WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:ALE SUPER! TEŻ SIĘ ZAPISAŁAM !
Witam Was Kochane
Biorę się za uzupełnianie listy. Poniekąd Was uzupełniłam, ale na słowo "krokiety" polazłam do kuchni i wyjechałam z zamrażarki! juhuuu!
A po słowie "bigos" zadzwoniłam do mamy i zapowiedziałam wizyte jej kochanej córki i zięcia którejś wziąć słoik?
U mnie dziś piękna, słoneczna pogoda. Po wczorajszych opadachśniegu już gdzieniegdzie jest biało -
Ksosia wrote:ALE SUPER! TEŻ SIĘ ZAPISAŁAM !
Witam Was Kochane
Biorę się za uzupełnianie listy. Poniekąd Was uzupełniłam, ale na słowo "krokiety" polazłam do kuchni i wyjechałam z zamrażarki! juhuuu!
A po słowie "bigos" zadzwoniłam do mamy i zapowiedziałam wizyte jej kochanej córki i zięcia którejś wziąć słoik?
U mnie dziś piękna, słoneczna pogoda. Po wczorajszych opadachśniegu już gdzieniegdzie jest biało -
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Ksosia a skąd jesteś chyba skuszę się na bigos i gdzie to tak sypało u nas nie ma grama śniegu
U nas wczoraj w ciągu 3 godzin zasypało tak, że przed spotkaniem z koleżanką 5 minut auto strzepywałam ze śniegu.
A takie atrakcje pogodowe zapewnia województwo Lubuskie! Zielona Góra i okolice! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
u mnie dzis placki ziemniaczane
ktos wizytuje dzis? powodzenia
co do olx ja raz mialam nie fajna sytuacje (babke wcielo i nie wyslala zabawki) i nie wplacam juz kasy, tylko regionalnie
milego dniaStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Ksosia wrote:U nas wczoraj w ciągu 3 godzin zasypało tak, że przed spotkaniem z koleżanką 5 minut auto strzepywałam ze śniegu.
A takie atrakcje pogodowe zapewnia województwo Lubuskie! Zielona Góra i okolice!
jeszcze mam ten śnieg za oknem-3 h śniegu i było biało -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ja się dziś źle czuję głowa mnie boli i jakoś w żołądku kręci ogólnie jakby mnie walec przejechał więc na nic nie mam ochoty
Tulę na miły dzień! Bo ja dla odmiany mam dziwnie mnóstwo energii i bardzo dobry humor... zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze w pidzamie jestemAnia91 lubi tę wiadomość
-
Ja was dziewczyny podziwiam ze macie siłę pracować bo ja się zmuszam żeby chociaż obiad zrobić
Ksosia dzięki! obyś czuła się tak jak najdłużej!
Co do obiadu mam dziś polędwicę z dorsza na parze z ryżem i warzywami-zachcianka mężaAnia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie nie ma rarytasów takich
Ale! Ostatnio miałam hiper, gigantyczną ochotę na chińskie danie.. to zrobiłam z makaronem ryżowy, mrożóne warzywka, kurczaczek... Dziewczyny!!! pół packzi makaronu zjadłam! Miałam ochote z tym sosem chińskim po prostu -nawet nie zjeść! - ja miałam ochote wżerać ten makaron! to był terror!
martta, Cordy lubią tę wiadomość
-
ksosia ja chyba przed ciążą ostatni raz miałam tak że coś tak mi smakowało, teraz jakoś strasznie z tym ciężko... nawet jak coś smakuje to po chwili już nie do końca, a większość rzeczy po prostu jem bo wiem że muszę. Mycha a to co dzisiaj masz na obiad to zdrowo, że hej i to mąż ma takie smaki? wow
mmargol http://branzadziecieca.pl/targi-dziecieceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:03