WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah mamusia wychowała patola i tego nie zmienię.
On uważa że nie musi informować, przepraszać itd.
Brak słów.
Koledzy już się przywitali zapalił papieroska na balkonie więc tylko patrzeć kiedy się chłopaki rozkręca.
Dziś chyba pójdę i w ryja przy.....e serio bo mam takie nerwy na debili po drugie jestem nie wyspana i ma dość. -
Kamcia
Tak tak jak teraz patrzę to chyba nawet dużo większy ten domek ,)
Zmyliła mnie forma bo w zasadzie taka sama
A mów co z tym chłopcem ? Decydujecie się na adopcje / rodzone zastępcza ?
Żabka
No nie dziwie się !! Tez bym miała wkur...
Mam nadzieje ze dziś imprezy nie będzie !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
dariah
u nas temat adopcji był zawsze swiezy
jednak dzis jestem za stara na te całe procedury
z zastępstwem "latwiej", procedury sa, ale mniej kosmiczne
i jak pisałam wczesniej-akcja z tym chlopcem juz forma wydawała mi sie dziwna i wyszło-w ogole chodzi o to ze duzo dzieci a rodziców zastepczych brak
owszemm-on pilny (czas uprawomocnienia wyroku) ale skoro sprawa pilna OGÓLNIE to my "myslimy " nadal
jest jedna kwestia której oboje na równi sie boimy przy byciu rodzina zastepcza...ze nam to dziecko (rodzice) zabiora...to jest okrutnepiecza zastępcza to kontakty z rodzicami i dbanie o te kontakty z naszej strony...kontrole...ale najwiecej daje do myslenia kwestiazabrania nam dziecka
i tak sobie myslimy-zdrowe (z wiadomych powodów-ja drugi raz straty dziecka z powodu choroby nie przezyje), małe (zeby było na tym samym etapie czy nawet wspolne pokoje) i moze dziewczynka( byłaby w pokoju z Małgosia?)
to takie luzne myslenie
teraz sie resetujemy -
podobne te wieze mamy podobny gust u nas dzieci wybrały troche inna nasza cena
ale moge przyznac-jakosc inna niz z marketów
dzieci uzbierały (plus sprzedaze allegro) teraz "zbieraja " na domek-bedzie dla ksiezniczki zjezdzalnia
zaraz pokaze
ten-zjezdzalnia z boku taka mini
https://www.woodandplay.pl/Domek-zabaw-Karol-z-tarasem-p835
a chcielismy MY RODZICE to
https://www.woodandplay.pl/Domek-zabaw-Borys-p510
jednak jak zobaczyli tobi to nic juz lepszego nie było(wszystko oczywiscie testowali)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 21:52
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia sama bawiłam się w obu rodzajach tych domków hahahaha na wczasach .
Było super.
Ale tak będą miały dzieci .hihu
Pije 4 drinka i nic mi nie jest .
Planujemy jutrzejszy dzień.
Podgaduje do męża że chciałabym brwi permanentne bla bla A on do mnie weź tą kasę i idź sobie kupić szmaty nie lepiej na tym wyjdziesz? Gadaj z facetem hajahahkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zarezerwowałam nam mini wakacje dosłownie mini. D poinformowany został godzinę temu.
Pakujemy się. Wyjazd o 5:00.kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam, że się nie odezwałam wczoraj.
Dojechaliśmy szczęśliwie. Cala drogę ja prowadziłam. Potem szybko plaża, obiad, zakupy, spacer, kolacja. Padliśmy zmęczeni i dopiero dziś mam siły i czas by napisać.
Pozdrawiamy znad morza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 23:44
kamciaelcia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Natka
super ! taki spontaniiczny wyjazd!
mam nadzieje ze sie super udal!!
Kamcia
piekna Małgosia ! jaka juz duzaaaaa!
ale ten czas leci!!
Zabka
widzialam ze wyjazd udany ! fajne miejsce!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
My w nd rano zawozimy Sofcie do KOnina i jedzie nad morze
a my w nd jedziemy na 3 dniowy weekend z Teosiem hehee
potem 18.07 moj kuzyn ma wesele
jestesmy zaproszeni oczywscie
ale pojdziemy tylko na slub a do knajpy juz nie
my i tak z Teosiem wiec ani soe nie pobawimy, Teo bedzie sie denerwowac bo glosno, itd
wiec bez sensu a do tego stres dla Malego
powiedzialam kuzynowi ze w sierpniu po urlopach sie spotkamy na grilla na spokojnie i tyle09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnySory że tu na forum .
Macie pomysł jak mojego sąsiada udupic? Etc......
W piątek była policja nic nie wskurali bo przyjechali po 1h ale ich wylegitymowali, wczoraj też była policja ale przyjechali od jego okien któryś zauważył radiowoz i nastała mega cisza też policja nic nie wskurala.
Nie mam sił spałam 4h , dzieci też miały problem z zaśnięciem tak było słychać imprezę i granie tv (mega głośno ogladal).
Dzisiaj muszę jechać na policję złożyć zawiadomienie bo tak kazali ale co dalej to efektów żadnych nie przynosi, do rekoczynow dojdzie lada moment bo sama to uczynie.
Dajcie rady może macie jakiegoś policjanta znajomego to zapytajcie prosze co zrobić z takim trolem.
-
Zabka
Ja bym skurw***a nagrywała, tak wiesz, po chamsku i zgłosiła do spółdzielni.
Dodatkowo wzywalabym policję za każdym razem. Pamiętaj, że on to wszystko ma w aktach. -
nick nieaktualnyZ nagrywanie ciężko bo musiałabym kupić drogi sprzęt. Nagrywalismy z telefonu i nic prawie nie słychać.
Spółdzielnia już ma dwa pisma po ostatnim wraz z policją został ukarany w sądzie mandatem.
Do dzielnicowego dziś nie mogę się dodzwonić pewnie popołudniu pracuje ale zadzwonię na bank.
Tak nie można!
Wcześniej jak był u nas i u niego dzielnicowy mówił żeby wzywać policję za każdym razem, od niego nie przyjął mandatu - ma takie prawo z rad też sprawa poszła do sądu, że to taki typ jemu wolno .
I tak jest czuje się gość bezkarny.
Walka z wiatrakami dosłownie..
Jadę po pracy na komendę złożyć te zawiadomienia niech notują.......
Ja nie przytomnaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 11:26