WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie
Byłam sama, D miła wolne, odebrał Sofcie i pojechał z nią pod gabinet i co? Sofcia zasnęła !!!!
Wiec z nią został
Mały fikał tak ze wszystkie wydruki są czarnymi rozmazanymi plamami
25+3
819 gkamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Taaaaak !
Tosiek rośnie i ja tez hehe
Ale znów odwrócił się głowa do gory..
Już był głowa na dol, potem na gorze, ostatnio znów na dole i teraz się ponownie ułożył miednicowo.
Sofcia od 18tc była do końca już główka w dół.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah ale fika łobuz mały hihi
Mam nadzieję że nie będziesz miała problemy z Sofcia na noc zaśnie?
Kamcia przyjedzie ta szwagierka????
Jejku to zaraz .
Jak przygotowania? Jak samopoczucie? Co myślisz opowiadaj .
Natka Ty zdolniachoooooooo!
Piękny pokój Amelki.
A gdzie sypialnia?
Jak w pracy? Ogarnęłam swoje plany ?
Ja dziś ciężko że mną oj ciężko.
Nie myślałam wcale.
Co kto dzwonił z mojego wydziału to bielizna po głosie i robili wyprawy do mnie żeby spr czy ja to ja wrrr
Potem modlilam się żeby była 15 .
Zaczęły chodzić od pokoju do pokoju i się wzajemnie nakręcaj jak im źle, jak mało zarabiają itd .
Ja wpuscilam wypuściłam uchem myślę że dajcie mi spokój zwalniajcie się jak wam źle.
Gorączki nie mam ale takie głupoty gadam robię że szok.
Oby przez ten długi weekend się wykurowac i będzie ok.
Nie wiem kto jutro zrobi zakupy
-
Żabka
Nie spała w przedszkolu...generlanie muszę zagadać bo już ponoć nie robiąc drzemki w przedszkolu...
Wg mnie to zdecydownaie za wcześnie! Potem dzieciak jak go odbierasz jest meeega zmęczony !
I jak gadałam z matkami w szatni to tez tak uważają ze to szaleństwo
Tak wiec D ją właśnie usypia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka
Co do pracy
Mnie tez tacy ludzie strasznie denerwują
Ja nie mówię ze powinno się kochać i wielbić prace swoją - jak jest źle to szukać j zmieniać
Ale jak się nie szuka to znaczy ze jest ci dobrze
A jak jest ci dobrze to nie atak we własne gniazdo...które jak by nie patrzeć płaci za twoje jedzenie, mieszkanie, wakacje, itd...
Wiec jak słysze narzekania ludzi co nic nie robią żeby coś zmienić a fo tego mają tak naprawdę spoko prace bo bien fizyczna, szef Ok, itd...to tylko jedno - w dupkach sie przewraca..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A to nie spanie to inicjatywa wychowawczyni czy ogólny przepis predszkolny? Jako rodzice nie możecie interweniowac??
Nie wiem jak to u nas jest...ale nigdy nikt nie mowil o zakanczaniu drzemek. Jest tez druga grupa trzylatkow-tych starszych(Z pierwszego polrocza)oraz z kilkorgiem czterolatkow(z końca roku)I oni też śpią...
Kiedyś znajoma mówiła że jej syn jako czterolatek też drzemal-z młodszą grupą...
I u nas dzieci nie drzemiace są ewentualnie wczesniej odbierane (przez ten fakt, bo są i takie wczesniej odbierane bo darmowo do 12) -
U nas też są drzemki ale nie zawsze. Jak jest jakiś teatrzyk, gimnastyka czy coś to nie ma.
Starsze dzieci lub te, które nie chcą spać poprostu kładą się i wycisza ja ale cichutko przy stole układają puzzle. Zawsze temu towarzyszy spokojna muzyka poważna. Tak jest w programie i niejednokrotnie słyszałam zza drzwi odbierając Amelke wcześniej czy też od innych mam.
