WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No oo
Mnie wkurza że mąż do pracy chodzi
A jego "zakład pracy "nie jest mały ...w dodatku na jutro (I 3 dni kolejne)wymyślili zajęcia w lesie. Czyli zostalabym sama...A jakie aktualnie pomysly nie wiem-mąż zostawił w domu telefon
Jakoś dajemy radę
W sobotę i wczoraj byliśmy na działce. Czyli schodzimy tylko do auta, autem podjezdzamy i idziemy kawalek alejka na dzialkach
Dziś pewnie zabiore ferajne no niby ciepło. Jutro niekoniecznie 😉 męża nie będzie
No i mam taki problem (ale raczej rozwiazanie znam)
W środę kardiolog Malgoni...pierwsze echo...ja nawet nie wiem czy ma zdrowe serduszko...
Jakby męża nie było nie pojadę sama bo musialabym brać chłopaków
Chyba przełoży ale zamartwie się kolejne miesiące
I ta nasza przepuklina...powinnismy jechać do chirurga ale ten jest w szpitalu wojewodzkim...Nie wiem czy mozemy przeczekać np miesiąc??
Jest jedna mini dobra wiadomość-starszy syn wujkow z Kolobrzegu przez komunikator odezwal się do braciszka że nie powinien pzychodzic do rodziców bo ich zarazi
Kuzynek narazie pogniewany, nie dzwoni, poczuł się wyrzucony (jest taki madrala 😉)ale mam nadzieje że nie przyjdą przez jakiś czas do wujkow 👍 -
Natka
Trzymam kciuki żeby pozwolili Cj na Home office !
Przebywanie teraz w pracy z taka ilością osób to jest duże ryzyko
Kamcia
Hmmm nie wime co Ci doradzić w kwestii wizyt
Mogę tylko powiedzieć co ja byk zrobiła
Jeśli chodzi o przepuklinę - zadzownilabym do lekarza u którego byliście ostatnio i zapytała czy jej przepuklina jest na tyle „poważna” ze trzeba ryzykować wizytę
Co do kardiologa...sama nie wiem...
Szpital wojewódzki...domyślam ze ze tam tez są leczone osoby zakażone?
Chyba bym przełożyła wizytę...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziewczyny
Pytanko
Która z Was miała do czynienia z ciemieniucha ?
Wydaje mi się ze Teos ma troszkę na czole
We włosach nie widzę
Ale na czole i brwiach ma takie suche jakby łuski
Co się z tym robi ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny
Udało mi się załatwić home office. Dziś pojechalam do pracy popołudniu specjalnie po sprzęt. Jutro zatem działam i pracuje zdalnie.
Dariah
Co do ciemieniuchy to chyba oliwka albo tłustym kremem kiedyś się zmarowalo i wyczesywalo.
Ciężko mi powiedzieć, bo Mela nie miala
Dariah lubi tę wiadomość
-
Natka
Suuuuuper !!!
My dzis dostaliśmy maile od samego CEO żeby ci co mogąc robili home office od 18.03 do 14.04
Zosieńka tez nie miała ciemieniuchy
No właśnie we włoskach nie ma aby wyczesywać
Ale widze na czole - nie dużo ale troche09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
Może się przyda wamninfo.
Hej cioteczki u nas ok.
Chocidziny z dzięki na spacery potem dom i lekcje bo nauczyciele zadają.
Natka cieszę się że się udało taka forma pracy załatwić trzymam kciuki żeby super szło A Amelka była grzeczna.
Dariah my stosowalismy oliwke, smarowalam i czekałam aż porządnie nasiakla i wyczesywalam, strasznie to wygląda ale cóż.
Są różne płyny ale ja nie stosowalam.
Kamcia ja bym odwołała, z przepukliny jednak bym zapytała co robić. -
nick nieaktualny
-
O tym, że ibuprofen zaostrza też słyszałam.
Ogólnie to u mnie masakra. Dobrze, że dziś jest D i pomaga mi z Amelka (czyt. Wziął wszystko na siebie) ale jutro wraca do pracy na ranna zmianę więc będzie maniana.
Ogólnie to mega się stresuje tym wirusem. Niby mieliśmy tylko 2 osoby w stanie ciężkim a tu 5 zgonów.
Wczoraj ten facet był w stanie średnim a dziś już nie żyje. Łatwo wtedy przypiąć łatkę, że miał inne choroby współtowarzyszące. Kto ich nie ma? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Generlanie to jesli dobrze rozumiem to przypadki "lagodne" sa w domu leczone...
oo po 15 kwietnia powrot?
no z jednej strony to dobrze, bo skoro teraz bedzie narastac najbardziej liczba chorych to bez senus byloby teraz wracac...
z drugiej... nie chce znac liczby matek co do wariarkowa trafia po tym miesiacu...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
w necie znalazłam-chirurgia dziecieca tylko jako kontrola poszpitalna, pourazowa i nagłe przypadki
logopede na nfz tez odwołałam
poradnia p-p sama się odwołała...
tylko mąz musi do pracy wrr
pisac na forum nie bede, ale jest "nieciekawie" na granicy -
nick nieaktualnyKamcia zdradz trochę szczegółów jak możesz strasznie się martwię o powrót mojej mamy.
Moja werka słuchajcie aż dzisiaj się poplakala. Krzyczała po co babcia tam pojechała teraz umrze przez głupich chińczykow.
Oczywiście natlumaczylam się ale bardzo mi przykro że te biedne dzieci muszą taka traumę przechodzić.
-
My mamy tylko info od kierowców.
Ogólnie granice to wyglądają jak przed strefa schengen. Kolejki.
Nie ma gdzie wyjść, załatwić potężniej zeb, gdzie się umyć.
Dodatkowo jednym badają temp drugim nie.
Jeżdżą kartki, bo ludzie w ciągu no 15h czekania np mdleją. Ogólnie to powiem tak. Ruszyli z powrotem do kraju na potęgę. Ja nie wierzę, że wrócą do domu i bach! 14 dni kwarantanny. A bo to do sklepu trzeba iść się zaopatrzyć, z sąsiadka pogadać. Bydym płakać jeszcze.
To wiem ja.
Kamcia
Czy coś więcej wiesz?żabka04 lubi tę wiadomość