WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poznałam M na desce we Francji od tego czasu oboje nie byliśmy haha. Najpierw jedna ciąża potem druga potem trzecia ale za rok jedziemy.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia dostałam ska wczoraj ze 1 do 2 dni więc najpóźniej jutro. M jest w domu i mnie zabije jak zobaczy 3 pary
Pochwalę się jak dojdą Kamcia ty też się pochwal.
PS szukałam tych butów z decathlonu ale nie wiem gdzie są M je schował przed Igim na jesieni bo on tylko je chciał nosić.
Zresztą teraz ma geoxy świecące i też tylko je by nosił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:10
-
I właśnie dostałam smsa że będą dziś między 13 a 14
-
nick nieaktualny
-
ja juz mam
beda akurat na lato (czyli zapasik jest)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/480ef96dba14.jpg
Ajrin smsa dostalam z ranca stąd wiedzialam że i tyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:26
AJrin, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Byłam z Igim na kontroli jest ok do końca tygodnia w domu i inhalacje. Kosiu za to jak wróciłam marudny i cieplawy mam nadzieję że to zęby śpi na mnie.
A i nocka tragedia i masakrado 1 budzili się co chwila obaj w naszym łóżku o 2 poszłam z Kosiem do Ignasia łóżka spać.
-
Wyprawiamy ojca na lekcje;)
Eskimosek spi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 18:31
AJrin, kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Haha Dariah dobre fajnie wam a jak D idzie jazda podoba się?
-
dostałam zwrot za zabawkę
tzn kupiłam dwa komplety kostek do stacji szczeniaczka, przysłali dwa jednakowe więc jeden odesłałam...a szkoda ze takie same, bo promocja była meeeega
czyli jakies 30zł za komplet
przysłali kase...60złprzyznac sie ze za dużo?
-
Przyszły buty.
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:07
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySezon moj wakacyjny uwazam za zamkniety buuuuu wrrrrrr ykhmmm
Robert wrocil z jatarem przezroczystym z zlobka a teraz dostal/dostaje goraczki z jednej str ma 37,9 na czole 37,5
Nic czekam na rozwoj wydarzen zlobek odpada .
Buty werki okazaly sie ze zly rozmiar .
Maja zla rozmiarowke u nich 37 to 36,5.
Wiec kazalam 3 ostatni raz zamowic 37,5 zeby bylo 37.
Nic jutro musze biec do lidla po spagethi i gotowac hihi -
Igi bez drzemki a wcześnie dziś wstał więc właśnie padł. Kosiu coś cieplawy ale zobaczymy jak nocka czy będzie gorączka czy nie. Kurcze w piątek musimy jechać do Lublina i oby się nie rozłożył bo będzie lipa.
-
A po nartach basen
Potem znów sala Zabaw wiec właśnie zasypia z DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 07:30
kamciaelcia, żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ale najlepsze..na tej sali zabaw była matka z córka Ok 6 lat i synem Ok 2,5-3 lata
Sala zabaw siper bo na prawdę dla małych dzieci
Dea małpie gaje jeden większy z kuleczkami i torami przeszkód a drugi mniejszy ze zjeżdżalnia taka kręcona ale bolało wysokimi i na prawdę mega bezpieczne (a ja mam dość fioła na tym punkcie hehe)
A ta matka to myślałam ze padnę...
Łaziła za tym małym po tych małpich gajach, starszej kazała czekać za nim żeby go z przodu asekurować!
A on sobie super radził nie ze jakaś ofiara losu - na prawdę super
I tylko sapała pod nosem ze nerwowo nie wytrzyma, Tymek wolniej, Tymek uważaj, Tymek ne idź tam bo dużo dzieci, Tymek chodź pobawimy się klockami, Tymek nie tak szybko, Tymek nie tak wysoko...
O Matulu od samego słuchania sie zmęczyłam psychicznie
No to musiałam napisać Wam hihiAJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dariah ale się uśmiałam
Super miejsce odpoczywajcie i korzystacie jesteście cały tydzień tam?
Żabka zdrówka dla Roberta.
Kosiu właśnie rozpalony wstał dostał nurofen oby spał.
-
nick nieaktualny
-
Cześć ciotki
Czytam ale jakoś nie mam weny pisać A i czasu teraz organizacja poli urodzin moja mas ma już bzika
I Szymka w żłobku ospa także kolorowo ja go zaszczepione w czwartek a w poniedziałek wcześniej miał kontakt ciekawe jak będzie
Dobrej nocy i zdrówka!