X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi brak słów co tu się dzieje ...

Ja uważam że obce osoby to jednak nie powinny się odzywać takie moje zdanie

Ajrin przykro mi że tak zdecydowałaś ja już się wypowiedziałam w tym temacie z perspektywy wg mnie up chyba nieporozumienie ale nie wiem

Myślę że każda z nas lubi soedzac czas z dziećmi robi dla nich wszystko tyle ile może A tu nie jest miejsce aby publicznie swoje teorie sprawdzać która lepsze

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali
    wczesniej miałam pytac...kiedy ruszasz z pracą?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nadal licze ze Ajrin do nas wroci...
    wyszlo jak wyslzo, na pewno ja to zabolalo - powiem jak Zabka - wg mnie kamcie ponioslo i faktycznie za duzo napisala
    ale mleko sie rozlalo - koniec
    licze na to ze bedzie jak bylo, a przynajmniej lepiej niz teraz!!!

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciu robie badania i w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali tak masz racje.
    Raczej nie porozumienie.

Dlatego pisalam niech same sobie reke podadza i wyjasnia.
    Nie znamy sie od dzis wiec dlaczego sie nie dogadac.

Sakli ale super.
    Opowiadaj cos wiecej co bedziesz robic co to za praca?
    Chociaz w godz porannych ?
    Choc pewnie ci bez roznicy bo pola w domu .

• Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Woooo tak szybko zaczynasz?
    super!
    A powiedz cos wiecej gdzie ta praca?
    Ja uwzam ze fajnie ze na poczatek 3/4 etatu
    bedziesz miala czas zeby sie zorganizowac z dziecmi :) a pewnie jak sie sprawdzisz (a na pewno sie sprawdzisz) to jak ktoras odejdzie lub zaciazy to Tobie zaproponuja pelen etat :)
    a kiedy Pola do zlobka?

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też przykro z tego powodu co się dzieje :(
    Mimo, że od jakiegoś czasu jest mnie mniej bo jednak mam sporo roboty z dziećmi i właśnie nim poświęcam najwięcej czasu ale jednak zżyłam się z Wami przez te kilka lat.
    Każda z nas może napisać co myśli, ale rzeczywiście Kamcia trochę za ostro napisała do Ajrin, więc nie dziwię się, że poczuła się urażona bo ja też bym się tak poczuła. I dlatego jest mi przykro, że tak wyszło.
    Chociaż jedna rzecz dotknęła również mnie, może pozostałe dziewczyny też to zauważyły, a zraziło mnie to jak Kamcia napisała do Żabki, że lubi spędzać czas ze swoimi dziećmi i w tej kwestii jest z naszej grupy wyjątkiem :(
    Zabrzmiało to tak jakbyśmy my wszystkie nie chciały spędzać czasu z dziećmi i chciały się ich pozbyć do żłobka/przedszkola :( A myślę, że to nieprawda i każda z nas kocha swoje dzieci, chce z nimi być a żłobek czy przedszkole to po prostu kolejny etap w życiu dziecka. Nieraz są takie sytuacje, że oboje rodzice muszą pracować i wtedy dziecko zapisują do placówki.
    My też zapisujemy Antosia do przedszkola i pójdzie od września więc wyjdzie na to, że pierwsze 3 lata spędził ze mną w domu i ja nie narzekam z tego powodu. Z Natalką też będę w domu bo wybieram się na wychowawczy.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje, wszytskie...
    czytajac co bylo napsiane do Ajrintez zwrocilam uwage na zdanie, ktore potem przytoczyla Zabka : ze jako jedyna lubi spedzac czas ze swoimi dziecmi
    ale ja jestem naiwna i sobie to tlumaczylam ze na szybko pisane, poniosly nerwy, itd itd
    Jest to dla mnie tak oczywsite ze wsyztskie kochamy nad zycie swoje dzieci ze nawet nie przyszlo mi do glowy zeby wziac to na powaznie
    a ze narzekam na Sofcie?
    Bo ja taka jestem - nie znosze rodzicow zygających tęczą na temat owich dzieci jakie to one wspoaniale i kochane i nigdy nie sa niegrzeczne itd...wiec jak jest powod to sobie narzekam :) ot taka jesyem :)
    hihi

no nic, nie bedizemy etraz rozgrzebywac - mysle ze teraz karta lezy pos tronie Kamci i Ajirn i one powinny sobie opdac reke

