X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Little, myślę, że na dzień kobiet mogą się pojawiać właśnie takie brafitingi, u mnie chyba był rok temu na dzień kobiet :)

Ania91, z tych co podałaś to mi się podobaja te dwa:
    http://allegro.pl/wozek-3-w-1-commi-izzi-go-fotelik-kola-pompowane-i5274439350.html
    http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-pajero-adamex-3w1-593g-gratisy-i5923081924.html
    z czego mi zależy jeszcze na regulowanej rączce, bo jestem bardzo wysoka, i tak będe musiała na zywo dopasowac :)

Cordy super wieści! przecież miało tak być :D niech orzech teraz rośnie zdrów :) długo Cie beda tam jeszcze trzymac?

Żabka, zobaczymy jak nam pójdzie ze smrodkiem, jak nie dasz rady dokonczyc to wbijaj, tylko to pewnie za 5-6 godz - nie wiem czy wytrzymasz! :)

kurcze o regulowanej rączce nie pomyslałam a też jestem wysoka!

mmargol lubi tę wiadomość

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny, nadrobiłam Was:)

Uśmiałam sie jak norka z tych Waszych snów! Rewelka! Człowiek zmęczony po takich głupotach sie budzi ze szok.
    Bee pisałaś o bólu głowy: mi na lekki bol pomaga amol- wcieram w skronie i jest git.

Mi cycuchy nie rosną... Tylko brodawy mi sie powiększyły.

Ja dzisiaj wizytuje i przyznaje sie bez bicia ze strasznie posrana jestem. Serducho wali mi jak diabli. A muszę wytrzymać do 14.40 i pewnie jeszcze bedzie obsuwa!
    Która to ze mną dzisiaj jeszcze idzie? Madziula?

Bee85, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super, też sie zapisalam na te warsztaty :)Fajna sprawa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dałam radę i zrobiłam te krokiety wyszło mi tylko 7szt!!!!!!!!!!!!
    Zrobilam z pieczarkami i kapusta kiszona.
    Naleśników Góra :-) nawet z dżemem wcinam:-)

Zabcia dobry przepis na nalesniki wrescie zrobiłam gumowe a nie sztywne hihi

Sory ale nie dam ani jednego bo farsz wyszedł zajebisty i pewnie mężowi dam że dwa no trzy a resztę sama wchłone:-)
    Moja fasola już robiła protest przy tych krokietach kazała iść się położyć ale skończyłam i teraz odpoczywam a nawet na drzemke sobie pozwolę :-)

Żabcia_, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 fajne fury :-D podobają mi się, tylko że mi zależy na tym, żeby koła były duże,pompowane i nie skrętne. A i najważniejsze.. Myślę o foteliku z izofixem, ale wózki 4w1 są drogie i niestety jest mały wybór... A wiadomo, że chce fotelik kompatybilny z wózkiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już ogarnęłam te krokiety, lekko mi w całym mieszkaniu śmierdzi smażonym, ale za 15 minut wychodzę i nie zdążę bardziej przewietrzyć, zapakuję sobie do pracy i zjem ze smakiem! :)

mmargol lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Ania91 fajne fury :-D podobają mi się, tylko że mi zależy na tym, żeby koła były duże,pompowane i nie skrętne. A i najważniejsze.. Myślę o foteliku z izofixem, ale wózki 4w1 są drogie i niestety jest mały wybór... A wiadomo, że chce fotelik kompatybilny z wózkiem.
    No właśnie a na pewno nie chcesz skrętnych kół? Miałam kiedyś bez skrętnych masakra była po jakimś czasie ręce bolały bo czy jakiś zakręt czy coś to trzeba dźwigać przednie koła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:55

w57vikgnszqgz528.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK
    18.02 ggohaa (prenatalne)
    18.02 Justyna_89
    18.02 Pauka
    18.02 Anulka01
    18.02 Ulfestein

Sprawdziłam:) trochę nas dzisiaj jest na wizytach. Za wszystkie mocno trzymam kciuki:* :)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:23

