WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zabka
U nasneosine forte podajemy 3x dziennie po 2,5ml przez 10dni ale po zakończeniu infekcji. Potem miesiąc przerwy, żniw 10d i, znów miesiąc przerwy i znów 10dni. Ponoc najważniejsze by nie przerywać tych 3 cyklow. -
nick nieaktualnyNatka dzieki.
Ale ma katar nie ma kataru a jak jest to przezroczysty ale to wina zeba.
Zajrzalam dzis w dzium i druga strona zeba wychodzi bo jest dziurka juz.
Kamcia na czczo u nas nie przejdzie jakbym mogla wlac do picia to tak, tak na lyka to nawet nad ranem bym podala.
Jakie to w smaku jest?
Wzielam tabletke na bol glowy na chwile bylo super i znowu boli wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 21:37
-
Kamcia
Dzięki, że pytasz. Głowa boli mnie strasznie. Zrzuca winę na ciśnienie.
Jutro pierwszy raz jadę do pracy i prowadzę. Moja ekipa jeszcze nie wie, że mam prawko. Ciekawe czy wsiada do auta
-
Dzięki dziewczyny za kciuki. Udało mi się dostać pracę co prawda tylko pół etatu więc będę zarabiać dużo mniej no ale też połowę pracować i w sumie tylko 3 dni. Ale cieszę się bo raz że ciężko z opieką dla Poli dwa traktuje to jako inwestycje że może po okresie próbnym zajdzie się cały etat. Ale i tak że się udało jest u nas niedaleko jednostka i w oddziale gospodarczym szukali było że mną 3 dziewczyny machloje takie w sumie każda pracę dostała niestety tylko ja pół etatu no ale ja znajomości nie mam to dobre i to. Ale wiecie niedosyt jest chociaż nie wiem jakbym to połączyła z opieką ale chodzi głównie o kase. Muszę teraz znaleźć coś dodatkowego najlepiej z domu co można robić
-
Skali
Gratulacje!! Super, bardzo się cieszę.
Pół etaty, dobre i to. A może ktoś zaciazy i trafi ci się pełen etat?
Trzeba być dobrej myśli!!
P. S. Jednak nasze kciuki maja moc. -
nick nieaktualnySkali !
Super bardzo sie ciesze.
Dobre i to na poczatek a potem moze byc roznie moze sie zwolni miejsce.
Moze i dobrze ze te pol etatu bedziesz mogla pogodzic obowiazki z praca.
A ty masz wychowawczy? Bo nie pamietam
Brawo kochana.!!!!!
Natka oj maja maja moc
Ja czuje sie fatalnie.
Zatoki sie odezwaly narazie zcieka bez jakiegos tam bolu, wszystkie wezly chlonne czuje, glowa mi bekai gardlo boli.
Oj sie wyzalilam.
Sny dzis mialam okropne.
Znowu bylam na jakims czyims dla mnie obcym czlowieku pogrzebie wrrrrrrkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj pani otworzyla drzei od sali gdzie jedza posilki i mjie zobaczyla mowi zebym sobie zobaczyla na roberta akurat pil.
Patrze i co widze?
Robert trzyma kubek w rekach i sam pije !
Bez slomki!
Zaczelam sie skiac i mowie ty zboju !
Nie potrzebnie ale ponioslo mnie!
Radosc mieszana ze zloscia!
On sie rozryczal bo mnie zobaczyl i musialy mi go oddac.
W domu nie dalam slomki i co darl sie histeria pelna geba polecial szukac.
Nie wiem co ja mam zrobic.
W gratisie zrobil mi kupe w gacie jie zawolal nawet! Wrrr
-
zabko
ja bym chyba tak próbowała-dawałabym bez słomki ale na pierwsze zawołanie oddałabym ją na zasadzie"przepraszam, zapomniałam" i trzeba miec nadzieję, że któregos dnia nie zawoła o słomkę
szkoda że nie widziałas jak jeżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze zobacze
Nie dogadalam sie z pania.
Z drugiej strony to az strach zajrzec bo mnie zobaczy i bedzie pojedzone!
A je wszystko ladnie .
Nie wiem czy mowilam wam.
Zajrzalam na tableke ktora panie wywiesily.
Patrze robert wazy 11,700kg i 98cm!
Chyba waga im sie zepsula
Ale cieszy mnie to ze je wiedz moze nabiera masy hihi
Dzieki kamacia za rade tak tez dzisiaj po powrcie zrobilam.
W ktorys dzien kupie mu jego osobisty kubek moze zadziala?! -
Przepraszam ale nie mogę tego przemilczeć. Zdarza mi się tu zajrzeć i to co napisała ostatnio Kamcia aż mnie przeraziło...to w jaki sposób odpisałaś do Ajrin. Robiąc z siebie "ofiarę" (bo to nie do konca dobre słowo) pojechałaś po niej równo, za nic. A stwierdzenie że Ty lubisz spędzać czas ze swoimi dziećmi i jesteś w tym tu wyjątkiem....no cóż, odważne bardzo, napisane do matek, do osób, które znasz już 3 lata, jak sama napisałaś. Pisze to osoba która na swojego syna mówi "głupiutki", która napisała tu że jest Ci wstyd z nim wychodzić do ludzi. Może tylko mnie to tak uderza, nie wiem. Ale musiałam to z siebie wyrzucić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 18:00
-
nick nieaktualnyCzarny charakter ymmmm.
Po pierwsze za krotko czytasz zeby ocenic kamcie.
Wyrywasz slowa z kontekstu.
Po drugie nie twoja sprawa.
Super ze wyrzucialas to z siebie ale starczy.
Kazdy moze mowic co chce.
Sory nie znam ciebie i nie zaufam tak jak kolezankom gdyz ........ Mam podejrzenia wobec twojej osoby!
Po trzecie " glupiutki" nie mialo znaczenia negatywnego najwidoczniej zle odebralas.
Ps tak jak kamcia ajrin.
To jest jej wylacznie sprawa czy chce chodzic z dziecmi a chodzi wiec po co pochopne wnioski, wstydzi sie? No wiesz ale zdarza sie kazdej znas ze dziecko czegos tam nie potrafi a rowiesnicy jego tak.
A ty masz takie idealne dziecko?
A moze nie masz nie wiesz o czym mowa?
Pozostaw sprawe kamci i ajrin niech sobie wyjasnia.
W jednym masz racje.
Kamcie ponioslo zle odebrala ajrin.
Z tym sie tylko zgodze.
Na reszte tematu jesli bedzie potrzeba rowniez wsadze swoje piec groszy.
Dziekujemy za twoje zdanie. -
nick nieaktualny