WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKam iu tak!!!
Szkoda że tak krótko 😤
Było super!!!
Bardzo ci dziękuję Natko za tak wspaniała niespodzianke.
Oczywiście utwierdziłam się że natka to super kobitka A te oczyska i natki i Amelii jeju wymiataja 🤩🤩🤩🤩🤩 A Amelka jaka grzeczna poukladana dziewczynka A jak nawija hihi
Szkoda że humor Roberta nie dopisywal ale cóż się dziwić jak my nockę mieliśmy kiepską.
Pierw sąsiad obudził hałasem potem Robert zaliczył pierwszą wpadkę bez pieluchy zesikal się po czym obudziło go mokra piżama.
I tak o 5:30 wstaliśmy.
To była pora drzemki bo się domagał wyjścia na dwór ale mam nie pozwoliła .
Mh właśnie wracamy z galerii kupiliśmy buty na zmianę i Robert się załapał na pepcowe ubranka bo były po 2.99 szkoda że duże rozmiary ale do przedszkola lepszych nie trzeba wiec matka zaszalala.
Robert usnal w autobusie jak tylko wsiedliśmy j dopiero teraz się obudziłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 20:28
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Ah wczoraj na wizycie była Sofcia tez
Zadowolona oglądała dzidzie na ekraniekamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wracamy z Wrocławia
Byliśmy w galerii matka była po buty nalazilismy się, Robert jakieś histerie odwalal ogólnie humorki miał dzisiaj.
Najważniejsze że mam buty damskie! Ale rozm 43 😫 matko jaką gira 🤣
Natka i jak udało wam się dostać do zoo? Jak było?
Cioteczki jak wam minął weekend? -
Hej Kochane
U nas weekend na spokjnje - roboty w ogrodzie
D robił kostkę brukowa w miejscu gdzie będzie stał grill
Ja coś tam starałam się troszkę ogarnac nasze sterty gałęzi / liści / bliżsi itd i je ładować do worków
I tak minął weekend
A dziś gotowałam co by było w tyg co jeść - zrobiłam fasolkę po bretońsku i leczo09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Witamy się w drodze do domu.
Amelka serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia.
Spędziliśmy dziś cudowny dzień w zoo we Wrocławiu. Pogoda i humory dopisywaly. Ach, pochwalę się, że sama do tego zoo dojechałam
D wczoraj popil sobie z mężem kuzynki domowego wina i jak to on po winie dziś zdychal więc chcąc nie chcąc zapakowalam cała ekipa i jazda -
nick nieaktualny
-
Kamcia
Jutro kciuki zaciśnięte !! Na pewno będzie dobrze !! Nic nie wykryją !!
A co - chłopaki dają popalić ?!
Natka
Super ze dzień udany ! I brawo! Dzielna dziewczynka hihikamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyKamcia szukałam i znalazłam info.
Wybacz .
Kochana kciuki są mocno zaciśnięte będę myślami z wami.
Na którą wizyta?
Będzie dobrze wszystko zobaczysz .
Koniecznie napisz jak już będziesz mogła jak tam.....
Małgosiu bądź grzeczna na badaniu 😚😚😚😚😚😚kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Sto lat dla Piotrusia i Amelki !!!! Matko to już 3jak to zleciało masakra a dopiero w brzuchu były ech a teraz takie duże
Ja mam urlop 2tygodnie także może uda mi się nadrobić coś się więcej
Kamciu trzymam kciuki za wizytę
Daria za ciebie też kciukiNatka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość