WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Na taką plażę to najlepiej gruby koc i jest gdzie siedzieć. A pewnie ludzi nie będzie dużo więc będziecie mieć spokój. Oby tylko pogoda się poprawiła.
U nas dzisiaj lepiej bo świeci słońce ale jest silny wiatr, o tyle dobrze że ciepły więc spędzamy czas na dworzu i na tarasie. A Antek od rana zbuntowany, robi histerie o byle co, nic mu nie pasuje, próbuje wymuszać i rządzić a my się nie dajemy więc krzyczy, drze się i w ogóle nie słucha, no złośnik jeden, mam dość jego zachowania. Teraz biega po działce więc spokojny, oby mu tak zostało do końca dnia.
-
Żabka
Jak tam u Was ? Robercik trochę lepiej ?
Gdzie Wy jesteście - przepraszam hak już pisałaś..nie pameitam
Marta
Super macie z ta dZialka ze możecie tam normalnie mieszkać w wakacje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah spoko.
Rozumiem Cię hihi
Jak u nas .
Dopiero teraz chmury czarne uciekają a tak cały dzień padało.
Byliśmy w mini zoo krótko bo mało terenu ale fajnie dzieci zainteresowane zwierzakami mnie polubiła koza hahahaha
Zaraz wstawię foto.
Byliśmy na obiedzie Robert mnie zaskoczył bo chciał do mnie na kolana patrzył mi w talerz jak nie powiem co ...liczyłam że zje ale nic z tego nawet kasa nie wziął.
Pije sika to najważniejsze kiedyś zglodnieje nawet kaszki mu zbrzydly.
Później wstawię foto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pogodę się nie zapowiada:-(
Ale pech.
Puściła totolotka może się zwróci:-)
Zarty żartami ale to mnie już nie bawi.
Prawda Kamcia słońce by było to i humory inne.
Z męża strony padło hasło szybszego wyjazdu niż planowany nie ukrywam też mi przez myśl przeszło....
Mam nadzieję że wy macie pogode.
-
zabko
patrząc na moja pogpde domyslam sie że ty lepszej nie masz, a wręcz na pewno bardziej u was wieje
i tak szczerze-to takie lato ja z dzieciństwa pamiętam
jak macie możliwosc wczesniej i chcecie-to pewnie
dla mnie zmiana otoczenia nie jest nigdy latwiejsza, ale zmiana to zmiana i stąd lubie
nie warto się jednak meczyc -
Zabka
super zdjecia!!
co to wczesnijeszego powrotu - jak macie byc na sile i lazic " od baru do baru" to faktycznie wrocic wczesniej ;/
niestety nad polskim morzem pogoda to zawsze loteria
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja dzis powiedzialam szefowi o ciazy, nie byl zaskoczony i sie spodziewal
Powiedzial ze konferencja mam sie nie przejmowac i trzyma kciuki zeby wszystiko sie dobrze skonczylo
POwiedzial tez ze bedzie czekac na moj powrot i stanowisko rowniez no zobaczymyżabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah cieszę się na bossa reakcję.
I oby był słowny.
Dziś byliśmy w Jarosławcu na nogach w obie strony wyszło 14km.
Werka dala radę jeszcze weszła na latarnie!
Mi nogi wchodzą nie powiem gdzie.
Tam piękna pogoda i plaża jaką śliczna pewnie sztuczna na bank sztuczna ale ładna taka inna.
Kupiliśmy werce kolczyki (marzenie jej było kupić sobie piękna na wakacjach kolczyki) w gratisów matka fundnela warkoczyk hihi
Zjedlismy obiad i wróciliśmy do siebie z histeria Roberta bo kazał się nosić na ramkach.
No więc matka swoje grzecznie prosiła usiądź do wózka albo idź na nogach A ten nie na ręce i to tylko moje .
Więc miałam dość po wyprawie do tej miejscowości i jego dźwigać jeszcze no soryyyy.
