WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie rozlozylam się na kanapie z nogami na lawie po zamowieniu pizzy
Echo serca prawidlowe
Robil sam Mrozinski więc ocena ważna
Samo badanie kilka minut. Sama rejetracja godzinę...ale chlopcy byli grzeczni. Aparycja poczarowali ekipę
Łzy ulgi płynęły
I ten widok automatycznego wyswietlenia się Emilki po wpisaniu nazwiska...
Piwko i pizza muszą byc. Oczywiście nie w parze bo dla cukrów zbyt wiele...żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Super, że wizyta udana i Małgosia zdrowa, gratuluję.
I wszystkiego najlepszego dla Piotrusia, dużo zdrówka i szczęścia.
Natka
Sto lat, sto lat dla Amelki, zdrówka i samych radosnych dni.
Żabka
No fajnie, że Wam się udało spotkanie z Natką.
Dariah
Gratuluję chłopca, najważniejsze że maluch zdrowy.
My wczoraj wieczorem wróciliśmy z działki, było super, 2 tyg spokojniejszych i luźniejszych dni, rodzice pomagali przy dzieciach, była też kuzynka z dziećmi więc była zabawa. Teraz wracamy do codzienności i zmian bo od środy Antek zaczyna dni adaptacyjne w przedszkolu. Listy wyprawkowej jeszcze nie mamy, dostaniemy dopiero w środę więc narazie nie wiem co kupować i co będzie potrzebne.Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGwarantuje ci że się nauczą.
Panie będą naklaniac swoją drogą, zobaczą dzieci jak piją czy jedzą i będą je naśladować tak samo z innymi sprawami . Jeszcze się zdziwisz na rozwój ekspresowy swoich chłopaków.
Ja też się stresuje na sama myśl.
Dziś mam ambity plan .
Zagrać w lotto wygrać konkretną pulę kasy i jebnac tą robotę 🤣
5-6.09 Jadę na szkolenie.
Mąż ma załatwić urlop od środy ciekawe czy mu się uda bo jak nie to nianię zatrudnię na noc -
Kamcia
1/ będa robic jak inne dzieci
2/ mogą miec bidon w przedszkolu? (bo w klubiku to na pewno moze) - jak nie moze to bedzie pil z tego co bedzie bo nie ma innej opcji
Naucza sie!
GLuptaski nie sa - TY ich uwazasz za gluptaski hihih09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
wiemy wiemy ze to nie latwe
ale inaczej nic nie zrobisz
nie bedziesz z nim caly dzien w przedskzlu zeby dawac bidon
wiec nie ma co sie martwic tylko wyjsc z zalozenia ze innego wyjsca nie ma i da sobie rade09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNadrobie w domu piciem.
Da sobie radę.
W przedszkolu nie ma opcji że picie będzie stało koło niego i bedzie pil kiedy będzie chcial.
Może będą mieli wode w bance ale to raczej by pili w wyznaczonej porze ale wątpię.
Od tego jest pora śniadania i obiadu co by w międzyczasie coś robili.
Do tego będzie dieta przedszkolna więc może zaparcia znikną?
Zobaczysz jak to u was będzie ale będzie dobrze nie martw się na zapas. -
coś mówiła o wodzie w butelkach
bo picie do posiłku to zawsze było
a jak bedzie to sie okaze
zaparc już nie mamy, jak sie odważył kupy robic (na tym polegaja te zaparcia nawykowe)
ale zaparcia od diety bywały za maleńkości
oni pija kilka litrów dziennie więc...i nigdy do posiłku haha -
Kamcia super że badanie ok
Szymek też dalej pije z bidonu chociaż ćwiczy na zajęciach z kubka ale brak systematyczności robi swoje ale wiecie ci mam już trochę dość i przechodzę na system wszystko w swoim czasie. Dalej nosi pieluchy bo na nocnik w domu nie siądzie w żłobku tak w domu nie powie se zrobił siku ale kie se chce więc daje my czas robi postępy są jogę słowa więc nie będę naciskać może przedszkole pomoże ?
Pola wszystko ładnie kilka słów jest kiwa głowa na tak lub nie pokazuje zwierzątka itd u jakoś rąk się rozwija że czasem mi wstyd że jej kie doceniam że w tym pędzie dopiero po chwili do mnie dochodzi że jeszcze półtora roku nie ma a już sama je spodnie ubiera buty skarpetki ale dziewczynki chyba takie są zasadne od małego :p
A i matka ma urlop to oboje mają katar i siedzą w domu także odpoczynek jak trza.
-
Kamcia
Tule ;(
Dzieciaki maja czasami takie gorsze dni ze człowiek zastanawia się czy na balkon z jimi czy do piwnicy heheh
U nas „odpukać” takich dni ostatnio bardzo mało, od czerwca mniej więcej jest dużo lepiej
Dokładnie od imprezy urodzinowej mojego brata co jest równoznaczne z tym ze jej powiedzieliśmy ze mama ma dzidzie w brzuszku....
Możliwe ze zbieg okolicznościale zabawny
Owszem nadal ma swój charakter ale jest duuuuuuzo lepiej, zeobila się kochana, duuuuzo mniej histerii, da się jej w większości przypadków wytłumaczyć itd
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
to u nas dopiero od miesiąca jest "fajnie" że hej!
wszystko przed nami
mama posiniaczona i Patryk poobijany...szkoda gadac
i pierd...komar
Piotrek musi miec moja krew-komary go kochaja
w tym sezonie drugi go dopadł-4 ugryzienia, jedno na stopie i Piotrus już 2x tak płakał przez to swedzenie(przez sen płacz)
na ramieniu bania...komar ubity, ale dziecko cierpi
Patryk to ma mini kropke na poliku