WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas 25 i 26 na tapecie a z 27 sandalkami się zastanawiam.
-
mam wrazenie ze Patryk ma wieksza stope-jego juz ma 11,5 cm a jesli dobrze pamieta to Piotrus w dniu zakupu miał 12cm (13 miesiecy)
patrys po nim buty dostanie(bo niektóre po jednym razie załozone) ale rozmiar jego pierwszych zaczyna mnie przerazac -
nick nieaktualnyAjrin brawo dla igusia !!!!!
Jaki on madry chlopczyk.
Natka w pierwszej chwili mysle sobie co to za dziewczynka?
Ona taka duza!!!!!!
Pieknosci
Kusicie .
Wlasnie bede noge malowac roberta hahahh
Jutro jade werki buty odebrac bo przyszly to moze kupie jemu?
Edit 15cm maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 20:41
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia
U nas jak wyciągnę inhalator to pewnie i u Ciebie Sofcie słucha
Banki doszłyby fo Warszawy herh
Tak wiec u nas takie atrakcje nie wchodzą w grę
Właśnie na Limango mi błąd wyskakuje !! Przeludnienie ?! Hihi
Natka
Amelka cuuuudna !!!! I taaaaakaaa duża!!!
Jej ona wyglada na prawdę na pierwszoklasistke !!!!!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Kamcia
U nas jak wyciągnę inhalator to pewnie i u Ciebie Sofcie słucha
Banki doszłyby fo Warszawy herh
Tak wiec u nas takie atrakcje nie wchodzą w grę
Właśnie na Limango mi błąd wyskakuje !! Przeludnienie ?! Hihi
Natka
Amelka cuuuudna !!!! I taaaaakaaa duża!!!
Jej ona wyglada na prawdę na pierwszoklasistke !!!!!
korzystałam z aplokacji-i darmowa dostawa -
nick nieaktualny
-
Dobra nie zamawiam dziś tylko jutro jej zmierzę od rana stopę i zamówię w ciągu dnia
A co to za byty w Lidlu są ? Dla dzieci ?
Bo muszę jej tez kupić jakieś zwykle buty do żłobka - bo oni do ładu itd chodzą to nie chciałabym aby mi tam zniszczyła Geoxy....
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja zamówiłam 3 pary mnie ukatrupi
Ale kupiłam na teraz 25 takie za kostkę trampki 26 półbuty a 27 takie polsandalki zobaczymy. Zawsze nie trafię z jakimś rozmiarem na Kosia czekają 3 pary funkiel nowki nie smigane -
Ja mam zasadę: kupuję jak trzeba. Nie kupuje na zapas. Naciekami się raz i starczy. Nie założyła butów ani razu bo tak jej stopa skoczyła.
Teraz poszukuje adidasów ale pewnie skoczymy do poznania do factory bo z zeszłorocznych reebookow (na jesien) oraz adidasów (na wiosnę) byłam mega zadowolona.
Do tego mieliśmy 2 pary takich z Lidla (do piaskownicy i koło domu).
W tym roku zamierzam tak samo. Mam jedynie nadzieję, że uda nam się wypatrzyć w factory jakiś cud na przecenieostatnio na jesień te reebookow dorwaliśmy za bodajże 60zl więc prawie za nic.
-
My dziś po szczeieniu na ospe i taki spóźniony bilans 2 latka. Waży 12 kg 90 cm A co do butów to 23 także stopka mała
Ola waży 10.5 także wagę potroila na rok
Mieliśmy gości bo koleżanka z Warszawy przyjechała do rodziców i wpadli do nas więc w końcu ktoś nas odwiedził zapraszali do siebie może skorzystamy
Ajrin kciuki za Igusia ja też stawiała Szymkowi banki oby pomogło
Też muszę pokupowac buty chociaż mam.z jesieni jeszcze i muszę zmierzyc szymkowi ale na pewno Adidasy kupie liczę że obejdzie de bez przejściówki bo zrobi się ciepłoAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmierzyłam rano stope..14 cm...
wziełam Geoxy roamir 23...na wiosne
Balerin ani sandałow narazie nie kupuje - zobaczymy do maja jak urosnie stopa
ale musze kupic ejszcze jakies zwykle do zlobka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Istny dom wariatow
Dopiero Piotrek wstal więc moglam wyjąć buty
Kiedy to znalazlam 24 to zaginal centymetr krawiecki(wczoraj dzieci nosily)
Zmierzylam wkładkę 16,7 cm a więc odpowiednio mniejsza musi być stopa. To wkladka z adidasow
Ja też nie kupuje butow na zapas. Nosimy na styk 26więc 27to nastepne buty-nawet te polsandaly bo liczę na cieply kwiecień/majmy teraz nosimy adidasy(no, dziś przymrozek)więc nie biorę pod uwage przejsciowych(nawet nie wiem jakie to)
Kocham(wizualnie)te trampalki z geoxa za kostkęale. Ale 1. Mają białą podeszwe-tego już unikam na 100% 2. Kiedy je ubrac...
-
nick nieaktualnyJuz dziala.
Uffff.
Ale mam wrazenie ze brakuje strony ostatniej.
Ostatni raz jak wchodzilam to byla nastepna strona na ktora nie moglam wejsc od rana ale nie wiem czy cos dalej pisalyscie bo widze ze kamci post jest z 19:00 wiec bez sensu.
No bylan po werki buty okazalo sie ze pracownica zly numer zamowila wrrrr wiec anulowano i zamowilam ten dobry wiec za trzy dni przyjda.
Bylam z robertem w sklepiku na rynku babeczka ma tam te wszystkie firmy .
My tam kuoujemy dla roberta.
Jaki wstyd dziewczyny.
Zrobil taka histerie taki ryk na caly sklep prezyl sie wyginal lezal na podlodze za chiny pana nie chcial stanac chwile na nogach doszedl maz bo musial zaparkowac za nim doszedl robert pania uderzyl w glowe (bo mu sie nie podobalo) maz wszedl w szkou co to za akcje robert robi i wyszlam z niczym bo zgluoialam .
Pani dala rozmiar 24/25 a to kolor mi sie nie podobal a to emelki mi sie spodobaly ale cena powalila 199zl mysle sobie a on kozaki ma 26! Pani powiedziala ze bedzie dostawa w przyszlym tygodniu cos bedzie nowego innego i tak wyszlam .
Bylam tez w skarbowce i sie okazalo ze dobre mialam przeczucie ze zle wypelniony a rozliczaly mi dwa programy!
Weszlam na us strone i sobie rozliczylam przez neta .
Z glowy mam.