-
Hej Kochane
Własne czekam na krzywa cukrowa
Co do tych drzemek
Ostatnio rozmawiałam z jedna z mam z grupy Zosi i mówiła ze ponoć już wcale nie maja drzemek
Oczywiście tez byłam niezadowolona z tego faktu
W tym tyg zapytam opiekunki z jej grupy
Jeśli to prawda tk będę uderzać dk dyrekcji09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah co za przyjemność Cię spotkała.
Wstrząsnęło aż mną 😁
Ja wam się pochwalę 2 sprawami .
1. Wstałam o 5:15 leżę próbuje zasnąć myślę sobie co kombinujesz babo i tak nie zaśniesz wstałam umysłem uczesalam włosy ubrałam się i kazałam możliwość do łóżka mówię jadę na giełdę.
Pomoglam staruszkowi zejść i wejść że schodów bo mówił że ma uszkodzony blednik (był bokserem) potem z nim kawałek szlam na tą giełdę (ciemno bo to 6 rano) i były takie pagórki na asfalcie mówię niech Pan uważa A on zachaczyl o niego uffff nie upadl zlapalam go!
Kupiłam aż 5 biustonoszy sobie 😁😁😁😁
Wreszcie coś dla siebie ale z przymusu hihi
Za nim je kupiłam 1h spacerowalam po placu bo oni dopiero się zjezdzali i rozkladali.
Trening poranny uważam za zaliczony 💪🏆😁
Po drodze zakupy typu mięso wędliny i na zupę póki ludzi w sklepach nie ma i jestem bez dzieci.
Wróciłam do domu rozpadło się, zrobiłam zupę, posprzatala, umyłem podłogi, dwa prania zrobiłam i zaplanowałam dzieci pojechaliśmy po zakupy inne spożywcze.
Co za istny szał w sklepach jakby na tydzień mieli zamknąć!
Moje dzieci to dziś jakieś nieporozumienie .
Medal ki się należy serio wracałam za ogromnymi torbami, Robert szopka dwa razy na markecie, potem siku zostawiłam werke z zakupami biegiem do wc, potem przy kasie akcja , potem pod karuzela wiecie na monety (mamy wyznaczone miejsce na takie sprzęty) akcja ahhh
Przeżyłam!!!!!
2. Zostałam św Mikołajem.
Zgłosiłem się do programu ( seniorzy z domu starości, mops i inne biorą udzial) piszą list do św Mikołaja co by chcieli dostać.
Ja dostałam list od p. Stefani która prosi o piękny obrazek .
Oczywiście miałam mnóstwo pomysłów co jej dorzucić jeszcze bo ten obrazek jak dla mnie za mało A dla niej wiadomo bardzo dużo.
Kupiłam jej kocyk, ptasie mleczko i pierniki.
Wczoraj paczkę wysłałam;-) 😁😁😁😁
Cieszę się jak dziecko że mogę uczestniczyć w tym wydarzeniu.
To jest obrazek
A to paczka
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widziałam ten szał w biedronce
ludzie powariowali jakby jutro wigilia była
miałam jednego wielkiego nerwa
nie za stanie w kolejce, ale za bezmyślnośc i slepote
bo moje zakupy to hop siup, tu, tam , już
nieważne że wózka i koszyka nie miałam na sklepie(nie było) i pakowałam do reklamówki, ale wkurazły mnie wieczne przystanki-zawalone przejscia wózkami, koszykami, dziecmi...
masakra!!!!!! -
nick nieaktualny
-
Żabka
Ale miałaś energię o do rana babko !
Wspaniała akcja i tymi seniorami !rewelacja !
Co do wyników to dziś wieczorem będą
Wiem tylk ze na czczo milaam 80 - wiec Ok
Matulu !
W Poznaniu tez korki potworne!
W tygdonii tak nie stałam jak dziś !
A jechałam kupić bujaczek dla Tosia
Zosieńka dzis grzeczna, od rana z D była gdy ja na krzuwej
Ponos super od rana
Potem tez Ok
Teraz leży na kanapie i jest duuuuuza szansa ze zaśnie
Na 17 przychodzą znajomi z synkiem 2,5 letnim09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