WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A Polcia wymiata! Wow szybka jest u nas dopiero zaczyna stać bez trzymanki ale to daleka droga bo ostrożny jest.
-
Skali
Trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy.
Ale Pola idzie do przodu, pięknie
Ja z ciekawości muszę zajrzeć do książeczek zdrowia dzieci i porównać wagę na pół roku. Jak sprawdzałam jakieś 2-3 miesiące temu to Natalka była cięższa o pół kg.
-
Skali,
powiem Ci ze ja tez sie boje styrasznie rachunkow pierwszych...
narazie odkrywamy dom i jak grzec
Sofcia lubi vcieplo do spania, wiec ma ok 23C w nocy...wiec u niej an amxa + grzejnik na prad...
U nas 21,5C i i tak mam wrazenie ze jest chlodno ale az boje sie podkrecic ze nas zjedza rachunki a do tego wydaje mis ie ze 21,5 do spaani to jest zdrowo...wiec tak narazie mamy
Brawo dla Poli!!! szaleje Mala!! hehee
U nas na 6 miesiecy to jakeis 6kg bylo....heheh wiec jak sluysze Wasz 9 i ze slabo to woooo! Musze sprawdzic ile miala na 9 miesiecy ale pewnie jakies 7-7500?
Teraz ma 10,7 kgwiec nie wiele wiecej niz Wasze Maluszki
Marta
Sliczna Natalka ! piekna ma ta karnacje!
U nas bylo tak samo, moj brat ciemny! cieman karancja, czaaaarne mega wlosy
i ja, blond jak zboze, biala jak sciana heheeh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mnie też sprawdziłam Igi miał 700 gram więcej. Ale Igi dostawał mm na noc z kaszka był karmiony kaszka i na mm Kostek je tylko blw i bez mm więc spoko i tak waga.
-
Kostek 3.700 i szedł ładnie wagowo do 4 miesiąca powyżej 75 centyla teraz nie sprawdzam ale spadł i to sporo z centyli. Ale jak mówię on blw je sam niezbyt się daje karmić na siłę futrowac nie chce. Coś tam po malu rośnie waga nocki kiepskie ale nawet jak dałam na noc słodka kaszke bo jedynie coś na słodko z łyżki zje to lepiej nie było. Więc niech sam je zadowolony jest więc jest dobrze jakoś się tym nie stresuje jak przy Igim.
-
Aaa No to duzy chłopak był jak się urodził
Nie jo pewnie nie ma co go opychaćpytam bardziej z ciekawości
My dawaliśmy jakiś czas (1-2 tyg kaszkę na noc) to spała 5x gorzej ...za ciezkie na noc? Nie wiem ale była tragedia, gazy itd
-
U nas temperatura w dzień to 20 stopni a w nocy 18 przy czym u Igiego spada nawet do 16 coś tam z jedną ściana jest nie do końca jak będziemy remontować to ocieplimy. Choć my temperatura im chłodniej tym lepiej śpi.
Łazienka ma podwójne grzanie i tam jest 23 stopnie. -
Hej ciotki u nas ciężka noc Pola się budziła płakała żeby plus katar do tego tylko faceci ręce od rana to samo teraz dałam jej paracstamol i poszła spać może chociaż godzinę pospi bo masakra
Szymonek pojechał do żłobka jutro mamy usg więc prosimy i kciuki
-
nick nieaktualnySkali wspolczuje i tule.
Rozumiem cie bo sama mam dolki tyle ze .....nie mamy domu wiec rachunki o wiele mniejsze lecz i tak dolki sa bo jakos to wszystko przerasta.
Nie martw sie wszystko sie pouklada jakos.
Trzyma mocno kciuki zebys znalazla prace skoro to taka nora to jaka kolwiek a jesli masz mozliwosc dojazdow (masz prawko?) to moze kawalek dalej .
Co do zasilku zadzwon do urzedu pracy.
Nie chxe cie w blad wprowadzic.
Zadzwon niech po fachu ktos ci powie.
Moze warto skorzystac z zasilku (jesli ci siw nalezy) i zapytaj tez o kosiniakowe (?) bo tez daja 1tys przez rok ale popytaj.....
Kciuki rowniez za usg .
Daj znac po wizycie.
Brawo dla Polusi. Super!
-
Hejka u nas pogrom w zlobku na wszystkie grupy łącznie 54 dzieci jest tylko 14 dzieciaczkow. Panie też w większości chore.
Ja jutro idę do gina na kontrole i cytologia bo już ponad rok nie miałam. -
U nas tez sporo dzieci chorych
Ale pogrom widać w pracy...
W moim zespole na 12 os wczoraj było 5...wiec roboty sporo
Nawet kilka spotkań i konferencji odwołałam aby zostać z nimi bo biedaki by nie wyszil do 19:/
Kupiła dziś przez neta nowa kurtkę dla Sofci bo ta co ma jest Ok ale już malawa wiec do końca zimy przyda się większa jeszcze
No j jedziemy w góry w lutym to musi mieć dwie
Skali
Kurczę No w małych miasteczkach to faktycznie jest problem z praca:/
A masz prawko ? Może w jakiejś większej miejscowości kawałek dalej ?
-
No u nas też niewiele dzieci.
Jutro idę z Amelka do lekarza. Siusia na potęgę, mówi, że ja piecze. Powołuje, nawet nie zauważa, że lecido tego ma kaszel.
W pracy pogrom. Od miesiąca mam zastępstwo i pracuje na dwa etaty. Przez tydzień nawet na trzy. Jestem wycieńczona.
Na jutro dostałam wyjątkowe pozwolenie by zostać w domu i iść z dzieckiem do lekarza. Nie wiem co będzie w piątek.
No masakra jest. Na 13 osób 4, chwilami 5 osób. To jest nie do wyrobienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:04
-
Losie to też u was pogrom.
-
nick nieaktualny