WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie Kochana ;(
U mnie było znajomi z dzieciakami
Ale wstępnie rzucam Natce pomysł na spotkanie w jakiś weeknd w marcu - co Ty na to Natka ?
A jak Natka to i może Kamcia zjedzie w marcu do Poznania ?
Chhba ze Ajrin planujesz wypad do Poznania ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziewczyny ja bym i się chętnie spotkała ale w w weekend kwietnia jakoś M będzie i tak 2 tygodnie w Moskwie.
-
A przepraszam pierwszy weekend ten t do 7 kwietnia mi by pasował.
-
Dla mnie to jakieś 4 godziny bo pewnie z przerwą inaczej nie da rady. Więc i pewnie hotel poszukamy. Ja też będę sama z 2 ale chyba wolę tak niż zostać z nimi sama w domu haha.
-
Laseczki
Ja myślę, że Poznań to nie jest klepniete miejsce. Myślę, że możemy się w tej kwestii dogadać przecież.
Kamcia
A ja to bym i Patryka i Piotrka pod swoje skrzydła zabrała a ty się Melka modelka zajmujesz. Zgoda?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - to zależy co to ma być - jelsi mamy się spotkać w ciągu dnia tak o - to zapraszam do mnie
Jeśli ma być to dłuższe 2-3 dniowe spotkanie to to nie musi być Poznan wcale
Edit
Po postu miałam się spotkać z Natka to pomyślałam tez o Kamci bo stosunkowo niedalekoa ze Ajrin wolna i chętna to super - zapraszam również
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 08:35
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas ten sen Kosia jednak jest zapowiedzią choroby. W nocy miał 37.7 teraz też podobnie dwa razy lekko zwymiotowal ślina jak kaszlal w sensie nie jakoś mocno ale zakaslal i zaraz odruch. No i zasnął znowu więc niestety coś się przypaletlo. Próbuję się dodzwonić do przychodni ale dramat więc nie wiem czy nie zapakuje go jak się obudzi i nie poczekamy na dodatkową wizytę.
-
nick nieaktualnyAjrin bardzo mi przykro.
Mam nadzieje ze jednak to jakies jednorazowe a nie na chorobe.
My zostajemy w donu do konca tygodnoa.
Osluchowo ok ale kaszel jednak mokry jest .
Dostalam tez leki na odrobaczenie dzieci bo nagle stwierdzil ze profilaktycznie co pol roku sie odrobacza moze "mu apetyt wroci"!
Kupilam mu pudelko zupy jarzynowej w barze co gotuja tam i wyobrazcie sobie ze zjadl juz dwie male porcje zostalo na kolacje jeszcze .
Wlasnie werka jedzie z tata do dentysty ja zostaje w domu bo robert spi od 15:00! -
Musiałam odebrać Igusia i pojechałam do pediatry przy okazji jeszcze nic nie widać aby się działo więc albo e dniowka albo coś innego.
-
My właśnie zaliczyliśmy basen a ja nawet saunę i jacuzzi
Dzień spoko
Dla choruszkow sle ogromne ciepłe uściski!żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kostek w nocy mega gorączka ciężko było zbić dopiero zeszła po 2 godzinach w tym czasie nie mógł spać skomlal na mnie. Potem co chwila się budził nad ranem Igi przyszedł ale nie wiem co o której bo że zmęczenia padlam. 4 marca mamy rozmowę z dyrektorka w nowym zlobku z Ignasiem oby wszyscy zdrowi byli.
Dziś Ignasia odbierze babcia ale dopiero o 17 bidak posiedzi no ale Kosia nie będę z gorączka targac. -
U nas też panuje choróbsko, mąż wczoraj obudził się z katarem i gorączką, był u lekarza, dostał antybiotyk i zwolnienie na 8 dni. Mnie też coś bierze bo drapie gardło i mam katar
Chodzimy po domu w maseczkach, żeby dzieci nie zarazić.
Natalka wczoraj też miała gorączkę prawie 38 ale u niej to zwalam na zęby bo 2 dni temu przebił się pierwszy ząbek (dolna lewa jedynka)Bardzo się ślini, pcha wszystko do buzi i zrobiła 3 kupy. Na noc dałam jej pedicetamol i posmarowałam dziąsła żelem i jakoś przespała. Dzisiaj gorączki brak.
-
Kamcia też liczę że to 3 dniowka bo jeszcze nie miał ale boję się czy aby nie ZUM bądź początek anginy. No nic zobaczę jak jutro będzie. Jeść je i pierś i normalne jedzenie więc ta 3 dniowka by pasowala. Rano przelewa się przez ręce i zasypial w każdej pozycji jak ibieralam Igusia to siedząc położył mi głowę na kolenie i tak zasnął.