WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaa widzisz
I wszystko jasne dlaczego milczalas.
Kochana nie przejmuj się faceci........
Przejdzie wam 😉
Wróciłam do domu.
Robert miał drzemkę więc super , nie dziwię się wczoraj usnal o 19:30 I wstał o 6:00 z domu uciekalam po tajniacku.
Kurczę znowu Robert protestuje z jedzeniem.
Wczoraj kazał sobie kaszle zrobić zrobiłam że 160ml i zjadł cała.
I znowu nic nie je masakra z nim.
W pracy ahhhhh zaczynam mieć nerwy.
Koleżanki wypinaja się twierdząc że nie mają czasu aby pomóc.
Na widok mnie głowa w druga stronę byle nie pomoc.
Chore podejście ale co zrobić, jak się nauczyć?
Trzeba zęby zacisnąć i robić tylko jak? -
nick nieaktualnyTak.
Tylko prawidłowo powinna mnie uczyć jedną z która siedzę A jej nie ma jest na urlopie 3tyg.
Więc jeszcze 2tyg sama będę siedzieć i aienprosic o pomoc.
Łaskę mi robią ale spoko......
Jedna twierdzi że ja posadzili i musiała sobie radzić nikt jej nie pytał czy unie czy nie tyle że przyszła z innego działu więc jej łatwiej wie co w systemie szukać, zadzwonić do kogoś etc .
Ja też sobie jakoś radzę ale jak trafię na dziwny wniosek to niestety ale się pytam proszę o pomoc , albo czegoś nie wiem .
O np dziś kazała mi zrobić postępowanie (to trzeba gdzieś tam wejść zgłosić itd) trzeba napisać notatkę w tym sęk że ja nie wiedziałam o co chodzi, tej co spr sprawy też nie wiedzialamno co chodzi i napisać tego o co chodzi też nie umiałam. Sprawa zagmatwana ogólnie.
No nic jakoś przeżyje jeszcze 2tyg.
Ale tam tylko gadają że ich nikt nie uczył i jakoś się nauczyły.
A może ja jakoś się uzalam nad sobą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
W końcu się odezwałaś. Brakowało mi ciebie i chłopaków.
Zabko
Niestety czasem tacy ludzie się trafiają w pracy. Trzeba to przeżyć i robić swoje.
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Amelka już coraz lepiej. Chodzi do przedszkola. Dokazuje.
Dziś poszła spać o 21:30 i to z płaczem. Ciekawe jak ona jutro o 6:00 wstanie.
Dni mijają nam szybko, za szybko. Dopiero był podziedzialek a to już jest piątek i za chwilę weekend a ani się n i e obejrzę a trzeba będzie znów się szykować do pracy.
Ja już chyba z 1000razy powtarzała alr powtórzę raz jeszcze: urlopuuuu mi się chceeeee.
-
Żabka
No koleżanki niefajne, że nie chcą pomóc ale co poradzisz, poczekasz te 2 tyg i będzie lepiej.
Natka
Fajnie, że Amelka już zdrowa.
A urlopu doczekasz się, spokojnie, już niedługo.
My już w domu, wróciliśmy przedwczoraj wieczorem. Mąż w pracy na popołudnia więc byłam sama z dziećmi ale dawałam radę i nawet Antek był grzeczny. No zdziwiłam się bo przy moich rodzicach często robił afery a tylko ze mną jest bardziej na spokojnie, więcej mu tłumaczę, spędzam z nim czas więc zachowanie od razu lepsze.
-
Chyba znalazłam wakacje dla nas.
Trzymajcie kciuki by maluda zasnęła i wplatomat zaksiegiwal nam kasę od razu , bo okazja że tak powiem w tej godzinie wpadła.kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
No to mamy wykupione wakacje jupi!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 22:50
kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka super.
Pochwal się gdzie lecicie i kiedy?????
Super bardzo się cieszę że się udało z rabatem wam kupić.
Czyli m miał rację 😉
Marta brawo świetnie sobie radzisz.
No prosze czyli masz większy wpływ.
No muszę ci powiedzieć że Robert przy wszystkich grzeczny, wszystko umie itd a jak mam jest to jest leser, nic nie umie itd normalnie śmiech na sali jak matkę okrecil wokół palca.
Dariah?
Kamcia jak tam decyzja z przedszkolem k klubikiem.
Masz jakąś wizję?
Ja się chwalę.
Robert śpi z pampersem na noc jeszcze nawet przed wczoraj kupiłam paczkę pieluch .
Pampers jest czysty z nocy A jak oczy otwiera to wola od razu siusiu!!!! Wow umie wołać i w dzień też wola .
Ale tak cicho jakby się bał?
Uwielbia smarować masłem chleb ,szykować kanapki szkoda że nie chce zjeść!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 06:56
Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Hej KochNe
My wczoraj mieliśmy wizytę u naszej prywatnej gin
I jest 2,3 cm dziecia i serduszko jak dzwon
Dziś wraca Sofcia - rodzice ja odwożą po dobrze to im powiemy
Narazie wie tylko moja babcia (wczoraj do niej dzwoniłam).
Stęskniłam się już strasznie za ta moja Słodka Terrosrystka
W niedziele idziemy na chrzciny - D jest chrzestnym
A w pn jedziemy na wakacje
A sierpień nam minie jak z bicza strzelił, 3.08 przyjeżdża siostra D (mówiłam Wam ze poroniła tydzień temu????? ;( ) a potem 12.08 przyjeżdzają inni znajomi z Francji i będą do 18.08! Tak wiec będzie intensywne
Żabka
Nie przejmuj się dziewczynami, 2 tyg szybko kina i wróci ta koleżanka co Ci pomaga.
A Ty zdolna bestia jesteś to się szybkonnauczysz i pokażesz im kto jest góra !!!
Natka
Super !!! Co upolowalas i na kiedy????
Kamcia
Pokaz nam chłopaków bo się stęskniłam !!
Marta
Cieszę się ze Antek grzeczny, u nas raczej na odwrót - przy mnie jest niegrzeczna hihiNatka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️