WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:Muszę sprawdzić, to było w zupełnie innym mieście, bo mieszkałam kilka lat we Wrocławiu, to tym bardziej w dużym mieście powinno być łatwiej o jakiś specjalistów, a tu taki wypych za przeproszeniem, gorzej że teraz cycki rosną i ciężko coś dobrać, co by pasowało na dłużej...
Bee85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Boże o tej godzinie smażycie naleśniki chce się Wam?
ja na 12:00 mam do pracy, później mam prawo jazdy, a wrócę wieczorem do domu, więc chcę sobie do pracy zabrać i żeby mąż miał co jeść jak wróci po 17 z pracyAnia91, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Przed slubem pol wroclawia przekecialam, zeby kupic stanik pod suknie slubna z odpinanymi ramiaczkami co utrzyma moj biust i dopiero na ruskiej znalazlam wlasnie w takim sklepie z brafitterkami
na ruskiej rzeczywiście była dobra brafitterka, ale koleżanka tam stanik za 300 zł kupiła i myślałam że padnę, na moją studencką kieszeń to były dwa tygodnia życia ja pod suknię ślubną stanik kupiłam na stronie z bielizną erotyczną, postępowałam zgodnie z instrukcją jeśli chodzi o dobór rozmiaru, zapłaciłam za niego grosze na dodatek a okazał się najwygodniejszym i najwspanialszym stanikiem i co się stało - wyrosłam z niego -
Little Red Fox wrote:aż sobie z ciekawości sprawdziłam ile mam pod biustem i faktycznie wychodzi 75 cm
Tak bardzo ciasno na wydechu ? (miarka się nie rozszerza a materiał stanika tak)
To najprawdopobniej powinnaś zacząć od obwodu 70, więc jeśli to A było dobre to w 70 na pewno będzie co najamniej B oczywiście takie "ostanikowanie" forumowe nic nie warte, ale we Wrocławiu jest parę sensownych sklepów. A mierzenie i poznanie swojego rozmiaru nic nie kosztuje. Zawsze ostatecznie możesz powiedzieć, że nic nie kupujesz bo Ci nie wygodnie lub bo to bez sensu skoro jesteś w ciąży i biust będzie rósł. Oprócz czasu nie masz więc nic do stracenia a ile do zyskania jeśli znajdziesz coś dla siebie !mmargol lubi tę wiadomość
-
Little, myślę, że na dzień kobiet mogą się pojawiać właśnie takie brafitingi, u mnie chyba był rok temu na dzień kobiet
Ania91, z tych co podałaś to mi się podobaja te dwa:
http://allegro.pl/wozek-3-w-1-commi-izzi-go-fotelik-kola-pompowane-i5274439350.html
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-pajero-adamex-3w1-593g-gratisy-i5923081924.html
z czego mi zależy jeszcze na regulowanej rączce, bo jestem bardzo wysoka, i tak będe musiała na zywo dopasowac
Cordy super wieści! przecież miało tak być niech orzech teraz rośnie zdrów długo Cie beda tam jeszcze trzymac?
Żabka, zobaczymy jak nam pójdzie ze smrodkiem, jak nie dasz rady dokonczyc to wbijaj, tylko to pewnie za 5-6 godz - nie wiem czy wytrzymasz!
Ania91 lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:na ruskiej rzeczywiście była dobra brafitterka, ale koleżanka tam stanik za 300 zł kupiła i myślałam że padnę, na moją studencką kieszeń to były dwa tygodnia życia ja pod suknię ślubną stanik kupiłam na stronie z bielizną erotyczną, postępowałam zgodnie z instrukcją jeśli chodzi o dobór rozmiaru, zapłaciłam za niego grosze na dodatek a okazał się najwygodniejszym i najwspanialszym stanikiem i co się stało - wyrosłam z niego
-
Dziewczyny patrzcie co znalazłam!
