WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale cisza...
Kamcia domyślam się ze na działce ?
Skali,
Wyszliście ze szpitala ?
Jak Nozka Szymona ?
Żabka
Co u Was ? Jak Robercik ?
U nas wspaniały dzień !
Po wczorajszym spotkaniu z super Kawalerami dziś powtórka i to z dwiema siper łaskami!
Było siper, od tuli tuli do bicia i krzyku ehehe czyli normalne spotkanie trójki 2,5 letnich dzieci
Kałamarzy jak mówiłam super, starszy przebojowo zdobywa co chce i idzie przed siebie (ba! Nawet jest w stanie się już wkręcić na imprezę heheh) a drugi - cud miód ! Nie ma dziecka ! Zawsze pogodny, uśmiechnięty, rozgadany - ja takiego chce ! ZMawiam już!! Z dostawa do domu!
Panienka - panienkę już znamyjak zawsze zaskakuje elekwencja !!! Teraz to jjz nie tylko po polsku ale j po angielsku
ale jest to spójne gdyż elekwnecja idzie w parze ze wzrostem - Amelka wyglada na 4 latała wg mnie
i jest śliczna !!! Te oczy D;)
A mamusie - super babki, super łaski!! Siper mamusie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kocham to zjecie ❤️❤️❤️
Dwie Królewny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 21:01
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
A j zawał roku !
Byliśmy w ogrodzie tzn ja coś tam w ogrodzie robiłam a D w garażu robi antresole.
Spfcia na rowerku, coś tam porobi w garazu, kręci się, bierze narzędzia od D, oddaje, bawi się itd
Wzięła śrubokręt coś tam pogrzebała nim w stercie piasku i odpadków z drewna
I jakos tak nie zwróciliśmy uwagi co robi potem
I nagle słyszymy dźwięk tarcia metalu o metal....
Szukamy jej wzrokiem
A ona przy samochodzie i stoi z tym śrubokrętem „wbitym” w karoserie...
Podsbieglam dk niej a ona wbiła śrubokręt w taka dziurkę co jest obok małego migacza co jest nad kołpaków..
Nie wiem jak wytłumaczyć
Ale zawał serca był...na szczęście śladów nie ma hehe
-
Kamcia
A co się stało? Kto ucierpiał ze krew się polała ?
Nooo wlansie zobaczymy - ona uwielbia samochody! Środku, wiertła, z tata w garazu siedzieć hehe
-
nick nieaktualnyDariah, natka, ajrin.
Ciesze sie ze sie uadlo spotkanie.
Superasne dzieciaczki widac ze zadowolone.
Ja fopiero teraz usiadlam.
Robert od wczoraj nie ma goraczki.
Ja dzis totalny brak czasu.
Ale caly dzien sama z dziecmi to nic dziwnego.
Bylismy dzis chwile na dworze .
U roberta brak nadal apetytu ale stawiam ze ma te kropki w buzi bo dawalam dzis mu zupke z checia otworzyl dziub po czy z wrzaskiem wyplul.
Skora schodzi z opuszkow u rak .
W pon kontrola.
Zrobilam mu syrop z czosnku, miodu i cytryny z niechecia pil (do soku wlewam) bo wyczuwa go ale jakos poszlo.
Werka tez narzekala dzis na bol brzucha i glowy takze ciekawe co z tego sie wykluje.
Od pon w domu bo strajk
Kamcia super.
Marta rozgrzeszona
Skali viesze sie ze wychodzicie.
Jak to sie stalo ze szymek tak cierpi? -
Niestety nie wyszliśmy bo za krótko moze już to lekarka chce być pewna bo niby osłuchowo ok ale Kassel jest
Co do szymka poprawy brak najgorsze jest to że ja nie wiem co się stało bo kustuka od srody ale po tym jak spadł z łóżka ono jest niskie to raczej sie ześlizgnął nie płakał nic wszedł i poszedł spać ale on ma wyższy próg bólu nie wiem tylko co go boli która część nogi
-
Skali
Bardzo przykro, że jeszcze nie wyszlyscie ale lepiej dmuchać na zimne. Będzie dobrze. Mam nadzieję, że Szymkowi szybko też się poprawi.
Kamcia
Wypadki są naturalnym stanem u dzieci. Grunt, że dobrze się bawili.
