WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
łóżko takie samo jak Piotrusia-juz dawno było kupione, stało w kartonie pomiedzy nimi
Małgosia od razu dostaje to duże łózeczko (140x70) oczywiscie po kołysce więc Patryk zdegradowany był do mniejszego
to mniejsze chcemy wywalić jak tylko przejda nocki na duzym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 07:33
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochane za analizę wyników hehe
Najważniejsze ze są dobre
Czyli idę po jeszcze jednego rogala Marcinskiego
Kamcia
Super to łóżko ! I te zabezpieczenia ! One z obite Minky ?
Fajny maja pokój chłopaki ! I duzy!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A pokoj malutki tak naprawde jednak udalo się miejsce wygospodarowac
Bo i maja spory regal
I szafke
I niska komode
I dwie wielkie komody z półkami ...
A nastepne (robiąc miejsce na biurka)To będą albo lozka pietrowe albo dwie a'la antresole
Kwestia czy nadal będą razem w pokoju hihi -
Kamcia
Tak pamietam wtzucalas zdjęcie ze chhba jedna cała ściana jest w meblach
Ale pamietam wlansie ze ta ściana długa była, bo dużo różnorodnych mebli taknsie zmieściło
No i widzę (domyślam sie hehe ) ze dla łóżka są na równoległej ścianie
Calkiem spory pokój !
No tak jak będzie już potrEba biurek to faktycznie piętrowe albo antresole09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
Wow, to już tuż tuż.
A 25 listopada urodził się też mój brat
Łóżka chłopaków super, wydaje się że macie tam dużo miejsca, mają gdzie szaleć chłopaki.
Natka
Śliczny pokój Amelki, wyszedł super
Dariah
Pięknie rośnie synek. I wyniki krzywej też super.
Żabka
Kuruj się kuruj.
A prezent zrobiłaś piękny, pani na pewno się ucieszy.
U nas ok, nareszcie zdrowi więc od razu lepiej. Antek chodzi do przedszkola, tam grzeczny, chociaż ma pojedyncze dni gdy jest na nie ze wszystkim ale w domu gorzej. Jak tylko przychodzi do domu to histeria o byle co, rozmawiamy z nim i tłumaczymy, coś tam to pomaga ale ogólnie to nas nie słucha. Jak ma fajne zajęcie i czymś go zajmiemy to jest ok, widzę że potrzebuje dużo uwagi i ciągle coś musi się dziać bo z nudów wymyśla głupoty.
Zdjęcia dzieci zrobię aktualne i pokażę.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta dzięki.
Czekamy na fotki bo już tęskno nam .
A antek może odreagowuje przedszkole w jakimś stopniu?
No nie fajne są te ich humorki....
Natka żyjesz?
Dziś w nocy mi sie śniłaś z Amelka hihi
Gdzieś byłyśmy razem w jakim pomieszczeniu publicznym który mieścił się w piwnicy hihi i tam był kort pileczkowy dla dzieci dzieci się bawiły A my coś jadlysmy:-)
Na chyba muszę zjeść kromkę chleba bo już po nocach mi się śni:-)
W sobotę mam wizytę diablo kontrola chyba muszę się spóźnić do pracy bo badania trzeba zrobić -
Zabka
Żyje, żyje. Ciągle coś robię. Teraz przerabiam stare zniszczone deski na półki na książki do Amelki pokoju. Znalazłam w garażu 😉
Brzmie jak jakis Janusz albo sknera może ale żal mi jak coś leży, niszczrje albo ktoś coś wyrzuca a nadaje się jeszcze do odnowienia.
Zatem dziś wasz Janusz biznesu odmawia deski 🤣
A co do twojego snu to może proroczy? I gdzieś tam nas czeka spotkanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 10:17