WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Do 4 nad ranem idealna później pogrom Kosiu nie chciał spać Igi zbudzony chciał do nas do łóżka a ja nie mogłam odejść bo płakał że on chce mamę a Kostek u ojca wył w nieboglosy. Jakoś koło 5 udało się że i Igi zasnął a Kostek na mnie leżąc zasnął e nie trwało to długo raptem 40 minut i znowu Kostek wył poszłam do łóżka Igusia z nim próbowałam z 30 minut ululac ale dupa podałam się bo brzuch mnie tak zaczął boleć żołądek jakby się skręcił położyłam się a Kostek chodził wychodził wchodził i bawił się zabawkami Igusia lampki nad łóżkiem dawały polmrok więc nie wiem ile tak brykal w końcu przyszedł do mnie i marudzil ciągnął za włosy dałam cycka i zasnął pospalismy do 8:20 Igi dalej śpi ale on wczoraj po 22 padł. No i na moje ma stan podgoraczkowy więc zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
Właśnie lyknelam 2 nospy jak nie przejdzie jadę do szpitala tak nie skręcił że ruszyć się nie mogę
-
nick nieaktualny
-
Puścilo więc jakiś skurcz jelit mnie dopadł.
Raz tak miałam jakieś 7 lat temu wylądowała na sorze przeszło po nospie już tam na miejscu w 15 minut jak mi dozylnie podali. Więc teraz dopadło to samo chyba nospe do portfela zacznę wkładać serio to taki ból że kroku dać nie mogę zagięta w pół ledwo oddech złapać. Ale miałam wszystkie badania w szpitalu potem prywatnie jeszcze gastro i endoskopie i wszystko ok było. -
Też od gastrolog jakieś leki na b dostałam ale to było wieki temu nie pamiętam nazwy. Nie powtórzyło się to od tamtego czasu więc nie brałam. No nic aby nie powracalo za często.
-
Jedziemy na pomoc ambulatoryjna
Ja bien zyje, umieram, 41C, boli mnie wszytsko, mówić nie mogę, kaszel jak u gruzlika
Sofcia kaszle, 38C
D tez rozkłada
Otwieramy szpital09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJa takie cos mialam jak mialam ta ostra biegunke co mailam przeszczepy flory.
Ale to nawet jajniki bolaly.
Gastrolog powiedzial ze to kolka jelitowa ze cos tam sie wyrownuje.....
Dobrze ze cie puscilo.
Z ta nospa to nie jest zly pomysl.
Ja kiedys zawsze prochy nosilam w torebce od kad siedze w domu tego juz nie robie.
Dariah a jak u was?
-
nick nieaktualny
-
Dariah jeju zdrówka dla was no grypa teraz ma epidemie.
Zabka na mnie nospa ogólnie nie działa w sensie okresu itp ale to było ewidentnie żołądkowe jelitowe jak by ktoś nóż mi wbił i przekrecal. No nic dziękuję wam za troskę przeszło całkowicie więc skoro po nospie przeszło to na bank skurczowe coś a nie żołądkowe. -
Matko powiem Wam z nigdy nie czułam się tak złe
W nocy miałam na sobie 5 warst i trzęsłam się jak Parkinson cała od stop do głowy!
D musiał iść ze mną do wc w nocy bo bym nie doszła..
Masakra jakaś!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah o ja cię daj znać co powiedzą trzymajcie się.
-
Wlansie się o udizlomsy - wspólna rodzinna siesta
Ja grypa - tydzień zwolnienia
Sofcia - niby nic, osłuchowo czysto, iść do kontroli w pn
A ja umieram...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Masakraoby to sie nie rozeszlo po reszcie domownikow. Trzymam kciuki za szybko powrot do zdrowia! Trzymajcie sie cieplutko!
-
Oj zdrówka to brzmiało na grypę niestety.
U nas Igi zasnął na mnie odmówił nawet pizzy ma 38 daliśmy mu ibufen i odzyl skacze wlazi wszędzie i skacze biega.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:11
Dariah lubi tę wiadomość