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO HALO HALO
    zaraz stanie na tym ze albo ja pozegnam albo bede tłumaczyc swój post zdanie po zdaniu-bo chodziło w nim przede wszystkim o to ze nikt mnie nie słuchał przez te lata
    nie chce by mi wciąz wmawiac że dzieci w przedszkolu to mama odpocznie BO JA TEGO NIE POTRZEBUJE I NIGDY NIE POTRZEBOWAŁAM
    lubie siedziec w domu z nimi i nie teskno mi do ludzi bo wychodzę do nich codziennie
    więc ja nie chce doceniac nieobecnosci dzieci w domu bo lubie z nimi tu byc
    czego tu ktos nie zrozumiał???
    nie usłyszałam nigdy na watku ze mu żle bo dziecie w placówce
    a ja napisałam - w tym kontekscie-w tym porównaniu-że mi dobrze z dziecmi w domu i raczej lepiej nizeli dzieci miałyby isc do placówki
    a jesli moja sytuacja-na która nie narzekam bo mi dobrze a nie nie narzekam bo taki ze mnie typ-sprowadzona została do kasy przez kogos kto w ostatnim czasie tylko o niej pisał-to poczułam się urazona bo przez lata opisywałam jak jest u mnie-wiedziałam że tak bedzie-z tego powodu z mezem walczymy w takiej a nie innej sytuacji
    BO GDYBY BYŁ MNIE STAC TO MIAŁABYMM NIANIE ZA MILION ZŁOTYCH I PRACOWAŁABYM GDZIE OFICJALNIE PRACUJE
    to ja udowadniam ze nie jestem wielbładem a to ja napisałam ze zrobiło mi sie niefajnie
    i piszac to czuje sie ze się tłumacze
    i przypominam-jeszcze niedawno ajrin tez odchodzila-czyli wczesniej jej było żle
    a ze ze mnie taki typ że wolę ustapic niz przeszkadzac, to ja się mogę odsunac -choc na pewno nie dla satysfakcji podczytujących BO JA BYM SIE WSTYDZIŁA CZYTAC X LAT I NAGLE HEJTOWAC NIE NAZYWAC TEGO HEJTEM . NO HALO, UROK TEGO WATKU ZE CZYTAC KAZDY MOZE-NIECH CZYTA, ALE DLA MNIE TO JUZ ZBOCZENIE. i JESCZE PODKRESLAC JAK TO MA SIE WŁASNE ZYCIE BEZ KOMPUTERA????brawo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze przejdziemy do innego tematu, zapomnimy ?
    Bez odchodzenia - ani jedna ani druga - z tego forum!????
    BYło, mineło, mleko rozlane.
    Albo brniemy to albo ucinamy i zyjemy dalej.
    co?

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia dziekujeza obszerne wyjasnienie .
    Ja tak cie wlasnie odebralam.
    A ze jestes "wyjatkiem" odczutuje to doslownie ze ty wolisz byc z tymi dziecmi bo to lubisz, nie przeszkadza ci ze dziecko jeczy steka etc doslownie jak dariah opisala.
    Nie wzielam sobie do serca tego "wyjatka" i nie urazilas mnie tym.

Kamcia uzyla takiego slowa i tyle a ze kogos zabolalo zle odczytalo to slowo to ....no przykro mi.

Marta przrciez to zrozumiale ze nie masz czasu.
    To dobrze ze siedzial antek z toba w domu nikt do nikogo nie ma zalu .

Dziewczyny mi sie w glowie nie miesci!
    To jest wasze dziecko/dzieci, wasze zycie, wasza kasa problemy czyt cale gniazdo.
    I nikomu nic do tego kto ile na co wydaje ile ma z kim dzieci zostawi gdzie je posle. Czy bedzie samo .
    Jestem pewna ze kazda z bas robi dla swojego dziecko dobrze
    Dziecko idac do zlobka czy przedszkola ma opieke ma mozliwosc rozwoju etc a rodzic moze pracowac.
    Sory nie zyjemy w czasach gdzie rodzice moga siedziec na dupie i liczyc kase z nieba!
    Kazdy z nas musi sie dostosowac do swojej sytuacji bo nikt nikomu nie da (no chyba ze daje to super szczesciarz z niego) i nikt nie ma praws nam stawiac warunkow co mamy robic czego nie bo kazdy jest panem swojego losu.
    A jak ci braknie i zrobisz jak ktoras yu mowila pojdziesz do niej? nie!

