WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś kolejnych Gości zajadamy resztki obiadu i ciasta więc fajnie.
Ja nie wiem czy pisałam że 15 maja wracam do pracy a od 15 kwietnia już potwierdzone że Kosiu zaczyna asymilacje w zlobku. Nie wiem kiedy to zleciało serio.
Igi nie chce nam zbytnio jeść no ale chory to pewnie dla tego. -
Hej dziewczyny
Ja podcztuje ale czasu nie mam noce mam takie że Pola idzie spać to chce nadrobić i siedzę czytam oglądam i albo mam szczęście i soi albo się budzi po smoczek co 15 minut
Narazie jeszcze nic nie wiadomo ale chyba nic z tego nie będzie
U nas na tapecie roczek Poli i wszystko z tym związane
-
nick nieaktualnyAjrin daj mu czas chory
Robert chyba zabral igusiowi apetyt serio moje serce sie radujw jak patrze ile wchlania.
Niech je.
Ale szybko zlecilao.
Trzymam kciuki za kosia aby szybko sie zaklimatyzowal.
Masz juz nianie?
Skali wierze ze masz urwanie....
Co ma byc to bedzie .
Zobacz jak u mnie tez to kiepsko idzie szkoda gadac .
Tyle ze ja sobie tlumacze ze tak ma byc robert co tydzien chory wiec bez sensu.
Natka jak tam u was?
Lepiej amelka?
Kamcia super foto.
Marta?
Wrociliamy.
Ale sie nalazilam i nawet lody jadlam hihi a bardziej gryzlam bo za robertem latalam postanowil na nogach pobiegac.
Kupilam mu adidasy bo przecenione na 60zl bialeale sa i na teraz oby noga mu nie urosla do lata .
W tyg kupie polbuty a w maju wezme na nfz sandaly te profilaktyczne i bedzie git chyba ze zamiast sandalow kupie kapcie do przedszkola juz (ciezko trafic z rozmiarem albo pojade z wnioskiem pozniej musze obliczyc i tak pojechac zeby pozniej na zime trafic z zakupem na wnioswk zimowe buty) a sandaly normalnie kuoie w sklepie.
Zobaczymy.
Wlasnie dzieci sie kapia a mi glod sie odzywa
Robert idzie jutro do zlobka.
Uwaga zaczynamy drugi tydzien zlobkakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ooooo przepraszam
Właśnie nagrałam cichaczem na dyktafon moja babcie 92 lata
Opowiadała o wojnie - uwielbiam jej historie ale nigdy jej jeszcze jie nagrałam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin
Widzę, że impreza za imprezą i dużo gości. Podziwiam, że dajesz ze wszystkim radę.
Zdrówka dla Igusia.
Dariah
Udanej podróży i wypoczynku.
Żabka
Kciuki za przedszkole Roberta.
My też będziemy składać wniosek o przedszkole ale u nas rekrutacja jest od 1 kwietnia.
-
nick nieaktualnyDariah posluchalabym twojej baci z wielka przyjemnoscia uwielbiam tematy wojny nie ze jestem zadascynowana tym co sie dzialo ale latwo mi sie czyta czy slucha .
Korzystaj jesli cie to interesuje.
Marta w takim razie i za was kciuki.
Szkoda ze tak pozno
U was rozpoczecie a u nas juz beda wyniki jak dobrze pamietam to 28.03 .
Unas dzieci wykapane.
Zjedli kolacje.
Robert taka sama porcje spagethi co przed wyjazdem zagryzl ciastkiem herbatnikiem.
nawet nie macie pojecia jak mnie to cieszy .
A zjadl dzis sporo
Nalewka z kitu sie juz zrobila musze tylko przelac i mozna podawac .
