WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieczyny
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!
Spełnienia marzeń - tych małych i wielkich
Zdrowia
Szczęścia
Zadowolenia z dzieciaczków i mężów
Buziaki!!Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJa również wam cioteczki życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!!
Oby był lepszy od starego:-)
Pomyślności, zdrowia😘
Udanej imprezy hihi
My na białej sali .
Jutro może na sanki polecimy z dziećmi:-)
Kamciu zagadaj warto zapytać jak nie będą chciały to będziesz myśleć później.
Z mężem nie fajnie wyszło ale dasz rade:-)
Ja wczoraj się zastanawiam ile mi grozi za pobicie męża 🤣🤣🤣🤣🤣
Głupek jeden od rana go w domu nie było bo latal za częściami etc wpadł na obiad i pojechał do garażu jak wrócił była 21.
Ale jakie miałam nerwy, telefon mu się wyłączył nie było jak zapytać czy wszystko ok, ciemno, okolice gdzie ma garaż też nie lepsze sama patologia, dzieci miałam wykapane i nie wiedziałam czy brać dzieci do auta i jechać co tam się dzieje czyt czy żyje czy czekać jak usna i zostawić i jechać ale w końcu wpadł o 21 ale darłam gębe 🤣😤
Werka słuchała słuchała i mówi ja powiem tacie jak Ty na niego mówisz 🤣🤣🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 15:46
Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja również życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i aby każdy dzień był radosny i z uśmiechem i udanych imprez sylwestrowych
My siedzimy w domu i tak nam dobrzekamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
My właśnie wróciliśmy do domu od znajomych.
Mela nie dość, że się awanturowaoa, że musi iść to teraz awanturuje s i e, że ma iść spać 🤦♀️
Ja nie wiem skąd to dziecko ma energię.
Dodam jeszcze, że w dzień nie spała a ostatniej nocy obudziła się o 2:00 twierdząc, że się wyspała (poszła spać o 21:00) i padła dopiero o 6:00 by wstać dziś o 8:00. -
Hej Kochane !
Kamcia
No widzę ze u Was ładna imprezka ehhhe siper fotki!!
U nas Sofcia poszła spac o 21...przespała całej dajerwerki a walii jak na wojnie..choć pewniej w miescie było 100 razy gorzej
My - jak na starców przystało - poszliśmy spać o 00:30 - po obejrzeniu fajerwerków
Była u nas nasza przyjaiciolak i wieczór spedZilismy na grach planszowych i dobrym jedzeniu09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Melduję, że Amelka wstała lekko po 10:00.
Juz po śniadaniu, dzikuje w swoim pokoju.
D odsypia a ja gotuję rosolek jak na kochana żonę przystało 🤣🤣Dariah, kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Natka
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!
Buziaki !!
O a my wczoraj zrobilismy, po raz pierwszy, zimne nóżki - ale coś nie wyszlo, za mało żelatyny wiec dziś od rana D je odgrzewal, dodał żelatyny, soli Iren i hop znowu do miseczek. Zobaczymy co wyjdzieNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dariah
Zimne nóżki? To się porwaliscie na niezła potrawę.
A jak tam dziewczyny? Zeszłorocznej postanowienia spełnione? Nowe porobione?
Ja przyznam, że swoje zeszłorocznej mam spełnione. W tym roku ponawiam postanowienie z zeszłego. Może też sie uda 😉 -
Natka
Tak bo D bardzo lubi (we Francji nie ma takiego dania) i chciał się nauczyć
A on bardzo lubi gotowac, ostatnio uczuł się to robić bigos
A ja jestem dziwna bo bien miewam postanowień noworocznych...
-
UWIELBIAMY ZIMNE NÓŻKI ZWANE TEZ GALARETA
oj dawno nie robilam...nawet wekowałam...i nigdy nie dodaje zelatyny-tak idealne wychodza na nogach i goloneczkach
ja tam wyspana choc Patryk wstał pierwszy o 6
bo najpierw padłam na kanapie, potem o 23 poszlismy spac tzn ja i maz , dzieciaki padły później (chkopaki o 21) ale dlatego ze swirowali razem
mnie fajerwerki obudziły, ale nie ogladałam
potem Małgonia zjadła i spalismy dalej
chłopaków nic nie poruszyło -
No właśnie my tez bardzo lubimy
Narazie robiliśmy na próbę, jie duża porcja - jedynie jedna golonka wieprzowa
Ale jak dodaliśmy żelatyny to ilościowo dobrze ale źle rozmieszlam i dużo zostało na dnie..
Finalnie w miseczce się ściągnęło ale po wyciągnięciu na talerz to tak średnio
Wiec przerabiamy
Ja generlanie już od paru lat nie fascynuje się sylwestem wiec czekamy do 12 i spanko ehhe
-
Pozdrawiamy z noworocznego spaceru. Ja i mój osobisty, prywatny gang 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 13:53
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej cioteczki.
My nie dawno wróciliśmy tyle co zjedliśmy szybką kolację bo dziś bez obiadu pojechaliśmy w góry na sanki.
Jak tylko wyszliśmy z auta Robert wpadł w histerie wkurzalam się strasznie aż odpuscilam powiedziałam żeby sobie ryczał.
Mąż dobrze się bawił co chwilę zaglądając na nas.
Po 15min darcia się ustąpił i chciał zjechać że mną na sankach podobało się.
Potem siku więc lasek rozbieranie (to najgorsze bo jednak ściągnąć kurtkę spodnie na szelkach) dobrze że ciepło było.
Pozjezdzalismy jeszcze chwilę i oboje mieli już dosyć wolali do domu
Natka super gang hihi
Kamcia fajne foto
Dariah lubię nóżki ale u kogoś hihi nigdy nie robiłam ale jak już jem to tonę daje octu (na talerzu)pychotka.
Ale się załatwiłaś bidulko z tą jelitowka cieszę się że jest już ok.
Nie martw się ja też inna nie miałam do tej pory postanowień noworocznych do wczoraj hihi
A sylwestra tak samo spędzam jak Ty od bardzo długo z resztą ja nie z tych co latają na imprezy
My sylwestra w domu.
Werka poszła spać o 22:30 Robert o 21.
Obudziłam werke na petardy ale nieprzytomna była więc kazałam się położyć.
Wstaliśmy po 8 zjedliśmy śniadanie i tak się zgarnialismy długo że po 12 wyjechaliśmy na sanki.
Polecam jakuszyce piękne śniegu widoki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 13:42
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Żabka
Suuuuper zjdiecia !!!
Na szczęście jelitówka przeszła chociaż teraz jem 1/3 tego co jadłam przed !
Hehhe
Taki tego pozytyw
Aaaa co do imprez to ja i owszem.... od środy łącznie już eheh
Ale swoje się wyimprezowlam i już mi sie serio jieeeee chceeee !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny