WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja milczę bo wczoraj robiliśmy imprezę niespodziankę tacie miał 70 lat rodzinka się zjechał a że M chory to i dziećmi chorymi ja musiałam się zajmować nim też do tego dom ogarnąć ugotować masakra.
Ale imprezka się udała było warto.
Igi dobrze wczoraj bez gorączki dziś też nawet sprlacer zrobiliśmy bo słonko świeci a tyle ludzi więc na drzemke 15 minut spacer Igi padł zWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 19:25
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin super.
Natka ty spac nie mozesz czy tak Amelka dala czadu?
Skali rozumiem bo pola i spac nie moze
Wspolczuje dziewczyny .
Ja dzis spalam jak dziecko nawet nie obcielam pazurow robertowi no z nie mocy poprostu.
Rano zrobilam sniadanie zjadlam i postawilam meza przed faktem dokonanym mowie zostajesz z dziecmi bo jest mroz a ja jade szybko na gielde kupic sobie biustonosze i soczki moze tobie cos kupie :-)i tak bylo po drodze zachaczylam o lidla kupilam wszystko na spagethi i o dziwo (to juz drugi raz jak robert zjadl)z apetytem zjadl bo z innych sklepow jak kupie skladniki to odmawial
Potem obiad o 11 zjadl spagethi zagryzl glutem kaszka na wodzie bo wystygla i poszlismy na spacer spal godzinke .
Siedzimy w domu bo trzeba posprzatac.
-
Zabka
Nie spałam, bo Amelka miała kaszel. Wychodzi jej kolejna piątka więc idą dwie naraz. Kaszle, osika, budzi się, chce do mamy.
Ostatnio ma tak zaawansowana mamoze, że nic przy niej tata zrobic nie może. Wszystko mama. -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
U nas dzień zabiegany
Wstaliśmy wcześnie i na 8 byliśmy na pobraniu krwi z Sofcia - byliśmy przed czasem a i tak już było sporo ludzi heheh wiec wyszliśmy koło 9
Potem szybko do domu bo wszyscy głodni z Sofcia na czele !!
Potem D pojechał do castoramy po zamówione meble do łazienki
Jak wrócił ja pojechałam na miasto - odebrać mój płaszcz zimowy od prania, odebrać zamówienie Sofci z ubrankami, wpadłam do Pepco i kupiłam bluzę i taka kurteczkę wiosenna, a celem był Decathlon bo chciałam nowa kurtkę sobie kupić
Taka mega ciepła - nie koniecznie na snowboard bo to mam ale na spacer
Wyszłam bez niczego heheh
Na szczecie w Szklarksiej ma być na plusie wiec nie zmarzne z ta kurtka co mam
Sofcia padła dziś na 2,5h - chhba po tym pobrany krwi bo sporo jej pobrali
A potem zjadła pół pizzy i wlansie zjow ja atakuje !! Pewnie ja zje do końca
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A to moja Królewna bawi się starym meblem z łazienki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 10:27
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Hej
Właśnie wyjeżdżamy, jedziemy najpierw do Konina a jutro z rana w góry
Aaa najlepsze!!!
Znów historia mojej bratowej
Mieliśmy jechać w zeszłym tyg do moich rodziców ale była super pogoda wiec zmieniliśmy na dziś bo chcieliśmy coś w domu porobić i w ogrodzie.
Ok wiec mówię mojej mamie ze przyjedziemy w sb i wyjedziemy dość wcześnie w nd np po sniad Aniu żeby spakować się na spokojnie bo w pn wyjeżdżamy
Mama na to Ok jasne
Po czym dzwoni do mnie bratowa dwa dni później ze słyszała ze będziemy i żeby będziemy tez w niedziele to super bo ona chce zrobić swoje urodziny tak na 17...i ze ma nadzieje ze to nieproblematyczna dla nas !!!
Hejhhehe nie No wyjazd po śniadaniu a po 20 to trochę jednak różnica.....
Ehhhhh
No wiec zmieniliśmy plany i mówię : to przyjedziemy w nd od rana i pojedziemy od razu w pn od moich rodziców w góry
Po czym dzwoni w czwartek do mnie ze są chorzy ze nie będzie ich w ten weeknd hehheheheh
Jeblam lol09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U mnie dopiero Goście pojechali jeszcze są moi rodzice po południu przyjedzie chyba brat M z narzeczoną. Więc ja pełna chata
-
nick nieaktualnyJa w trasie.
Jak zwykle spontan bo u nas nie moze byc inaczej.
Sprzedalam wczoraj kolejne buciki robcia auto zatankowane bylo wiec maz haslo jedziemy do wrocka? Przeciez tam lepszy wybor i przeceny i inny towar niz u nas.
Robert zjadl duzaaaaa porcje spagethii wiec mowie pakujemy sie
Dariah ahhhh szkoda gadac.
Ja bym nie zostala na jej urodziny jakby jednak byly.
No ale problem z glowy
Szerokiej drogi i bawcie sie dobrze.
Natka wspolczuje
Zdrowka dla amelki
Ajrin no u was pelna chatafajnie i milo ze tyle ludzi sie przewija .
Jak igus?
Skali jak tam kciuki pomogly nic nie piszesz.
Ja poprosze kciuki czyt poprosimy.
We wtorek u nas rekrutacja wiec atakuje system przedszkolny
-
Igus naprawdę o wiele lepiej nie ma temperatury ma jeszcze katar i kaszel ale to już znany stan bez duszności i już normalny głos.
-
A bo u nas po staremu. Nic ciekawego się nie dzieje. Noce z Patrykiem średnie, piotrusiowe humorki bywają ...być może trochę nabroilam ale to wyjdzie z czasem i jak wyjdzie na pewno się"pochwalę", jak nie-przemilcze
Byliśmy na spacerku. Zeszlo nam jakieś 3,5h
Obiad zajadam(najpierw ja-potem Piotrek)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 20:44
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny coraz bardziej wy wszystkie tajemnicze...
Powiem a nie powiem mhmm... -
No właśnie !
Ajrin ! Polać Ci !!
Wszystkie osttanio tajemnicze ! Coś zrobiłam....kciuki zacisnąć...itd..
Nie lubie !!!hihi
żabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny