WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia wiesz ze nie pamiętam miał 23 a w tym samym czasie sandałki z geox też 23 ogólnie on zeszle lato zaczął z 20 rozmiar ale to już w maju było 30 stopni a na koniec września też 30 stopni nosił 23 na styk.
-
Jak je znajdę zmierz wkładkę ale to muszą dzieciaczki zasnąć. My jeszcze w pizamach ja z 2 kawa nocka totalnie do d.. Choć Igi przespal cała Kosiu darl się non stop.
-
nick nieaktualny
-
Moj M pojechał do lekarza nadal zdycha! Kosiu chyba zęby bo nie mam pojęcia co. Ale tak od 3 nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:50
-
Aja jestem wściekła na M normalnie ręce opadają
-
Ach porostu beztroskosc życia i niemyslenie mnie czasem zadziwia.
M jest na próbnej 3 miesięcznej umowie która z końcem lutego wygasa i co wziął L4 do końca tygodnia a w piątek jest 1 marca. Nie podpisał nowej jeszcze umowy nawet nie wie czy przedłuża bo nic nikt mu nie mówił. Dodam, że ok jest chory ale bez przesady nie ma temperatury męczy go kaszel mógł do środy wziąść L4 jak już tak mu ciężko. Dodam że ja z zapaleniem oskrzeli w zaawansowanej ciąży opiekowałam się Igim i jeszcze piekłam na imprezę u dziadków ciasto i tort po nocy a 6 dni później leżała na porodowce szykowania do cc. I jakoś nikt mi chwili odpoczynku nie dał. No to się pozalilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 11:07
-
nick nieaktualny
-
Hej KochNe
Właśnie nadrobiłam
Dojechaliśmy o 12, hotel dopiero dostaliśmy wiec w między czasie byliśmy coś zjeść w karczmie
Sofcia wciągnęła pierogi z mięsema my pyszny żurek w chlebie mniam !!
Ajrin
Bidulek ;(((
A M to bym wyzwala i wyrzuciła do roboty!!!! Zależy mu na tej pracy czy średnio???
Natka
Łykaj końska dawkę witamin i może uda się opanować to co Cię łapie
I trzymam kciuki aby Amelce te ząbki wyszły i koniec z kaszlem i wymiotami!kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja mam sentyment do tego miejsca
Jak miałam 3 lata tu sie uczyłam na nartach jeździć i wiele lat pod rząd tu z rodzicami jeździliśmy
Teraz D będzie się tu czuć na nartach
A w przyszłym roku Sofciahihi
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Znacie coś w okolicach Lublina może być w samym Lublinie coś fajnego?
-
Co do pracy M na pewno zadowolony to raczej fakt iż jest pewny siebie ze mu przedłuża plus nie pomyślałem zadziałał. Powiedziałam aby dzwonił do szefa i się kajal podpytal się co z umową.
Szef kazał zdrowiec że za tydzień ma jechać do Krakowa więc musi zdrowiec plus dodał że jak by chciał go zwolnić już by o tym wiedział.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 16:17
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin nie pomoge bo nigdy tam nie bylam.
Ufffff to sie bardzo ciesze jednak ciezar z serca ci spadl prawda?
To niech umiera zostaw go
Kamcia
Niech bedzie juz cieplo.
My zostalismy sami.
Maz nas porzucil bo poszedl do pracy po urlopie wiec ciezko mu bylo i od rana jeczal ze choroba go bierze hahahah
Dzis klade dzieci szybciej spac zeby werke zaprowadzic do swietlicy i leciec do domu na kawe i atak na system przedszkolby
Potem wydrukuje i biegne do przedszkola do dyrektorki potem galeria po buty werki bo dojechaly.