale niestety Igi z gorączka więc pewnie lipa i nie skorzystam.
-
nick nieaktualnyDzieki marta
Szkoda ze u mnie nie ma takiego sklepu nawet nie wiem czy we wrocku taki jest ale nawet nie ma kasy zeby poszalec.
Zabawek mamy pelno nawet nic tak naprawde nam nie potrzeba.
Ajrin zdrowka dla Igusia.
Kurcze co mu jest?
U nas dzien "wyjca".
Czego sie nie dotknie przez przypadek cos co jest wbrew jemu placze jeczy wrrrr
Ale brawo dla roberta!
Przybiegl rano do lazienki za mna pytam chxesz siku kiwa ze tak posadzilam i sie wysikal pomimo ze pampers byl mokry
Fanfary byly usmiech od uch do ucha na jego buzi.
Na razie u niego z temp ok .
Apetytu brak.
A tak wczoraj sie moje dzieci bawily razem.
W kubku niby kakao z czekoladek kinder
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:11
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Żabka brawa dla Roberta super sobie radzi.
Wygląda jak czarnoksiężnik
A co do Igusia wstał z 38 obstawiam że to ten wirus co wszystkich w zlobku powalił. Temperatura ładnie spada na prawie 6 godzin max 38 stopni humorek dopisuje.
-
Kamcia ależ on Ci pięknie śpi pozytywnie zazdraszczam.
U nas Igi padł po 22 wczoraj w nocy gorączka mu przeszkadzała i pić mu się chciało bo ciągle prosił o wodę.
Kostek w miarę spał dobrze tylko 5 pobudek. -
dzis Piotrek bije rekord
w nocy zero pobudek
i chyba nianie wyłaczył nad ranem
Patryk srednio nocka-3 pobudki: o 1:40, 5, 7
wyjatkowo spał do 8:12 u siebie do końca
zaraz bedzie maz wiec i Piotrek wstanieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 10:07
-
U nas gorączka wraca a Igi traci głos chrypi na maksa jutro przejdę się do lekarza oby gorączka opuściła ale coś czuję że pójdzie pierwszy raz antybiotyk bo głos naprawdę brzmi słabo.
-
Jak dzieci miały drzemkę to zrobiłam z mamą wypad na zakupy do Toysrus skorzystać z promocji i kupiłyśmy kilka fajnych rzeczy dla Natalki np 2 kubki, talerzyk, siateczkę do podawania jedzenia, nakładkę ochronną na materac, dla Antosia zabawkowy toster i jeszcze prezent dla synka sąsiadki bo ma niedługo 3 urodziny, więc zakupy udane
A jak wracałyśmy to weszłam do pepco oddać 2 rzeczy i dowiedziałam się przy kasie, że jest wyprzedaż -50% od czerwonych metek na ubranka dziecięce do rozm 92 i piżamy damskie i jeszcze kurtki dziecięce po 8 zł więc już wiem gdzie jutro jadę na polowanie
Ach te wyprzedaże
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilismy.
Tyle co wykapalam dzieci i usiadlam z kolacja.
Bylo ok nawet wina sie napilam z tesciowa i prezent czyt wino wreczyla mi na imieniny bo ona nie moze sie spoznic
Robert idzie jutro do zlobka nic mu nie jest.
Wroce z zlobka wezme sie za lepienie pierogow ruskich .
Marta super ze zakupy udane .
Kamcia juz 104?! Wow
My jestesmy na 92/98.
Ajrin jak Igus?
Natka , skali , dariah?