WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, staram się o tym nie myśleć. Cieszyć się pogoda, słońcem ale w tle widzę ja. Leżąca w legowisku, ledwo ruszając się. W przyszłym tyg mamy jeszcze jedna wizytę u weta. Chociaż oboje wiemy przed jaka decyzja nam będzie trzeba stanąć.
Uśmiecham się, tłumaczymy Meli, że nasza kochana Pepsi niedługo nas opuści, że zamknie oczka żeby się nie martwiła, bo zasłużyła sobie na lepsze drugie życie. Mela powoli to rozumie. -
nick nieaktualnyMatka tule cie.
Wiem o przychodzisz wiem jakie to trudne.
Ktoś kto tego nie przezyl to nie zrozumie .
Ja taką decyzję musiałam podjąć z godziny na godzinę co jeszcze bardziej jest trudne tak mi się wydaje .
Wy macie czas się pożegnać przetrawic itd.
Ja nie moglam jej pochować nie dałam rady.
Do dziś wspominam moja sunie.
Trzymaj się czekamy.... -
nick nieaktualnyRobert mnie wczoraj zaskoczył więc się pochwalę.
Weszłam na moment więc widziałam na własne oczy.
Robert ściągnął sam majtki usiadł na nocnik zrobił siku i załóż sam majtki z tylu trochę nie tak bo pupę było widać ale przód zasłonięte hihi
Dziś jedziemy do Wrocławia na wizytę lekarską męża z tym kręgosłupem.
Trochę mi szkoda dzieci bo wizyta dopiero 18:40 ale nie mam wyjścia nie dali mi w sobotę kupić spodni to jedziemy wszyscy wyjedziemy szybciej i matka musi sobie spodnie kupić.
Więc brak czasu dzisiaj dlatego pisze z pracy choć dziś też młyn duży w pewnej chwili nie wiedziałam co się dzieje ale wyszłam z tego.
-
Hej Kochane
Teściowie odstawieni, porobi do pracy - wracamy fo normalnego życia
Wakacje meeeega udane, miejsce rewelacyjne !!! Sofcia wyszalala się, my przytyłyśmy po 2 kg...od dziś biegam!!!
Lol
Żabka
Piękne zdjęcia dzieciaków !! Jak zobaczyłam stopki Roberta w wodzie to aż sama mam ochote tak połazić hehhe
Powowdzrnia u lekarza !!!
Natka
Rozumiem ;( współczuje ;(
Pies to członek rodziny!!
Jedyny pozytyw to ze nie będzie już cierpieć !
Trzymajcie się !!
Kamcia
Jak się czujesz ?
Brzuszek jjz tak widoczny? Jak maleństwo ?
Co nowego u Piotusia i Patryka ?
Zaraz wstawię jakieś fotki09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Część ciotki
Natka okropnie Ci współczuję my też traktujemy psa jak członka rodziny tzn ja i moja mama. Teraz mają 3,osy rodzice i jeden owczarek już nie chodzi jest ciężko ale jest w niej wolą życia jaszcze.
Zabko kupuj sukienki bo upały ja dobić kupiłam ostatnio dwie chociaż ciężko kupić bo u nas dress code surowy ale coś może jeszcze trafię.
Kamciu jak samopoczucie?
U nas piękna pogoda szymonkej wzlovku a księdze na pseudo tarasie bo pola śpi w wózku i pilnuje żeby jej nic nie pogryzlo
-
Moja Królewna dziś rano ❤️❤️❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 06:56
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Her No to tak jak u nas !
Ppd każdym względem
I ze czas ucieka - zapier**** wręcz
I ze w pracy odpoczywam
Ostatnio wypowiedziałam wojnę Spfci na pewne zachowania hehhe
Dziękuje - sama się zakochałam w tym zdjęciuhehe
Oczywiście fryzura jak u szoguna heheh burdel na głowie jak zawsze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka
Wiesz co?!
Nawet nie wiesz jak się cieszę x tej Twojej pracy!
Potrzebowałas tego !
