WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa czekam w skzole az werka pbiad zje.
Roberta zostawilam z tata w domu
Spr.
Do szkoly mamy 290m czyli 2min.
Do przedszkola na naszym osiedlu mamy 600m.
Skali bardzo fajne sa takie przedszkola czy szkoly.
Kamcia nie martw sie na zapas .
Gwarantuje ci ze w wakacje sie oduczy.
Tym bardziej ze macie dzialke moze latac w majtkach obsikany girzej w domu z nauka sikania.
Ale zapisac zapisz do przedszkola szkoda tej szansy stracic.
W wakacje bedziesz myslec jak go oduczyc.
Ja tez mam taki plan taki plan ostateczny.
-
nick nieaktualnyDariah wiekszosc dzieci zobaczycie na wakacje bedzie sikac do wc .
Pampers w dupe bedzie cisnal bedzie goraco to zobaczycie jak beda sciagac .
I beda mogli dac trawce pic zwal jak zwal ale to bedzie frajda sikanie na drzewko czy trawke.
Mnie duma rozpiera.
Rozmawialam z wychowawca werki po drodze do swietlicy.
Nie mogla sie nachwalic weroniki jak pieknie jej poszlo pierwsze polrocze jet w pierwszej trojce najlepszych.
Tak mi sie buzia cieszy sluchajcie.
Tylko czemu ta menda jest nie dobra w domu?!
Odreagowuje chyba szkole?!
-
Zabka
ile to ja sie naslucham w zlobku ze ot jest zlote dziecko, ze najkochansza z calekj grupy, ze serduszko pani, ze pomaga ze wszytskim, ze kochana, ze slucha, ze ze ze...
a w domu??!!1
nie mowie, jest tez kochana, ale potrai taki jazde odstawic ze mam ochote na balkon wystawic....
mysle ze odreagowuje..-Teoria przywiązania...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
zabko
wątpie że to reakcja na szkołeto reakcja na dom
nie raz miałam ns korepetycjach takie dzieci ( i to dziewczynki) że w szkole aniołki, w domu piekło
jedna w końcu mama wysłała do gimnazjum prywatnego pod Poznaniem-z internatem prowadzona przez siostry
jakos wyszła na ludzi, tzn teraz chodzi do technikum -
Ząbki tak jest niestety Igi też chwalony że pomocny że się słucha że mądry samodzielny. Nawet pani sprzątaczka wczoraj chwalił Igusia że jej pomagał ostatnio autka układać na półki że wszystkie dzieci się bawiły on jeden pobiegł i pomagał autentycznie układać na miejsce. A w domu jeju ile to jest histerii jak proszę o schowane klocków do pojemnika albo dołożenie książeczek.
-
dariah
pierwsze co to bym nie porównywała dwulatki do czternastolatkita starsza juz ma dość ukształtowany charakterek
duzo rzeczy dzieje sie w domu
u tej np tata tylko na weekendy, mama zajeta młodsza, wiele rzeczy odpuszczała i nie radziła sobie
a ta młoda umiała i to wykorzystać i równoczesnie nie umiała wielu rzeczy wyrazic
i to taki skrót
wiec i skrótowo-jak trafiła do szkoły z inetrnatem to rygor jej pomógł, ale i odległość od domu-mamy, siostry...
nasze dwulatki uczą sie
ale i umieją wykorzystac sytuacje
wszystko jest burzliwe bo ich rozumki malutkie, najważniejsze nie poddawac się i znalezc metode -
Nie to mnie tozlozylo
Wyszłam z pracy o 14
Trzęsę się jak Parkinson, kaszle, temp nie ma a zimno mi jakbym miała 40C
Sofcia ma 38...
Humor dobry
Zjadła
Ciekawy weeknd się zapowiada...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zdrówka dla was i maluszków.
U nas Igi dopiero się kąpię a Kosiu zasnął 10 minut temu.