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html
Darmowe warsztaty dla kobiet w ciąży oraz dla mam dzieci w wieku 0-1 ja już się zapisałam, moze i u Was w mieście są? sprawdzcie sobie
To moja pierwsza ciąża, więc już się za mną kurzy jak tam biegnęmartta, maluutka90, malgorzalka lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:Fakt tez jest to moj najdrozszy stanik ever. Ale przy moim niewymiarowym biuscie malo pod biustem duza miska to bez mierzenia sie nie da
-
nick nieaktualnyBee85 wrote:Tak bardzo ciasno na wydechu ? (miarka się nie rozszerza a materiał stanika tak)
To najprawdopobniej powinnaś zacząć od obwodu 70, więc jeśli to A było dobre to w 70 na pewno będzie co najamniej B oczywiście takie "ostanikowanie" forumowe nic nie warte, ale we Wrocławiu jest parę sensownych sklepów. A mierzenie i poznanie swojego rozmiaru nic nie kosztuje. Zawsze ostatecznie możesz powiedzieć, że nic nie kupujesz bo Ci nie wygodnie lub bo to bez sensu skoro jesteś w ciąży i biust będzie rósł. Oprócz czasu nie masz więc nic do stracenia a ile do zyskania jeśli znajdziesz coś dla siebie !
na luźno mierzyłam we Wro nie mieszkam już, teraz w Bielsku-Białej urzęduję -
nick nieaktualnyJa sie dziś witam okropnie senna i chyba zaraz pojde spac
O co chodzi z tym salami, na pizzy nie mozna?
Ksosia ja sie przypominam z wizyta na 02.03. Bo nie ma mnie na liscie, a samemu nie da sie edytowac
W sumie i tak zdam relacje, a tydzien wczesniej robie test Pappa z krwi. Mnie tylko lekarka poinformowala o wykonaniu tych badan i myslalam, ze to standard i kazdy robi, a Wy tu roznie piszecie. Ale juz sie nastawilam, to zrobie.
Powodzenia na wizytach -
nick nieaktualnymmargol wrote:Dziewczyny patrzcie co znalazłam!
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html
Darmowe warsztaty dla kobiet w ciąży oraz dla mam dzieci w wieku 0-1 ja już się zapisałam, moze i u Was w mieście są? sprawdzcie sobie
To moja pierwsza ciąża, więc już się za mną kurzy jak tam biegnę
dziękuję! Widzę że w Bielsku też będą
zaraz sprawdzę szczegółyviolett lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:na luźno mierzyłam we Wro nie mieszkam już, teraz w Bielsku-Białej urzęduję
hehe czyli odwrotnie niż trzeba czyli może powinnaś szukać 65 C lub D
http://www.malou.pl
http://www.brafitka.pl/promocje/ - mówisz - maszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:10
-
mmargol wrote:
Cordy super wieści! przecież miało tak być niech orzech teraz rośnie zdrów długo Cie beda tam jeszcze trzymac?
Nie wiem ile, na razie mam sobie leżeć. Myślę, że ze 3 dni na pewno zostanę to chyba taka podstawa. Wołałabym w domu na L4 ale nie wybrzydzam. Tu też źle nie jest. Badania zrobią, uspokoją i w razie czego są na miejscu, no i mam fajne babeczki na saliSabina, mmargol, martta lubią tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja chyba też poproszę żeby się gdzieś stosował albo sam sobie coś robił bo nie umie gotować albo kupne takie gotowe będę kupować.
Boszzzzz wszystko mi w gardle stoi:-(
Ja znowu powróciłam do moich kropelek Imbifem 3 razy dziennie. I dziś rano był tylko odruch wymiotny
I nie stoi mi nic w gardle od kilku dni
Mam nadzieje, ze niebawem przejdzie
Kurczę ja Was podziwiam z tym "bieganiem". Ja wstaje ok. 7 rano, biegnę do wiadomego miejsca, potem śniadanko i ok. 10 jestem znowu śpiąca. Tak jak teraz. Jakaś godzinna drzemka, wstaje, posnuje sie po domu itd.
Z reguły zawsze wszędzie mnie było pełno, a teraz nie mam na nic siły już chce, zeby to przeszło. Bo tym nic nierobieniem jestem już zmęczona.