WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Widizalm fotki Piotusia - przystojniak !!! A ze pozować nie chce ?!
Jak fotelik??? Wypróbowany już ??
Ajrin
Super się chłopaki wyszaleli!!!
Natka
Jak w pracy? Było lepiej ???kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dzień nam minął intensywnie.
Razem z Amelka robiłyśmy domowa pizzę więc pół mieszkania od mąkizabawa na stodwa
Potem wybraliśmy się na spacer, więc i kawa zaliczona i fryteczkiAmelka fryteczek nie odpuści
A teraz odpoczywamy
Albo glupkujemy, ciężko stwierdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 09:49
AJrin, Dariah, kamciaelcia, marta258, żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Patrys śliczny !!
Hehe karton - zawsze super zabawa !!!
Natka
Czyli dzień udany !!! Taki babski dzień
W tym miesiącu się nie uda (musimy w weekend jechać do Konina, ogarnac przed wykazem a w ostatni wyjeżdżamy w góry) ale w marcu musimy się spotkać !!
Zapraszamy fo Poznania !!
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
U mnie brak czasu jak to przy dwojce dzieci wiecznie cos chca, jest cos do roboty, a to spacerki, zakupy , obiadki etc
U nas robert bez zmian.
Chory gile zolte po pas pokasluje.
Wczoraj zalatwilam sobie kit pszczeli zrobilam tzn robi sie nalewka i zamierzam tym leczyc roberta (tak jak mnie wyleczono tym specyfikiem).
Ja sie poddaje ja mam poprostu dosc!
Nie je nic od 14:00 dopiero je serek i to pol op!
Nie powiem co mysle i jak sie czuje bo ......szkoda gadac.
Liczylam ze pojdzie do zlobka jutro ale gil robi wrazenie bo siega do brody
Pogonia mnie.
Pojde jutro do pediatry na nfz niech go oslucha.
Werka jutro juz idzie do szkoly wiec dwojka znowu na mojej glowie od samego rana bo meza nie ma.
Popoludniu idziemy do dentysty wszyscy.
Dziewczyny super foty.
Fajnie ze milo i bez histeri spedzacie dnie i zabawy:-) -
Zabka
Biedny Robert i biedna ty. Niestety tak to już jest, że te pierwsze miesiące w żłobkach czy w przedszkolach są takie, iż więcej w domu niż w placówce. Z resztą ty wiesz jak jest, bo przecież masz doświadczenie z Werka. Będzie lepiej i dla was zaświeci słońce.
U nas nie ma też tak kolorowo. Te wypady nie obywają się bez małych histerii. Napadów złości itp.
Dziś noc do kitu. Ciągle pobudki, ciągle maszerowanie z łóżka do łóżka. Obudziła się o 7:00 i wielce wyspana. Ech...
-
Dziś po raz pierwszy kot wszedł do łóżka Kosia i spała mu w nogach rezultat Kosiu spał o wiele mocniej niż kiedykolwiek
Maz już wrócił jesteśmy na placu zabaw.
Mnie trochę mało bo jak mam czas to wzięłam się za czytanie. W zeszłym roku słabo z książkami więc nadganiam -
Żabka
Oj ja tez nie mówię ze u na dobrz histeriii heheh
Aczkolwiek nie jest złe - ostatnio bardzo narzekałam ale ostatnio jest lepiej trochę - tfu tfu !!!
Co do gili - w większości przypadków jest wlansie tak jak mówi Natka - pierwsz emiesiace w żłobku / przedszkolu to tydzień w żłobku 2 tygodnie w domu.. niestety... trzeba to przejść
Ajrin
Super ze M wróciłna pr wi będzie Ci łatwiej teraz bo mimo wsyztsko samej z 2 to nie taka łatwa sprawa
A może Kosiu lubi cieplutko - kot mono grzeje wiec może chciałby miec cieplej w nocy ?
U nas tak jest - Sofcia musi mie baaaarzo ciepło w nocy aby dobrze spać...ja wiem ze to niby nie zdrowo itd ale taki typ mi się trafił
Kamcia
Udanego spacerku
Dajcie znać jak fotelik !!
U nas dziś dzień sprzątania po tym jak wczoraj cały dzień lataliśmy po miesiące
Ale dzień był udany bo zamówiliśmy wszystko co chcieliśmyteraz zeka pozostaje
Dziś przychodzą znajomi wiec muszę teoche pogodtowac - będę robić 3 tarty na słono do jedzenia (w sumie najszybciej się robi) i deser banofeee
I będą dzieciaki : jedne ma 2 latka w maju a drugi roczek za 2 tygzobaczymy jak moja terrorystka będzie się z Niki bawic hehhe
-
Kostek jest cieplolubny śpi w pajacu i w spiworka ciepłym dodatkowo okryty Igusia kołdrą. Igi sypial tylko pod nią a raczej bez nie bo on zimnolubny. Kot spał w nogach nie dotykając Kosia więc raczej to był zbieg okoliczności. Wieczorem zjadł sporo obiadokolacji i to mięsnej może pełny brzuszek?
My dziś zwiedziliśmy 2 place zabaw piękna pogoda ale wietrznie. A teraz na sali zabaw jesteśmy zwiedzamy kolejna -
Foteliki zamontowane
Ponad godzina przed garażem
Patryk i się zdrzemnal i wstał
Piotrek 30min po prostu siedział w swoim i czekał na montaż drugiego
Trzeba było odkurzyc, a to zamontowac foteliki, a to pasy pod dziecko ustawić...potem nagrodowa przejażdżka po okolicy i...szybki powrot do garazu bo Patrykowi oczka się zamykalydalekiej trasy nie widzę w tej wersji (że chlopcy z tyłu sami
ale na szczęście nic w planach nie mamy
Zmoklo nam się na spacerze ale dupki przewietrzone
Fryty się robią więc na lenia niedzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 19:25
-
A u nas wyszła spontaniczna impreza w domu wpadli znajomi z 2 dzieci poszliśmy na spacer i spotkaliśmy ukochana Igusia i też przyszli do nas. Właśnie dzieciaczki poszły a my się kapiemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 19:31
-
J nas goście właśnie wyszli
Dzieciaczki się super razem bawiłyjedzenie i deser było pyszne, wreszcie mogoscmy spokojnie pogadać - spotkanie bardzo udane
kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
O dziewczyny udało wam się spotkać? Zdjęcia poprosimy.