WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ładnie hehhe
Nie wiem kim (albo wiemy) jesteś - ale wolałabym abyś dalej z ukrycia nas odczytywała zamiast siać zamęt
To jest sprawa tylko i wyłącznie między Ajrin i Kamcia - jesli ju to one mogą sobie coś powiedzieć a nie jakaś obca baba co chuj wie jakiej choinki się urwała
To tyle w temacie
A tak poza tym to właśnie wróciliśmy z restauracji i jestem obzarta
Idziemy nakleić naklejki do pokoju Sofci - będzie mieć niespodziankężabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Narazie daje foto Calineczki od mojej mamy z doku ho jeszcze w Koninie jest
Strojnisiahihi
A D właśnie zabrał się za montowanie rolety na Veluxie bo kupiliśmy jej raka słodka z Kubusiem Puchatkiemjak zamontuje to zrobie foto
A potem naklejkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 06:34
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo to właśnie dlatego pozowała !
Bo ciocia moja przyniosła te buty bo to były dla jej wnuczki (mojego kuzyna corki) kupione ale kupione tak jak ja raz zeobila - na za rok. Ale Maja tak urosła ze nie nałożyła ich heheh
Wiec ciocia dała Sofcia ta jak zobaczyła to chciała je od razu
-
nick nieaktualny
-
Laski
Trzymać kciuki! Amelka zgubiła gdzieś smoczka. Ba! Przesiala też tego "awaryjnego" i nie ma. Histeria była, płacz. Wszyscy szukaliśmy.
Teraz leży i od godziny próbuje zasnąć bez.
Czuje, że ta noc będzie hardcorem. -
nick nieaktualnyNatka kciuki .
Oby nie bylo tak zle!
Moze i dobrze ze tak sie stalo.
A jesli znajdzie amelka smoczka to zycze zeby powiedziala ze jest duza a smoczek jest bleeeee
Robert spi !
Matka idzie sie kapac zeby zdazyc na program jaworowiczki
Natka jak tam bol glowy przeszlo?
Amelka juz nie ma kaszlu przeszlo? -
Zasnęła. Boję się tej nocy. Boję się, że się przebudzi i zacznie się histeria na nowo.
Ja czuję się fatalnie, tzn boli mnie głowa już ponad tydzień. Nie pomagają żadne przeciwbólowe. Łagodzą na chwilę i znów ból. Obstawiam ciśnienie.
Amelka kaszlu już nie ma. Jedna piątka się wybiła. Reszta w natarciu. -
Dałam sobie czas aby na spokojnie przemyśleć. Słowa Kamci naprawdę sprawiły mi przykrość i wiele bólu bo jak nie znając kogoś można tak pisać. Rozumiem, że mamy inne poglądy inne sytuację ale do tej pory nie było oceniania tylko ktoś delikatnie sugerował swoje zdanie. Jeśli ktoś mnie zna to wie, że jestem osobą bardzo rodzinna i wrażliwa taki hejt nie jest mi obojętny i się na niego nie godze. Wiele przemilczalam ale w imię czego aby dostać kolejny raz jak nie "nieodpowiedzialna" to "myśli tylko o kasie“. Jestem rodzinna i towarzyska świadczy o tym ilość osób i rodziny w moim domu. Nie lubię kłótni ani osób które je prowokują. Kto mnie zna wie, że zrobię dla rodziny wszystko ciągle czytam jak wzbogacić zabawy domowe aby rozwijać i dodać skrzydeł a nie zabijać kreatywność czy rozwój dzieci. Kocham swoją rodzinę i męża i choć mamy gorsze dni nigdy nie straszne rozwodem czy separacja bo w myśl rodziny i dobra dzieci patrzę aby łagodzić spory a nie je mnożyć, ale i tak obrywam, że myślę tylko o kasie.
Dlatego postanowiłam odejść bo jeśli tego nie rozumiecie jak mnie te słowa zabolały i że to jawny hejt z którym osobiście się nie godze i nie ma zamiaru udawać ani tolerować. Unikam hejtu staram się stawać w obronie i przeciwko. Jestem wrażliwa i przejmuje się losami innych dlatego separuje się od wampirów energetycznych.
To wszystko sprawiło, że postanowiłam odejść mimo, że stałyście się częścią mojejgo życia codziennością i będę nie ukrywam tęsknić bo stałyście się moja balkonowa sąsiadka na kawę, to jednak chyba tu nie pasuje skoro tak mnie to zabolało i czuję się dotknięta, samotna i nie zrozumiana w tym.
A co do moich obrońców dziękuję umiem się sama bronić więc jeśli chcecie stanąć w mojej obronie to przemilczcie proszę bo dla mnie hejt i gownoburza to najgorsze zła obecnych czasów.