Bee85, Behemottka lubią tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) dopiero wstałam i ciężko mi nadrobić :P ale na warsztaty się zapisałam w Katowicach 19 maja więc już z brzuszkiem i mężem pojade:) co do snów miałam nad ranem okropny...już 2 raz śniło mi się ze jakieś złe duchy wyciągają mnie z łóżka i cała drętwieje :/ do tego mąż już w pracy był...więc troszeczkę jakby później mi lampka nocna służyła do spania :P mam ciemności w sypialni i się bałam :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięn dobry, nadrobiłam Was w końcu! :)
    Cordy dobrze, że u Was już lepiej, mam nadzieję, że niedługo Cię wypuszczą
    Mmargol dzięki za linka, już się zapisałam na połowę kwietnia na warsztaty, super :)
    Ja już niestety musiałam jakiś tydzięń temu zainwestować w większy stanik, od początku ciaży bolą jak diabli i rosną ehhh, a że małymi też nie grzeszę- normalnie 75E to teraz strach się bać co bedzie na koniec ciąży. Teraz musiałam kupić już 80F i mam nadzieje, że na chwilę wystarczą...
    ja miałam dzisiaj strasznie porąbane sny, normalnie im dalej w las tym gorzej.
    pogoda dzisiaj taka zdechła, że nic się człowiekowi nie chce. My też będziemy potem polować na jakiś fajny wózek z olxa, ale jeszcze co do modelu to daleka droga w wyborze. Ja jestem jakoś wyjątkowo wstrzemięźliwa z wszystkimi rzeczami dla malucha, mam nadzieje, że po prenatalnych odetnę i się zacznie :)

Cordy lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:33

Skali89, żabka04, Cordy lubią tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:23

mychakruszyna, mmargol, żabka04, Cordy lubią tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Tiktik Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w niedziele zaczynam 11 ;-) dzis leze bo mdłości daly mi popalić od 5 rano..

w57v43r8lm5ztsxv.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, zapisałam się na warsztaty do Krakowa- dziękuję za linka ;-) powodzenia na wizytach dzisiaj!!!

Skali89, Żabcia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    No właśnie a na pewno nie chcesz skrętnych kół? Miałam kiedyś bez skrętnych masakra była po jakimś czasie ręce bolały bo czy jakiś zakręt czy coś to trzeba dźwigać przednie koła
    Nie chce ;-) mieszkam w takim miejscu, że skrętne koła odpadły by po 3 spacerze ;-) konkretny kawałek drogi mamy nie utwardzony, więc skrętne odpadają, zwłaszcza, że zwykle są mniejsze od tylnych. Raz widziałam wózek gdzie przednie były skrętne, ale praktycznie tej samej wielkości co tylne. Na taki mogłabym się jeszcze skusić. moja siostra ma wózek na dużych pompowanych i nie skrętnych kółkach i jest z niego zadowolona. Mała ma 3 lata i nadaj jeździ w tej spacerowe. Nie straszne mu polne drogi;-)

Ania91 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już nie mogę doczekać spacerów z wózkiem :D od małego to uwielbiam wszyscy młodsi sąsiedzi byli "wywożeni" przeze mnie :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za linka do warsztatów :) już się zapisałam na 12 kwietnia :) w Poznaniu

f2w33e3khxcaayjq.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Daj mi proszę namiar na te warsztaty.
    Dziękuję
    mychakruszyna wrote:
    Witam się :) dopiero wstałam i ciężko mi nadrobić :P ale na warsztaty się Witam
    Daj mi proszę namiar na te warsztaty.
    Dziękuję
    [zapisałam w Katowicach 19 maja więc już z brzuszkiem i mężem pojade:) co do snów miałam nad ranem okropny...już 2 raz śniło mi się ze jakieś złe duchy wyciągają mnie z łóżka i cała drętwieje :/ do tego mąż już w pracy był...więc troszeczkę jakby później mi lampka nocna służyła do spania :P mam ciemności w sypialni i się bałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:48

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Ja mam mutsy i jestem nim zachwycona:) Wiadomo, rożne modele są.

Anulka, a jaki model? ja zakochana w Igo, na razie przez internet ale planuje go sobie gdzieś pomacać :) - a już wie, doczytałam we wcześniejszym poscie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:04

Anulka01 lubi tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