Pojechaliśmy na zakupy niby szybkie a się zeszło po drodze obczailam że lokalnie ktoś oddaje za nic super klatkę dla chomika z całym wyposażeniem jedzeniem i nawet trocinami. A że nasza myszka ma ledwo trzymająca się mini klatkę to pojechaliśmy kupiłam dla dziewczynki jakieś pierdolki a dla pani jak chciała wielopak chusteczek mokrych. Napisała że odda za paczkę chusteczek albo upominek dla dziewczynki więc kupiłam jedno i drugie.
Więc skladalismy duża klatkę bo to taka z 3 poziomami rura i innymi gadżetami więc myszka będzie miała 3 krotnie więcej do biegania.
A i u nas w zlobku było dziś na całą placówkę 5 dzieci kumacie z 54 taki jest pogrom nigdy takiego nie było. -
nick nieaktualnyJa dopiero sie polozylam.
Robert juz spi.
Werka narzeka na bol ucha i zatykajace sie ucho wiec zakropilam lezala w miedzy czasie maz podniosl mi cisnienie ale spoko zaraz idzie do pracy.
Mnie glowa strasznie boli
Dariah zdrowka dla was.
Kurujcie sie przez weekend.
Ajrin to myszka bedzie miala luksusy.
Ale bedzie biegala jak szalona nasz chomik ma taka klatke biega gora dol i tak w kolko.
-
Kamcia albo poległ jako pierwszy albo miał coś innego bo cały zeszły tydzień przesiedzial chory w domu tzn gorączkę miał tylko półtora dnia 37.5 max ale gardło zawalony na szczęście po 3 dniach przeszło został do końca tygodnia bo chciałam aby się dokurowal no i naprawdę pomagał więc nie miałam ciśnienia aby go wysłać, wiem brzmi jak wyrodna matka ale jeszcze 2 miesiące temu robiłam wszystko aby jak najszybciej wrócił tak dawał popalić.
-
Żabka no nowej bym nie kupiła bo serio nie wiem ile ta myszka ma i ile pozyje.
Dzieciaki się cieszyły a Kot normalnie nowy tv w domu choć ona nie ma dostępu pokój zamykamy.
No i uwaga śpią raziem w pokoju.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:36
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle bylam zmeczona wczoraj.
Brak mocy padlam jak dziecko.
Na szczescie w nocy a tak naprawde nad ranem tylko dwie pobudki byly na picie u robereta.
Obudzilam sie i wybudzilam sie juz ze snu jak maz wrocil.
I tak sobie leze ogladam tv.
Ale ja mam sny
Ale wg sennika zapowiada sie dobro
Ajrin bardzo fajna klatka.
Mamy cos podobnego .
Poznej wstawie foto .
Myszka zadowolona na bank hihi
I kotecek przyszedl pewnie by ja tam pacna lapka hihi
Opowiadaj jak nocka chlopakow?
Skali super!
Zazdraszczam pozytywnie tego wyjscia.
Ja to wczoraj mialam nerwy u mojej matki bo byla ciocia (chrzestnego mojego zona kiedys mialysmy bardzo dobry kontakt) i tak zaczelam sluchac opowiesci o miom bracie jego zonie i dzieciach zrobiko mi sie w penym momencie przykro.
Mowili i wywnioskowalam ze bardzo czesto sie widuja, ze bratowa dzieci podrzuca do ciotki a najczesciej do mojej mamy i tqk sobie mysle a do mnie to nie przyjedzie do wnukow swoich bo po co?
Juz nie wspomne ze przyjechalaby na chwile ja moglabym sobie gdzies wyjsc na spokojnie i tez jej to oowiedzialam bo robert dal tam mi czadu serio chcialam sie pakowac i wracac nawet ciotka mi mowi ze mam przesrane z nim ale wiecej tez wymuszal placzem robert. Ahhhhhh
Wracalam to mysli nie moglam pozbierac .
To sie wyzalilamsorki