WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia jak się czujesz?
Ja się dodzwonilam do przychodni bardzo późno było gdzieś po 16.
Pani spr i mówi że nie jest zrealizowana meza teleporada, ma czekać, pani dr wie że jest opóźnienie ale nic nie poradzi doszła jej robota papierkowa sanepidy itd i nie wyrabia.
Do pracy nie może iść choć na infolinii światowej baba mu powiedziała żeby szedł do pracy!!!! Jak wynik się okaże pozytywny to będzie na izolacji znowu w domu. Mój mąż ja śmiechem zabił babka się zmieszala i powiedziała że ona tego nie wymyslila dała jakiś następny numer w sprawie kwarantany zadzwonił mąż i facet powiedział że nie może iść do pracy zostaje urlop lub l4...
I właśnie potem do przychodni się dodzwonilam .
Więc czekamy.
Ma dziś dzwonić do swojego kierownika powiedzieć jak to wygląda i jak w piątek nic nie będzie wiadomo to kaze mu urlopu wypisać no bo co zrobić...
Jadę na grób do ojca w końcu właśnie się zbieramy z dziecmi -
nick nieaktualny
-
U nas zwariowane podwórko
Kamcia
Mam nadzieje ze lepiej się czujesz j ze możesz trochę wypocząć i dać ulgę kolanowi !
Maz w domu?
Jak z klubikiem ? Nadal nie działa ?
Mam nadzieje ze u Małgosi ząbek bądź trzydniówka jak jeszcze nie miała
Żabka
No paranoja totalna !!! Śmiech na sali09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Że mną ciut lepiej
Mąż pojechal do pracy ale zawiózł starszego do przedszkola i będzie kombinowal by to odebrać normalnie
Klubik nieczynny, podpytalam i panie mają l4 do 14/15 listopada A nie wiadomo co dalej. Potrzebne są do pracy co najmniej dwie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest wstępną informacja że klubik otworza we wtorek...to by się zgadzalo z info od pani sekretarki że opiekunki mają l4 do 14 i 15.11 więc jeśli nie przedłuża, ruszają do pracy (A pani pierwsza badała się wczesniej i od dawna skonczyla chorobowe)
-
nick nieaktualnyDzwoniłam na infolinię.
Od dnia otrzymania męża wyniku 10dni +7dni.
Czyli łącznie 17dni.
Mogę dłużej jeśli będzie że mną źle wtedy internista ma prawo wydłużyć.
Później na pue sprawdzę do kiedy konkretnie mam.
Bo w system mojego meza nie wpisali jeszcze i nie dziwią mnie w systemie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż był na l4 od 28.10.20 A 2.11 poszedł na test.
Wg nowych wytycznych zgodnie że zleceniem na test covid od dnia następnego wchodzi na kwarantanne 10dni , jesli nie ma wyniku w ciągu tych 10dni to kontakt z internista i przyciąga dalej kwarantanne (to nic innego jak l4).
I teraz jaknma pozytywny to od tego dnia chory wchodzi w izolację 7dni A jego domownicy kwarantana i izolacja łącznie 17dni.
Chory po izolacji jak nie ma objawów idzie do pracy bez ponownego testu 🤣🤣🤣🤣🙉
Mam info z infolini że w ciągu 24h zadzwoni sanepid do nas.
Dziś nie zadzwonią bo laboratorium musi w system wklepac wyniki dodatnie. -
nick nieaktualny
-
Hej
U nas można powiedzieć już lepiej. Spokojniej. Dużo się wydarzyło przez tą chwilę w sumie normalnych rzeczy.
Tel. Wysłałam w prv.