I tak ludzie podziwiali Roberta jak siadam na chodniku, albo darl się albo najlepsze były babuszki hahahaha ojjjjjjj nie płacz co ci zrobili???? Śmiałam się w głos serio byłam tak wściekła że gupawki dostawałam.
Pogoda ma się niby poprawić ale zobaczymy jak to będzie.
Dariah, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zaczeło się na placu zabaw-zwrócenie uwagi Piotrusiowi (ale przez tatę) skończyło sie na złości a nastepnie biciu mamy...`czekałam czekałam-on krzyczał, bił, nie uspokajał się, trudno, nie przeprosił idziemy do domu...w biedronce był juz spokój ale chciał jak zwykle zaliczyc lizaka przy kasie-powiedziałam nie, bo był niegrzeczny na placu zabaw
to sobie zaczał krzyczeć
ja tylko juz ignorowałam...
pod blokiem wysiadł z wózka i doszedł, ale po schowaniu wózka chciał do taty na rece (tata zawsze niesie Patryka)
i od nowa
kleknał, krzyczał...juz nawet był spokój, przytulił sie, "przeprosił" i od nowa-bo nie wziełam na rece (mąż juz poszedł na góre z Patrykiem)
i tak sobie krzyczał klęcząc i moknąć w deszczu...jak juz ja mocno zmokłam po prostu zaciągnełam do klatki schodowej, tam usiadłam i czekalam...
ostatecznie wszedł, sam...w kapieli na nowo-a1e to ostatnio `standard (ze krzyczy w kąpieli)
pod blokiem panowie sie rozczulali"co się stało dziecku"
oczywiscie Piotrek zagadany w mig był cicho -
A jeszcze do tego Mela ma infekcje wirusowa i zapalenie krtani. Więc poza tym, że ma humory jak kobieta w ciąży przeżywająca wahania hormonalne to jeszcze krzyczy i piszczy głosem goski rozenek.
Buczy o wszystko i o nic. Nawet o to, że to ja miałam się domyślić, że to ona chciała mi otworzyć drzwi od łazienki kiedy to mi się chciało siku. Nie pojmiesz. Nie próbuj. Ja chwilami okna zamykam bo drze się "pomocy" kiedy n i e chce jej wziąć na ręce by mogła ciągnąć mnie za włosy. I takich przykładów mam tysiące. Ale poza tym to miła i grzeczna dziewczynkaDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co czytam i się śmieje ale być w takiej sytuacji to dosłownie mekka.
Cierpliwości cioteczki cierpliwości....
Natka w twoim przypadku to bym tak samo robiła i jeszcze się chowala.
Pomocy mówisz wola ja pierdziele to sobie ktoś może pomyśleć.
Wyszłam z pod prysznica mąż do mnie Ty coś masz na nodze czarnego! Co to?! Matko!
Wystraszył. Się myślę Co on widzi?
Już wiem czemu noga mnie po drodze dziwnie kula -
Hej kochane
Znowu mnie wciągnęło. M nie ma ja wróciłam do roboty byłam tydzień z dziećmi na wczasach pogoda była ok więc całe dnie spacerowaliśmy
U nas też bunt trzylatka do tego robienie na złość krzyk już czasem nie mam sil no ale wierzę że w końcu jakoś się ułoży plus bunt poltoraroczniaka pola to jest męga agent
Nie nadrobię bo czasu brak trzymam kciuki za ciężarówki żabka udanych wakacji.
-
nick nieaktualnySkali dzięki.
Ja w poniedziałek też do roboty .
Ważne że skorzystała z urlopu i rozpoczęła troszkę.
Natka jak szliśmy na nogach do Jarosławca to noga nagle mnie zabolało takie kłucie wokół łydki i przestało.
Nigdzie się nie uderzyłam więc...
To ta noga gdzie mam żylaki więc mnie nie dziwiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 08:03