WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na szczęście bicia, szczypania itd nie ma
Złośliwość owszem..robienie specjalnie bo nie każe, itd....bo wie ze to mnie denerwuje
Zabawa na sali dziś :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 08:02
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
I powiem Wam ze jestem z niej bardzo dumna jak się ślicznie bawi na salo z dziećmi
Nigdy nikogo nie popchnie, niebuderzyla, zagaduje do dzieci, wchodzi super w i reakcje i się bawi z innymi
Na prawdę jestem z niej dumna
I się zakolegowala z takim Szymonem tylko on ma z ) lat...heheh a
Ale jeden biega za drugim i się szukają w restauracji, na sali, na basenie itd
Heheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Też jakiś czas temu pisalam że Piotrek nie bije
A tak szczerze-lapie od Patryka
Patryk go chwyta jakby szczypaniem, pociagnie za włosy czy nogą machnie(kopnie)
Na dowód tego nawet po nim w chwili złości/histerii krzyczy jak Patryk takie krótkie y y y -
W 8* też byla dziewczynka(starsza)
I też zaczepial
Potem mąż uslyszal rozmowę jej rodzicow ktorzy mowili ze mlodszy A taki do dzieci. Nie to co ich córka
Taaaaa
Jeszcze niedawno diagnozowalismy autyzm...
Poza tym on nie wie co z tymi dziecmi robićstanie i nawet słowa nie wyduka
A tak na marginesie
Ciekawe która-Amelka czy Zosia- by mu najpierw przypadla do gustu -
Kamcia
Aaaa a my mówiłyśmy ze diagnoza Piotrusia będzie taka ze autyzmu nke ma !!!
No ciekawePiotruś duzy to pewnie Calineczka by go nie interesowała
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Haha jak czytam opis Sofci to identyko jak Igi u nas jest o niebo lepiej jak mówi.
Dziś wstał o 7 a zasnął 20 minut temu bez drzemki choć spacer trwał ponad godzinę.
Kamcia skoro zaczepia dziewczynki to dobrze tylko się cieszyć.
No i buty nowe i dalej nowe bo nawet nie wyszedł z wózka na sekundęale gardła i gadał cała drogę.
My mieliśmy szybkich gości na kolacje w czerwcu jesteśmy proszeni na wesele. -
Ja ostatnio zauważam.ze Szymek robi się niegrzeczny jak wróci że żłobka do tego zaczyna zaczepnie bic. Ale najbardziej mnie wkurzam jak jesteśmy na ulicy np dziś przed mini galeria i ja trzymam pole na rękach on na jeździli i to był parking był szeroko chodnik ale nie on musi tam gdzie auta albo biegnie tam i się śmieje nerwy mi puściły zero reakcji A to co mówię i co to chce dotknąć to pisk jakbym go biła i ludzie się patrzą ja nie wiem ale bezstresowe wychowanie nie dla mnie
-
nick nieaktualnySkali cierpliwosci
Ludzmi sie nieprzejmuj wiem latwo sie mowi sama sie na tym lapie ale niewarto to twoje dziecko .
Popatrza i tyle.
Ale tak nasz dzieci wlasniw robia.
U nas robert ostatnio arie odwalil w autobusie baaaaa wczoraj tez bo pojechalam po zupe i przy okazji drzemke . Jazda w hedna strone ok a w druga tragedia wyszlam szybciej i z buta lecialam (daleko do domu) wrocilam cala mokra ale robert usnal wiec taki plus tej wyprawy.
Robert zostal w domu bo cala noc kaszlal ale to nie byl kaszel na chorobe jakby mu cos stalo w gardle mialam wrazenie ze zaraz zwymiotuje ale nie .
-
Skali
U na sprzed dluuuuigi czas było tak ze po przyjściu ze żłobka dawała meeeeega popalić !!
Zwłaszcza jak ja wracałam do domu
Tzn D ja dobiera, ida dodomu potem dopiero ja przychodzę
I dopóki D był z nią sma bulo Ok
A ledwo weszłam to masakra !!!!! Wszystko na nie ! Tragedia !
D się śmiał ze ona ledwo usłyszała ze wpisywałam na dole kod w domofonie (u góry wtedy było słuchać bip bip) to już zaczynała koncert !!!
Minęło z czasem.....
Tak dziecko odreagowuje rozłąkę z matka z która siedziało rok, półtora, dwa w domu...
Skali, rozumiem Cię bo dla mnie bezstresowe wychowanie to tez jie dla mnie, już nie kowiacnobtym ze bezstresowe jest może dziecko ale wszyscy dookoła wręcz przeciwnie...
To moje zdanie
Tak wiec rozumiem i mi tez by nerwy puściły !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka to brzmi na zęby.
Skali oj rozumiem i to bardzo my przez takie zachowanie psychologa odwiedziliśmy i miała rację minęło a całkowicie jak zaczął mówić.
U nas było do tego stopnia że przychodzę po niego on w drzwiach mnie widzi i jeb nie patrząc bił osobę która była najbliżej. Panie mówiły, że tka jest to są emocje z którymi dziecko sobie nie radzi i musi dać jakoś upust. -
A ja się muszę pochwalić jeju wyspałam się serio pierwszy raz od bardzo dawna. Kosiu wstał 4 razy ale pierwszy jak jeszcze nie spalismy. Potem tylko cycek i dalej spał zero płaczu zero bujania zero krzyku i darcia się zasypial sam odlozony. Wstał o 5:30 ale M go wziął a ja spałam do 9 z Igim
Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin a niech wyjdzie ta piatka i bedzie juz z glowy .
Hahahah nie bede miala na co zwalic tych gilow .
Katar mu leci ale przezroczysty.
Ale pogodne dziecko.
Zjadl serek wow.
Namawiam meza na zakupy spozywcze przy okazji musze kupic werce pióro mazik i korektor bo popsula!
Zlapalam jakiegos malego dola.
Do kolezanki dzwonia zapraszaja na rozmowe a do mnie nikt!
Chyba czuja ze robert co tydzien chory:-(
To chwilowe zaraz mi przejdzie .
Ajrin brawo dla m!
Super postapil.
Ale ja wam kiedys pisalam ze tak jest i tak bedzie do pewnego wieku.
Moja werka w przedszkoku nawet histerie urzadzala do 4 rz.
Tyle ze gadac umiala hihu
Ale to prawda jak dziecko zacznie gadac jest o wiele latwiej.
To dobrze ze sie niw rzucaja na ziemie i glowa wala bo moja werka tak potrafila. -
My już na spacerze a D na lekcji
Sofcia w nocy miała wg mnie atak alergii bo kilka razy zakaszlałam takim szczekającym dziwnym kaszlem
Od kiedy wstała, przewietrzylismy pokój, nie jest na kanapie i z nosem w swoim meeeega pieski- nie kaszlela ani razu...
A miałam przebłysk przed wyjazdem aby wziąć jej ventolline ! I co? Nie w islamgrrrr
Kamcia
Co to za myśli ?!
Ostatnio coś pisałaś ze narozrabiałas... co jest ?!!
Ajrin
Gratuluje super nocki !!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