WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka
Daj znac Kochana!!
My dzis zapspalismy :d tzn D zapomnial nastawic budzik
Sofcia sie rano iobudzial, zawolala mnie jakz wykle, poszlam do niej i juz jakos wydawalo mis ie ze dziwnie jasno jest...ona w pelni fomry..D spi...
Patrze na zegarek: 7:40 eheheehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
kciuki za Szymonka i Amelke
czekam na dobre wiesci
msmy pierwszego bzabka
smiem stwierdzic ze bezobjawowo a wrecz przy lepszym apetycie, humorze i nocach (choc tym jeszcze daleko do idealnych Piotrusiowych)
ale głosno tego nie powiedzialam!!Skali89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie u Gina.
Kostek został z moim tatą dobrze się bawili. Niestety cytologi nie udało się pobrać pojadę w następnym tygodniu ale tsh zrobiłam i skierowanie na usg plus cytologi mam.
A i gin dał zielone światło na ciąże myślałam że padnie że śmiechu. Ostatnio wystawił mi skierowanie na tabsy pyta się czy biorę mówię, że nie i chyba zrozumiał to że chcemy kolejne bo powiedział że wszystko ok i jak chcemy możemy zacząć starania -
Kamcia nie my się nie staramy M jest totalnie anty 3 dziecko. Gin nadinterpretowal to że nie biorę tabsow jako starania.
-
Kamcia co rusz mi z tyłu głowy tyka ale póki co za dużo na nie w mojej głowie.
Wczoraj rozmawiałam w zlobku aby zejść z ceny jak będą we 2 tam chodzić i my prawie 4 tysie będziemy miesięcznie płacić od września Igi pójdzie pewnie do innego przedszkola ale to tylko kilka stowek mniej. No i 3 dzieci w prywatnym przedszkolu a potem szkole nie damy rady a kurde do dupy mamy państwowa bo ona najgorsza w całej Warszawie i naprawdę nie chcę podsyłać tam ich już się nastawiam na prywatną no ale 3 w prywatnych nie damy rady -
A ja pomału miałam wychodzić po Igusia a mi się przypomniało że dziś dziadki zabierają go do siebie
Jeju a mi tak tęskni jakoś za nim. Jutro wróci. -
uu Ajrin ja tak czytam cyztam i juz myslallm ze jednak sie zdcydowaliscie a 3 :d
Ale faktycznie te koszty co mowisz sa straszne!!
u nas zlobek 700 zl ! i to prywatny z wyzywieneim itd...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Czyli jednak nie potrafię się wyłowić a raczej wypisać
no gin moja odpowiedź też uznał że się chcemy starać
-
Dariah nie póki co ja sama muszę się przekonać ale wiem jedno wrócę do pracy i zobaczę. Jak nie wrócę nie mam co wracać po 3 dziecku taka prawda za długa przerwa. A z doświadczenia wiem, że po roku i z moim wiekiem raczej marne szanse że mi się zachce po roku 3.
-
Ja tak na szybko.
Zapalenie pęcherza ale nie bakteryjne. Mocz ok.
Gardło zaczerwienione i wysiękowe. Mamy syropki i tyle. Bez antybiotyków. Ma dużo pić wody, herbaty z pokrzywy. No.
Jutro udalo mi się załatwić opiekę do niej więc wracam do pracy.
Ogólnie Amelka ma taki humorek, że mam jej po kokardę. Nic się nie podoba, wszystko źle. Ech... -
Natka
Dobrze ze nie bakteryjne !! Siper !!
Eh to jak ma taki humor to moze lepiej w pracy a ona z opiekunka Hehehe
Wiem wiem mówię jak jakaś wyrodna matka ale tez mamy takie ciezkie dni
Ajrin
Rozumiem, to prawda zawsze są za i przeciw
Faktycznie po 3 dzieciach to przerwa jest meeega długa i może być ciężko na rynku pracy.
A ile masz kat jeśli mogę zapytać ?
U nas to z kolei jest tak ze ja to bym jesCze poczekała z drugim ale D ma juz 41 (w tym roku 42) wiec nie chce czekać i chce juz.
On to by nawet rok po roku chciał...ale ja nie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah ja mam 36 więc już sporo za rok 37 rodzić mając 38 to już duże ryzyko. No i moja największa obawa miałam tyle szczęścia 2 zdrowe chłopaki czy uda się mieć tyle w tym wieku aby kolejne było zdrowe do tego będzie to tylko moja decyzja bo nawet jak M się zgodzi to tylko bo będę nalegac.
No nic wiadomo siedzi w głowie bo Kosiu rośnie za szybko a pakujac te za małe ciuszki czuje pustkę.
Zawsze chciałam 2 maluszków. -
Cioteczki proszę o kciuki Kosiu dzis z lozeczkiem powedrowal do Ignasia do pokoju. Co prawda Igi śpi dziś u dziadków ale pierwsza [
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:35
kamciaelcia, Dariah, marta258, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Hej ciotki
Ma usg ok poszło lepiej niż się spodziewałem wszystkie wyniki mamy mieć we wtorek. Ale babka co robiła mówiła że jest ok więc zobaczymy.
Dziś kupiliśmy z m karnisze więc dałam zasłony do szycia w końcu będą. Kupiłam też dywan dzieciakom bo wczoraj dostałam kase od babci więc stwierdziłam że się nie przejdzie.
I teraz hit w niedzielę idziemy na zabawę choinkowa i udało mi się dziś dostac strój sukienka biedronki dla Poli i kowboj dla Szymka w niedzielę pokaże wam no hit
Co do 3 dziecka my od początku chcemy ale jak Pola będzie mieć 4 lata więc zobaczymy m zawsze chciał 3 ja chyba też ale teraz muszę odpocząć chociaż też się boję żeby było zdrowe
Ajrin moja szwagierke teraz rodziła w ręku 37 lat 2 dziecko mówią że najważniejsze żeby pierwsze było wcześniej także zastanów się
-
Natka
Zdrówka dla Amelki, dobrze że to zapalenie nie jest bakteryjne.
Skali
Dobre wieści. Kciuki za kolejne wyniki.
Czekamy na zdjęcia maluchów w super strojach.
Ajrin
Kciuki za Kosia, da radę chłopak w nowym pokoju.
A jeżeli chodzi o 3 dziecko to u nas koniec prokreacji. Zawsze chciałam dwoje maluchów, mam synka i córkę więc moje kochane skarby mi wystarczą. Nawet nie miałabym siły na 3 ciążę i kolejne dziecko, z tą dwójką mam tyle roboty i jest ciężko więc rąk by mi brakło.
Ale powiem Wam, że mam koleżankę, która ma 40 lat i jest w ciąży, w kwietniu będzie miała pierwsze dziecko, córeczkęNo i teraz mam komu wydawać ubranka po Natalce, te najmniejsze już jej dałam i teraz odkładam kolejne do pudełka.
I jeszcze 2 znajome z pracy też urodziły swoje pierwsze dzieci w wieku 40 lat i mają zdrowe córki.
-
Ja marzę o 3jce ale skończy się pewnie na Amelce.
Marzy mi się jeszcze Borys i Kosma. Zobaczymy co los nam jeszcze przyniesie.
Po Amelce i jej wejściu z hukiem w nasze życie nic nam nie straszneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:26