WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bawimy się z Amelka. Ja jestem modelka. Ona mnie maluję. Też sobie modelkę plus size znalazła no ale nic. Mam siedzieć cicho i się uśmiechać. To się uśmiecham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 19:18
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka
Piękne zdjęcie !! Piękne dziewczyny !!
Ah zabije mojego D.
Jakieś 2-3 tyg pojechał do Leroy po szafkę do łazienki na dole.
Kupił, przywiózł, potem była piękna pogoda to pracował w ogrodzie a szafka leżała.
Do dziś! Bo pada wiec pracuje w środku.
No....i właśnie jak ja zmontował w garazu i poszłam zobaczyć okazało się ze kupił szara zamiar biała...kur***!Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Ja byłam lepszym Januszem. Kupiliśmy z D kuchnie. No ale mieszkanie było w remoncie a remont się przedłużal i tak jakoś wyszło, że złożyliśmy ja po prawie 2 latach a tam części szafki brakowało
-
Natka
No ładnie hhe a powiedz mi bo dziś myślałam o Was
1. Jak się czuje Amelka? Już lepiej ?
2. Ona od września idzie do grupy 4 czy 3 latków? Skoro teraz była z 3 latkami?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Amelka czuje się już całkiem spoko. Inhalacje ma mieć jeszcze jutro. Głos ładny, kaszle bardzo sporadycznie. Od poniedziałku wraca do przedszkola. Takie jest założenie
Co do grupy w przedszkolu, to zaczyna wrzesień z trzylatkami. Z nimi też będzie realizować program nauczania i karty pracy. Do czterolatkow będzie mógł a przejść po skończeniu 3,5r. Czyli ok stycznia-lutego. No chyba, że już na początku będzie od nich dostawać ale to się zobaczy. -
Natka
Aaaa czyli nie będzie robić całego roku z grupa z która zacznie?
No właśnie zadtanwialam się jak to będzie u Was hihi
Fajnie ze już dobrze ze zdrowiem
U nas Sofcia w pn jedzie nad morze z rodzicami moimi - oby pogoda byłam Ok;)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyHej cioteczki.
Co tu taka cisza?!
Ja w pracy szczęśliwa.
Byłam na rozmowie u rudej:-)
Umowa mam na siebie od dzisiaj i dostałam podwyżkę hahahaha
Wszyscy zadowoleni to najważniejsze:-)
Co u was?
Dariah buuuuuu może jakieś dodatki szare dodaj i uratujesz sprawę?Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
No to Amelka do przedszkola nie poszła w nocy miała tak brzydki kaszel, że szok kontynuujemy sterydy zatem
Dariah
To teraz możesz odpoczywać pełna para
Zabka
Gratuluję umowy i podwyżki! Brawo!żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
gratulacje umowy i podwyzki!!!!
Natka
o Matko ale ja zlapalo!
budila
Ja już po wizycie kontrolnej, 2 cm dziecia!
nie widzi zadnego krwiaka juz itd
wiec super!!!Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziewczęta pochwalę za moją córkę. Za nami prawie 1,5tyg bez pampersa w nocy. Co prawda chodzę niewyspany bo ja nasadzam ale jest świetnie póki co!!
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Żabka
Gratuluję umowy i podwyżki
Dariah
Super że dzidzia zdrowa
Natka
Brawa dla Amelki
My cały czas na działce, ostatnie dni ciepłe i słoneczne więc korzystamy i dużo czasu spędzamy na dworzu, nawet trochę się opalałam, czytam książki i miło leci czas. No ale jutro się kończy nasz wyjazd i po południu wracamy do domu.żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta dziękuję.
Może w sierpniu A raczej napewno wybierzecie się na działaczke zapowiadają piękna pogoda:-)
Fajnie, wypoczywaj korzystaj.
Natka brawoooooo.
Kamcia Dariah ma rację coś jest na rzeczy że milczysz proszę się natychmiast odezwać i nas uspokoić.
Skali co tam u was? Zdrowi? -
Hej
Tak my zdrowi chociaż Szymek coś nos duży 2 tydzień żłobka więc się zaraz pewnie zacznie.
A tak to mój w delegacji i ja się użerać mama mi pomaga ale wieczory sama kąpiel to gehenna no ale jakoś daje radę
Teraz właśnie robię pazury w pił mroku więc pewnie będzie lipa ale światło kiepskie więc co się dziwić