To forum jest dla wsparcia, rozmawiania przyslowiowa "sasiadka na kawe".
    Mozemy pogadac wyzalic sie nawet jesli komus temat nie odpowiada.
    Jesli nie odpowiada to zmzmilcz ale znamy sie na tyle dlugo ze mysle ze nawet wylozenie kawy na laee bo mam inne poglady nie powinno zranic a tym bardziej uciekac bo jest mi nie na reke.

Jestesmy inne pamietajmy o tym.

Dariah ja rowniez jestem za .

• Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to zmieniając temat z dobrych wiadomosci - Sofcia osłuchowa czysto, leiuuuutko zaczerwienione gardlo
    Dodtala paracetamol, syropek itd itd
    wiec moze bedzie dobrze!!! :D hihiih

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wieje.
    Pogoda sie zepsula .
    Musze wziasc kurtke zimowa dla roberta bo zalozylam mu polarka z grubego misia :-(

Moj robert nie chce chodzic na dwor .
    Z auta leci prosto do domu :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah a jak zeby?wychodza jeszcze?
    Przepraszam ale nie pamietam
    Dobra wiadomosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:29

• Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas tez pizga wiatr :(
    cale szczescie ze ja jeszcze nie schowalam zimowych rzeczy bo do wsiony to nam tu daleko...

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ma ktoras z was telwfon z plusa i dostaje dziwne smsy ze zalega 1,83zl i jezeli sie nie dokona zaplaty poprzez link to zablokuja tel?

Tak wiem ze mma nie klikac bo to haker sie wkradl.
    Tylko interesuje mnie czy tylko ja jestem nawiedzona czy wszyscy?
    Bo nie wiem czy mam isc zmienic umowe -numer czy telefon ?

• Dariah Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w PLay :)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja też nie chcę się kłócić bo to forum w końcu jest po to by się wspierać i pomagać sobie a nawet pisać o niczym jak tylko przyjdzie taka potrzeba.
    I wiem też, że każda z nas kocha swoje dzieci i chce dla nich jak najlepiej. Każda z nas jest inna, ma inną sytuację finansową czy życiową ale wszystkie staramy się jak możemy, żeby dzieci i nasze rodziny były szczęśliwe. I tego się trzymajmy.

żabka04 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ka już z tego nic nie rozumiem

Ale zaczyna mnie to denerwować bo jak małe oparte dzieci albo kozly no naprawdę

Kamciu dobrze wiesz że słuchamy nie tu od lat każdy wie jaka jest sytuacja ale Ajrin moim zdaniem nie miała nic na myśli pisząc że Cię stać siedzieć w domu ale czy to nie prawda? Bo nie stać to nie znaczy biednie ale dobrze nie stać to znaczy że jak nie pójdziesz do pracy to nie będziesz miała co do gara włożyć za co dzieciom kupić jeść dla mnie to znaczy nie stać lub stać A całą reszta czyli dlaczego i po co ktoś dziecko posyła nie posyła to już niech każdy sobie robi jak chce bo w realu się nie znamy A po co tutaj walczyć i kogo s przekonywać jak to co dla mnie jest sufitem dla innych jest podłoga jak ktoś ma klapki na oczach to będzie je miał dalej i tyle.
    Uważam że temat należy zamknąć dziewczyny decyzja jest wasza dla każdego jest tu miejsce i zawsze będzie każdy robi jak chce

Dariah lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali zgadzam sie.

Dlatego niech robia co chca.
    Nikt nikogo nie bedzie zmuszal do niczego.
    Wybaczcie ale sa dorosle.

Ani ajrin nie chciala kamciu urazic nie miala nic zlego na mysli i odwrotnie.
    Albo sie dogadaja albo nie.
    Moze wrocicie czyt kamcia i ajrin do swoich postow przeczytajcie na spokojnie i dojdziecie do ladu.?

Prawda jest taka ze kazda ma leb na karku i wie co dla swojej rodziny jest najwazniejsze i nie pozwoli sobie wejsc na leb.

Dla mnie to gownoburza wyszla ktora jak zwykle sie wszystkim odbila.!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 15:31

‹‹ 4437 4438 4439 4440 4441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