WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ZBka
Jestem pewna ze wynik będzie dobry !!! Musi tak być !!
Zosia cały tydzień zadowolona doborzedszkla chodziła
I powiem Wam ze mega różnica w jej zachowaniu od razu !! Wiaodmo ma zwój charakterek ale to już inaczej historia, ale to co wyprawiała pod koniec t już była teagedia
A od kiedy wróciła do przedszkola jest diuuuuzo lepiej !
U nas weekend minął mega szybko
W sb byli znajomi z córka - chrzesniaczka mojego D, ma 1,5 roku
A wczoraj znajomi z synkiem 3 letnik i zostali do kolacji
Ah i tu np jest coś czego nie rozumiem u Zosi...
Normlanie jest tak ze dzieci przy gościach zachowują się lepiej, aniołki...
A ona odwrotnie..jakby diabeł w nią wątpił !
Wasze dzieci tez tak ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJa szykuje do pracy.
Zmieniłam sobie godziny będę jeździć na 6-14 .
Od wczoraj zaczęliśmy etap niejedzenia.
Co za ......z tego juniora czeka na matkę!
Dariah jestem pewna że to popisowka trzeba się popisać przed ludźmi, zainteresować sobą.
Przejdzie.
-
Żabka
Np wlansie tak myśle
Ale kurczę takie nie fajne to zachowane
Nie pozwala Wiktorowi nic dotkac, co on weźmie to mu zabiera, przepycha żeby by pierwsza
Masakra !!
O!
A Teo w nocy obudził się z katarem...
Zrobiłam już inhalacje rano, zakraplam i odciagam...ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Mój D upiera się na wyjazd nad morze. Jedyny w sumie weekend, który nam pasuje to teraz (bo kolejny to wybory i wolę być na miejscu). Myślimy by wyjechać od niedzieli (w piątek i sobotę mamy gości) do środy. Ale wtedy nad morzem ma być w niedzielę 26st a potem od poniedziałku 21 i przelotny deszcz.
Tlumacze mu, że to w sumie zimno trochę bo do tego wiatr z nad morza ale się upiera.
Powiedzcie mi laseczki, bo ja taka jestem mało obeznana z pogoda latem nad morzem. Opłaca się jechać w taką pogodę? Poleżymy na plaży czy tak średnio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 08:09
-
nick nieaktualny
-
Tak jak mówi Kamcia
Jak Zosia była z moimi rodzicami to było tak 20-22C ale słońce - wiec leżeli na plazy a dzieciaki się bawiły na brzegu w wodzie
No ale jak będzie wiatr / chmury itd to już dość chłodni
Ale znam takich co nawet w taka pogodę się ubiorą ciepli i będą na plazy
To zależy co Wy lubicie
U nas Sofcia jedzie 13.07 nad morze z rodzicami znów i mam nadzieje ze będzie ładna pogoda09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyKamcia ale będą mieli radości.
Super !!!!!
Pochwal się efektem końcowym.
Ja właśnie odebrałam tel z poradni na sierpień będziemy mieli wizytę psycholog plus Robert.
Oby dzwonili jak będę miała urlop.
Do kardiologa mam zamiar iść 7.07 Będę się zwalniać z pracy dzwoniłam do przychodni więc lekarz będzie. -
Kamcia
Ale będzie plac zabaw! Wow! 😍
Zabka
Super, że się udało. Nawet termin nie jest jakiś mega odległy.
Dariah
Juz zazdroszczę Ci tego czasu. Odpoczniesz sobie, będziesz mogła w 100% poświęcić się synkowi a Zosia pobędzie z dziadkami. Same plusy.
Co do naszego wyjazdu to ja się mega waham. W poniedz i wtorek ma przelotnie lekko padać. Co mu tam będziemy robić jsk będzie padać to nie wiem... Z jeden str zależy mi nawet by odpocząć, wyjechać i dla Meli takie mini wakacje a z drugiej jechać i siedziec jeden dzień na plaży a resztę w pokoju to też kiepsko. -
Natka
My już mamy nawet plany na ten czas heh
D zawozi Zosię w nd od samego rana do Konina, ja szybko na wybory a potem w 3 jedziemy ma trzy dni na wyjazd hihi
A potem w tym tez pare spraw do załatwienia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
🙈🙈🙈
Madka
Właśnie przeczytałam piątkowa!wiadomość w przedszkolnej aplikacji że wszystkie dzieci których rodzice złożyli wniosek o wakacje są przyjete. Juhu
Czyli my od 1.sierpnia
A martwilam się tym zamiast doczytac 🙈zakladam że i klubik na nas poczeka
Ale wam powiem po cichaczu-chcę napisać maila do dyr czy znajdzie się miejsce dla Piotra od 13.lipca 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 21:19
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny