WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, Żabka
No masz racje ze z jednej strony można tak czeka chudzielec dwa
Ale....
Robert chodzi do żłobka i tam je. W takim razie jak je ? Sam? Ktoś go karki???
Ajrin
Hmmm
No może to Kp ale Igi miał rok jak poszedł do żłobka a karmiłaś do ilu? 9 miesięcy?
Wiec już raczej nie chroniło - chociaż ja się na tym nie znam
A teraz jak jest większy nie „odkrywa się bardziej” w sensie - może się lżej ubiera? Czapkę zdejmuje na dworze jak wychodzą? Lżej ubrany rok temu,?!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
MI pokazuje ze od czwartku 19:00 !
serio
No ja tez sie zatstanawiam z tym jedzneiem, ale wydaje mi się ze Zabka wpspominala ze widziala na zywo albo na filmiku nie??
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
O to poluje na buty dla Igusia.
Dariah ja karmilam Igusia do prawie roku jak miał 11 miesięcy i 2 tygodnie przestałam a poszedł na roczek. Dostawał moje mleko do miesiąca po skończonym KP z butelki rozmrozone szedł październik więc najgorszy okres a chorował dopiero luty marzec kilka dni lekkie przeziębienia potem już w wakacje miał wieczny katar. -
nick nieaktualnyDariah panie go karmia a od jakiegos czasu staraja sie zeby sam jadl.
Ja nie widzialam jak je robert tylko podsluchiwalam pod drzwiami ich stolowki i pani talerz mi pokazywala ze zjadl a ile tam mial nie widzialam dlatego tez kazalam zrobic zdjevie niby do albumu -
Jeju Igi tak szczęka że dramat ;( ja pierdziu jutro jak nie dziś lekarz rano jeszcze nie było a teraz ciężko oddycha.
Inhalacja trochę mu zimna pomogła. -
Ajrin
a dostal cos Igi na ten szczekajacy kaszel? bo to czesto tchawica jest...
bidulek
a Kosiu nie lapie od niego ?
Kamcia
pisze z kompa, potem wejde przez telefon to wstawie co ja widze
u mnie ejst czwartek 19:00
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyBiedulek
Ciotka caluje
Moj robert w domu zjadl budyn czekoladowy zaraz potem serek pol op usiadl na nocnik i lapal sie za brzuszek i krzyczal .
Chyba go bolal?
Ale jest ok bawi sie.
Panie nie zrobily dzisiaj zdjec mu bo nie mialy czasu jakos tak wyszlo a sniadanie mu kiepsko poszlo .
Robiert od zlobka biega bez pampersa na widok pampersa krzyczal ze chce mu zalozyc .
Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 16:46
-
To szczekanie brzmi strasznie krtaniowo. Nic nie przyspisala bo rano nie szczekal ale powiedziałam że w nocy raz tak szczekal bez napadu ale jednak tak krtaniowo to kazała robić w razie co inhalacje z berodualu więc mu zrobiłam. Ale jeśli mu nie przejdzie i w nocy będzie napad jutro pójdę.
-
Ajrin
Zdrówka dla Igusia.
Żabka
Kciuki za Roberta, żeby udało się go odpieluchować.
No i kciuki za lepszy apetyt, podobno tak jest, że dzieci lepiej jedzą w żłobku czy w przedszkolu niż w domu.
A moja Natalcia skończyła dziś 7 miesięcy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/635eadd9d939.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c14260eff56.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26eca9720016.jpgDariah, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Marta
Ale Oni bien podobni do siebie !!!!
Hihi Antoś blondynek i szczuplaczek a Natalka Puzynina na buzi i ciemnaśliczne dzieciaczki !!
Przypominają mnie j mojego brata - Mój brat od urodzenie ciemna karnacja, kruczo czarne włosy, pucołowaty a ja biała jak ściana, włosy miałeś do 9roki życia, i chuda jak szkapa (chociażby jadłam bardzo ładnie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyMarta sa i oni:-)
Pieknie razem wygladaja .
I te oczyska
Jak narazie bez pieluchy bez nocnika ale popil picia to zobaczymy.
Ale jaki zadowoloby bez tej pieluchy.
Ajrin jak masz albo lec do apteki daj mu sinecod na noc 25kropli niech pospi w nocy spokojnie.
Jak masz to daj tzn ja bym podawala pulneo tyle ze pamietaj ze niby jest wycofany .
Inhalacje napewno pomoze . -
Sine od mam ale zobaczę bo w nocy nie kaszlal on ciężko oddycha ma obrzęk na bank. Na krtan zimne napoje inhalacje w razie ataku do okna. No nic teorie znam jutro się przejdę jeszcze raz. Jest ciut lepiej zjadł cały talerz zupy zrobiłam dniowa z imbirem soczewica, curry z mlekiem kokosowy dodałam jeszcze makaron aby bardziej treściwa Kosiu też zjadł.
Rano chciał omleta i zjadł prawie 2. Z głodu nie padnie dziś.
Ja 5 minut po przyjściu M się poklocilismy masakra. -
nick nieaktualnyAjrin i tak ladnie je.
Robert wlasniw sie zesikal .
Ale czego wymagac jka nie mowi , mowie do meza pilnuj pytaj co chwila bo ide do kuchni ugotowalam sobie warzywa na salatke bo za mna chodzi i koloacje przy okazji robie i co przychodze robert lezy na brzuchu i zesikany na lozku!
A maz? Gra!!!!!
Wrrrrr pogryze go .
-
Żabka haha widzę że masz jak ja dziś z M
A Robertowi dobrze idzie daj mu czas niestety wpadki będą nie ma co się poddawać.