I nie mówię to o kasie i finansach - ale o Twoim zdrowiu psychicznym
Suuuper !żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTy się nie przejmuj tym burdelem na głowie to standard u większości hahahaha
Tak dokładnie zapi******A!
Ale ja wiem że żyje.
W pracy też tak to wygląda ale to też dobrze bo mnie to motywuje bardziej hahahaha
Dziś zrobiłam im trochę archiwum bo dostałam wreszcie loginy koleżanka pokazała raz dzień wcześniej A ja rano wpadłam i robiłam praktycznie cała zmianę zrobiłam 300spraw wyobraźcie sobie że bała się że mną iść do archiwum bo mówi że babki będą się krzec mowie choć zobaczymy hihi kazaly polozyc na półce zero krzyku
No ale co jutro znowu to samo bo moje sprawy robię na bieżąco sama (mam latwiejsze).
Ja też się cieszę wreszcie odnalazłam miejsce na ziemi.
Ja na kasę nie patrzę bo na dobra sprawę nie muszę pracować ale wiecie jak to jest wszystkiego sie odmawia i liczy kasę a teraz ....... liczy się mój komfort psychiczny to najważniejsze kasa też potrzebna wiadomo.
Dla mnie w obecnej chwili to druga rzedu sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 20:35
Dariah lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Ja jestem ale ostatnio cały czas jesteśmy zabiegani, mąż wrócił do pracy po urlopie więc mnie samej ciężko. Nieraz przyjeżdża do mnie siostra więc wtedy mi łatwiej. No i od 2 dni kiepsko się czuję ,boli mnie gardło, mam katar, na dodatek źle znoszę upały więc niefajnie. Natalka dzisiaj też z cieknącym nosem a po południu z gorączką 38. Wieczorem tylko trochę ciumknęła cyca i histeria. Na dodatek dzieci ciągle nie śpią, Antek gada do siebie i Natalka nie może spać i ta ciągle płacze więc biegam do nich a sama chcę już się położyć, no masakra.
Dariah
Śliczna Zosia
Żabka
Super, że masz tą pracę, widać że była Ci potrzebna i psychicznie na pewno lepiej.
-
Dziś o 17:30 oczy zamknęła nasza największa przyjaciółka, nasz najwierniejszy kompan.
Jeszcze to do mnie nie dociera. Płacze jak dziecko.
Byliśmy z nią do ostatniej chwili. Glaskalismu tak długo aż przestała oddychacw sercu czuje ogromną pustkę.
-
nick nieaktualnyMatko bardzo mi przykro
(
Tule cie kochana trzymaj się.....
Marta współczuję atrakcji.....
Dasz radę.
Jak tam odpieluchowanie?
U nas już 4 dzień bez pieluchy w ciągu dnia, nie sika gdzie popadnje tylkk z kocnikiem biegnje do mnie lub lapie sie za krocze ale na noc zakładam jeszcze.
Padam na twarz dziś od rana bardzo mnie głowa boli tabletki nie działają masakra.
W pracy też tempo bo trzeba zrobić ale ja to lubię wczoraj słuchałam 210spraw dziś wypchalam kolejne 300 plus swoje sprawy bieżące zrobiłam.
-
Natka
Współczuje bardzo ;( Tule ;(
Żabka
Ty przodowniku pracy ehheh nie zle lecisz !!!
Brawa dla Roberta !!
U nas rano zawsze siusiu na nocnik, po żłobku wola sama na nocnik, i tobi ładnie
Wczoraj zdjęliśmy pameprsa i była w gatkach i wolała i nie było NiC w majtkach tylko w kocniku!
Ale jak ma pampersa to zaczyna robić w pieluchę i dokańcza na nocnik.
-
Natka współczuję okropnie
Co do nocnika u nas będzie do 18 chodził w pampetsie i kij. Nie wola siadać nie chce sporadycznie raczy czasem zrobi ale myślę że wakacje będą to jakoś pójdzie.
U mnie w pracy się zesralo dalej nie wiem czy będę mieć etat dlatego proszę was o kciuki niby miało być ale wiadomo dopóki nie ma na piśmie. Ech