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Żabka
Jak chcesz to mogę Ci wysłać nagrania - nawet właśnie próbowałam to zrobić przed messenger ale niej dziś - za duzy plik
Spróbuje potem to jakos zrobić lib na maila Ci wyślę
Ale to jest z ukrycia nagrywane (chciałam aby było naturalne ze strony babci )
A babcia ma co opowiadać, miała 12 lat jak wh uchyla wojna, pracował au Niemców, itd
Brawa dla Roberta !!!! Cieszę się ze tak ładnie je
Ajrin
Jak Igi chory to ma mniejszy apetyt.
Ale świetnie ze już się lepiej czujeżabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Ja nie kupowałam ale dostałam raz balerinki nowe dla Sofci
Ani razu nie ubrała bo podbicie było tak niskie ze nawet ona ze swoimi meeeega malutkimi i drobnymi stopami nie weszła w nie
I jakos tak nie zachęciło mnie to do zakupu innych balerin od nich
Ale to były baleriny nie wiem jak by było z innymi typami obuwiakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ah i Sofcia spała w drodze do Konina całe 30 min
I już prawie zasypia
Wiec ja przeciągnięty jeszcze troszkę i do spania
Upodobała sobie mojego wujka - nie chciała go odstępować
I tak samo mojego tatę
A moja mama i ciocia mogą nie istnieć - za to moja babcia jest suuuuuper hehhe
AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Ja się od 2 dni tyle nasluchalam historii o dziadkach pradziadkach super serio.
Takie chwile są bezcenne mam nawet sporo zdjęć bo rodzina zabrała albumy stare naszych dziadków.
Ale przyznam że jestem wykończona bo niewiele śpię od czwartku a Kosiu do tego budzi się co chwila a wczoraj poszłam spać o 2 w nocy a Kosiu od 3 postanowił nie spać zasnęłam koło 5 a o 6 stwierdził że się wyspal!
Na szczęście Kosiu I Igi właśnie zasneli też dużo wrażeń i Kostek jedna a Igi bez drzemki. We wtorek na kontrole i liczę że pozwoli nam wychodzić bo na bank potrzymam Igusia w domu do końca tygodnia. Cieszę się że zapalenie krtani opuściło bo już nic nie szczęka głos normalny ma tylko katar i kaszel od kataru ale to brzmi już normalnie i jest sporadyczne.
Oby bez osluchowo we wtorek ok to damy radę. M dziś ledwo zipie znowu temperatura i chory nie wiem czy jutro pójdzie czy nie.
Ja z Kosiem ok póki co.
Żabka super że buty się udało ja czekam na geoxy i zachacze o decathlon bo serio maja jeden model który nam się super sprawdził z Igim i kupię na pewno na teraz.
-
Kamcia zdrówka kurcze nie wiem już czy pisałam ale oglądając zdjęcia pomyślałam że zazdroszczę placu zabaw i widzisz sciagnelam na Ciebie chyba ale nie celowo.
Dariah to u nas jest mój tato dla Igusia super uwielbia go i tylko dziadzio a jak wujek brat M się pojawi to już tylko on. No i dziś był i dziadzio i wujek i wyszli razem jeju taka histeria Igusia ze masakra serio aż mnie serce bolało raz bo tak płakał a dwa że nawet nie chciał aby go przytuliła on do wujka i dziadzinie chxe mamy och boli boli takie slowakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin bylismy dzis w decatlonie ja nic niw widzialam dla chlopakow .
Masz jakiegos linka?
To sie kladz i korzystaj ze snu.
Wspolczuje takich nocek
Bardzo mnie cieszy ze igus ma sie lepiej
Tez bym przetrzymala go w domu
No takie spotkania bezcenne mi nie ma kto opowiadac:-( moja babcia tez duzo nie mowila o tamtych czasach tak naprawde od obcych sie naslucham lub z ksiazek czg filmow.
Moj maz zawsze jak znajdzie program to mnie wola albo kaze ogladac jak idzie do pracy bo wie ze mnie to interesuje.
Dariah jasne bede wdzieczna.
Juz pisze email swoj jak znajdziesz chwile to wyslij prosze
Mialam napisac wczesniej zapomnialam.
W lidlu od 9.03 beda adidasy dzieciece.
Gazetke ogladalam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny