WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDopieroweszlismy do domu!
Matko robert dostal adhd w galerii.
Na poczatku jako tako w wozku a potem na nogach uciekl mi ze sklepu i to z radoscia biegl.
Maskra ....
No i co wyszlo ze corka bedzie miala dwie pary butow.
Jedne ala adidasy ale to bardziej dla mnie pod trampki a drugie mialy byc jako zmienne a ze buty mierzyla 37!!!! I nie ma typowych kapci na nia do szkoly (najwieksze 36) to wziela tez jakies ala trampki obie pary skorzane.
Matko noga jej usrosla w 3 mce?!!!!!!
Dla roberta nie widzialam serio nic mi sie nie podobalo.
Dariah udana sofi
A niech wyrosnie nam dyrektorkaprzynajmniej da sobie rade
Tak suoer ze tescie wpadli z prezentem bardzo mnie to cieszy .
Mowie do meza ze tesciowa tak mi gada ze mam zabierac roberta nad morze teraz potem na wakacje (mowie do niej za co?) to teraz mi powie ze dostalam kase wiec wybieraj gdzie jedziemy
Plan jest na pewno jak co roku nad morze ale gdzie nie wiem.
Dariah tak wiem pamietam i tak jak ci pisalam nie wypali brak kasy .
-
dariah
ja mam wrazenie ze dzieci podobne
ale Emilka i Patryk niemal identyczni-i wizualnie, i minki, i charakterek(złosniki małe), i kulinarnie, i spaniowo...nawet nosek tak samo marszcza
ale Piotrek i Patryk to leniwce
tzn Piotrek teraz tylo w biegu ale za malenkosci wymuszał wyreczanie -
nick nieaktualny
-
My wróciliśmy od fryzjera ale mam wkurw...na maksa baba po łasce że złością dziecko obcinala Igi nie chciał bo serio już na wejściu taka mina, że powiedział ja się boję pani i trzeba było przekonywać i przkupic. Masakra do tego brzydko go ostrzygla nie warte to było nawet tych 20 zeta podejście do dziecka dramat. No nic będziemy szukać lepszego fryzjera następnym razem.
-
my włosy obcinalismy w dwóch miejscach, w obu masakra
tzw "fryzjerek" w galerii za 43 zł
oraz zwykly, nasz, mały zakład-10/15zł
ta druga tnie mimo wszystko(mimo histerii nad histeriami) bo! to jej przyszły klient
fryzjerek tez cierpliwy
ale bardziej po drodze nam do naszej-nie wazne jak wyjdzie-bo róznie wychodzi, ale stara sie
i to za 10/15zł
a ostatnio bylo wrecz idealnie
ale i tak pokaz Igusia -
Kamcia pokaże bo serio miejsca z extra bryka człowiek myśli ok coś dla dzieci więc fajnie a tu podejście masakra.
No nic znalazłam już typowo dziecięca placówkę z kącikiem dla dzieci i kilka autek motor miejsce tylko dla dzieci więc i podejście może dla dzieci.
Wiecie że ona do nas tekstem że ona ma kolejkę czekających i nie ma czasu bawić się jeśli dziecko nie chce! Tył jest ok przód ta grzywką na równo mnie wnerwia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 19:26
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Zobaczę jak wstanie będzie wyglądał on ma tak delikatne włosy i mu się faluja lekko kręcą więc myślę, że będzie dobrze jak jest zresztą szybko odrosna.
-
Ajrin
Kochane Twoje chłopaki a Kosiu to zawsze taki radosny i uśmiechnięty.
A Igi ma fajną krótką fryzurkę.
Dariah
No Zosia rządzi i ta mina.
Żabka
Super, że teściowa dała taki prezent na wakacje. Na pewno skorzystacie.
U nas dzieci jeszcze nie wiem czy są podobne. Antoś ogólnie jest spokojny, ostrożny i bacznie obserwuje obcych ale w domu czy wśród znajomych mu osób to szaleje, biega, rozrabia i nie zawsze słucha.
A Natalka to taka radosna grzeczna dziewczynka, ciekawa jaka będzie jak podrośnie.
-
U mnie dzieci różne i to widać we wszystkim Pola jest mamowa jest mega głosna wymusza wszędzie z paluszkiem i pokazuje gdzie trzeba iść ale widać że dziewczynka wszystko szybciej i jako że druga no to robi wszystko co Szymek nawet głos taki sam jak robią swoje eeee.
Dziewczęta jutro zaciskamy kciuki:)Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Skali kciuki daj już znać oczywiście z samymi dobrymi wiadomościami.
-
No i zrobiłam przegląd butów muszę polować na geoxy na limango haha powyrastal mi chłopak o losie jednych nawet ani razu nie ubrał. Ale w zeszłym roku fajne w decathlon ie półbuty kupiliśmy i pojedziemy mu znowu kupić tyle że dwa rozmiary większe bardzo miękkie na rzepy sam potrafił je ubrać a kosztowały 60 zeta. Do żłobka u nas mi zawsze szkoda tych geoxow bo pozdzirane i w błocie całe.
-
Ja obstawiam albo pracę albo Szymka tak czy siak kibicuje i 3mam kcouki
-
nick nieaktualnyCzekamy skali
Ja rajo rozdalam dzieci i pojechalam do kolezanki z pracy na kawe
Posiedzialysmy pogadalysmy nie mogkam sie napatrzec na jej coreczke (1,5roku ma) kurcze jaka ladna blondyneczka z kreconymi wloskami i do tego niebieskie wyraziste oczyska. Normalnie
Zjadlam obiad i zaraz ruszam po dzieci.
Robert rano pokaslywal takze ten tego:-(
Zaraz koniec wakacji tygodniowych oby nie! -
Żabka oby nie zdrowa Igi też dziś wstał z katarem
ale wczoraj się chyba przegrał bo miał zimowa kurtkę dziś poszedł w soft Shellu ale powiem wam wróciłam z 2 godzinne go spaceru jest mega słońce i 14 stopni wow.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani pochwalila wszystko ladniw zjadl drugie danie podziubal.
Jutro poprosze pania zeby mi zrobila zdjecie jak robert je sniadanie i obiad powiem ze do albumu potrzebuje
Drugi dzien bez pampersa w zlobku
Cos tam pokasluje .
Moj roberr nie moze sie rozstac z kurtka zimowa i czapka bo szalik mu nie potrzebny.
Z butami tez bedzie problwm bo wczoraj mierzylam jakies to byla histeria mini ze sciagam
Musze mu noge obrysowac i chyba sama pojde kupic buty bo nie widze tego .
Dzis u nas bardzo wieje poszlam do biedronki na szybkie mini zakupy i wrocilam do domu dzieciaki w kurtkach zimowych bo zimno i pewnie zaraz bedzie padac bo ciemno
Ajrin zdrowka oby ten katar z przegrzania.