Zabka
Jak tam u ciebie? Jak Robert?
Dariah
Super dzień!! Było wspaniale. Potwierdzam, Zosia ma niezły charakteremsłodka i stanowcza!! Ignas i Kosiu niesamowici.
Amelka w drodze powrotnej oczywiście nie spała. Popoludniu zeszlysmy do ogrodu, ogarnelysmy auto i jeszcze biegał po domu do 21:00. Niezmordowane to dziecko. Wstała dziś o 7:00. Cyborg nie dziecko -
nick nieaktualnyNic nie mowcie .
Znowu siedze wystraszona co mu jest.
Rano zobaczylam nowe kropki np.na stopie za uchem, drapal sie co chwila, potem doszla temp tak jak ostatnio raz taka raz taka ale zostawilam nie dawalam leku
Ale byl taki markotny tak sie pokladal caly czas na rekach moich nawet teraz ze dalam lek.
I siedze co mu jest.
Z opuszkow palcow u rak i stop schodzi skora tak jak pisza ale zeby nowe sie pojawily i to takie z grudka?
Zrobilam inhalacje bo katar zolty
Od wczoraj wieczorem podahe mu syrop z czosnku miodu i cytryny nie wierze ze od tego!
Nocka okropna bo co chwila sie budzil ale to bardzirj ze spac nie mogl bo mial drzemke do pozna.
No chyba ze ten syrop domowy mu szkodzil.
W pon konyrola.
-
nick nieaktualnyKamcia spoko sama sie nie znam tzn juz sie znam hihihi
Dzis 7 dzien.
Jutro tak czy tak jade do lekarza.
Nie wiem jak to faceci robia ale jakos to robia.
Poszlam placki ziemniaczane smazyc (dzisiejsze zyczenie a wieczorem bede pierogi robic ) przychodze bo jakas cisza zaistniala patrze robert spi!
No niech spi chwila dla mnie.
Werka na dworze z sasiadkami matka ktorejs zerka na nie z okna bo ja z tamtej str nie mam okien
-
A my dziś aktywny dzień
Od rana D w garazu kończył antresole a ja zabrałam się za czyszczenie kostki brukowej z mchu (tzn przestrzneinmiedzy kostkami)
Sofci zbiegała i na rowerku jezdizla
Potem padła
A na 16 jechałyśmy do koleżanki z pracy z prezentem bo ma dzidziaco prawda dzidzi ajuz ma 6 miesięcy ale nie było kiedy się spotkać i dzidzia już nie raka mała bo to 10 kg żywej wagi eheheh
No i wróciliśmy 10 kon, zrobiłam Sofci lane kluski na mleku które uwielbia i konie weekendu
A! I odkrywałam siper pierogi dla Sofci - z mięsem i kasza gryczana !!! Zjadła dziś pół paczkito jej smak !
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Żabka
Oj biedny Robert z tą bostonkąJa to całkowicie nie wiem nic o tej chorobie.
Powinnam poczytać o tych chorobach przedszkolnych bo jak Antoś pójdzie od wrzenia to coś czuję, że będzie łapał od dzieci, tym bardziej że on tfu tfu nigdy nie był chory poza wodnistym katarem, więc może szybciej łapać.
Skali
Szkoda, że Pola dalej w szpitalu, oby szybko jej się poprawiło, żeby mogła już wyjść.
No i żeby Szymonkowi nic nie było.
Kamcia
Chłopaki coraz bardziej do siebie podobni, nie da się ukryć że bracia
Dariah
Ale Sofcia agentka, widzę że wszystko ją interesuje.
Antoś też uwielbia narzędzia, mimo że ma swoje zabawkowe to i tak to co nasze "dorosłe" to najfajniejsze. Najbardziej lubi odkurzacz, suszarkę, mikser, blender a ostatnio doszedł toster/opiekacz takie urządzenie 3w1 co robi jeszcze gofry (kupiliśmy w zeszłym tyg i jest szał).
Natka
Super, że spotkanie udane i dzieciaki się fajnie bawiły
U nas dzisiaj piękna pogoda, byłam na spacerze z przyjaciółką, wzięłyśmy Natalkę więc pospała w wózku. Chłopaki poszli na plac zabaw a na obiad zamówiliśmy pizzę więc udany dzień.