WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Malgorzatka ja już kiedyś pisałam , ze pierwszą ciążę skończyłam ze stanikiem w rozmiarze J. Jak ja nieznosilam tych donic, które miałam zamiast piersi
Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bee85 wrote:Polecam wybranie się do brafiterki i jakiegoś uświadomionego sklepu, bo jednak odpowiednie podtrzymanie rosnącego biustu w ciąży i po bardzo wpływa na to w jakim stanie ten biust będzie po tych przejściach.
I mam nadzieję, że jak piszecie, że macie C czy D to tylko tak z powodu szybkiego pisania ? Bo wiecie przecież, że nie istnieje coś takiego jak rozmiar C czy D? (65 D ma zupełnie inną miską i jest na zupelnie inny biust niż 85 D)
Myślę, że naprawdę warto tym tematem się zainteresować dla późniejszych korzyści lub nawet po prostu w celu uniknięcia nieprzyjemności i rozczarowania ze stanu naszych piersi
U mnie trochę lipa -boli mnie głowa, nawet co dwa dni ostatnio i nie wiem jak się ratować.. czasem biorę paracetamol jak już nie mogę wytrzymać, ale wolałabym jakieś naturalne sposoby. Kompresy nie działają
Co do bólu głowy spróbuj jeść więcej nabiału, mi pomogło jak głowa bolała, odkąd jem więcej juz nie boli. Poza tym ktoś też pisał, że skorzystał z tych rad i je więcej nabiału i jest poprawa - może i u Ciebie zadziałaBee85 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Spoko. Ja jestem fachowo wymierzona niestety cyce genetycznie mam duze. Mama też jest obdarzona
Sabina lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:może by tak zaopatrzyć się w stanik sportowy...? może jest on bardziej wygodny niż tradycyje
Wieczorem dość mocno bolało mnie podbrzusze takie jakby klocie ciągnące się aż do pachwin może ta moja torbiel się zmniejsza
Co do wózków koleżanka dorwala bebetto nico plus za 630 na olxmmargol, Behemottka lubią tę wiadomość
-
hej!
a ja od niedawna korzystam z doradztwa brafiterki, uświadomiła mnie że mam rozmiar 75H
jak po zakupie odpowiedniego stanka ubrałam swój stary to.......d razu poleciał w kosz!
dziś moje młodsze dało mi pospać całą noc! ani jednej pobudki
co z tego jak ja się wybudziłam w środku nocy i rozmyślałam o dupie maryni
i śniło mi się że robiłam strasznie wielką kupę!
co do aliexpress i płatności to zawsze przed dokonaniem płatności a już po wylicytowaniu przedmiotu i wybraniu formy zapłaty (ja zawsze wybieram przelew z mojego banku) wyskakuje mi kwota w zł jaką mam zapłacić więc nigdy nie jestem zaskoczona:) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny o jej jestem nieco nie wyspana zaraz muszę sobie zrobić słabiutką kawe bo padne wczoraj to był jakiś koszmar totalnie nie umiałam zasnąć po z narzeczonym zawsze śpię jak dziecko a tym razem nie no i nagrzane też było film fajny obejrzałam kaloryfer off i okno lekko uchyliłam nic to nie dało męczyłam się do czasu jak powiedziałam dość wyciągnęłam sobie tą wielką podusze/kojec motherhood i jeszcze chwila i zasnęłam tak więc Dzień dobry wszystkim i jeśli ktoś ma to życzę udanych wizyt ja mam znowu w ten poniedziałek gin kazał przyjść po 2 tygodniach to pójdę
-
nick nieaktualnySophia, my połowę mebli w mieszkaniu mamy z OLXa, kupuję głównie regionalnie, bo nie każdy chce wysyłać, osobiście bardzo polecam - można w dobrej cenie całkiem fajne rzeczy znaleźć, mebelki dla dziecka też tam chcę szukać, bo widziałam już łóżeczka które mi się podobają w granicach 150-200 zł, ale wiadomo - umawiasz się z sprzedawcą i sprawdzasz faktyczny stan. Raz kupowaliśmy komplet wypoczynkowy - 3osobowa kanapa + 2 spore fotele, okazało się że facet jeździ transitem i za free nam pod dom podrzucił meble, a miał do nas ok 20 km
mmargol, Sabina, Sophia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:hello,
dziewczyny, tak polecacie olx. kupujecie tylko regionalnie czy również z przesyłką?? -
ja z olx do tej pory kupowalam tylko jakies ubrania, wiec stan widac na zdjeciu, wymiary mozna poprosic jakie sie chce, i nie trafilam jeszcze na taki zakup regionalny, wszystko mi wysylaja mebelki itp wiadomo, lepiej zobaczyc na zywo i sie upewnic ale to fakt, mozna fajne rzeczy znalezc, duzo taniej jak nówka sztuka, a mimo to dobrej jakości
-
Little Red Fox wrote:dobrany przeze mnie, bo wszędzie gdzie szukałam stanika to inne rozmiary były zdecydowanie za duże...
Przepraszam z góry, bo nieraz spotkałam się z odpowiedzią kobiet, że najlepiej wiedzą jaki rozmiar im pasuje - ale jeśli samodzielnie dobierałaś, to najprawdopodobniej jednak źle..
Żeby 75 pod biustem było dobrze dobrane to właśnie tam miarka bardzo ścisło powinna pokazywać 80 lub więcej cm - bo miarka się nie rozciąga a materiał stanika i owszem. Dopiero po odpowiednim dobraniu wielkości pod biustem dobiera się pasującą miseczkę, jest to możliwe w sklepach z pełną rozmiarówką (od 60 do 100 pod biustem z rozmiarami A do K - czyli np. Triumph odpada). Więc o ile masz 80 pod biustem i więcej to odszczekuję i może masz dobrze dobrany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:16
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już wrocilam ciasto na nalesniki zrobiłam a yeraz za farsz się biorę
Kupiłam barszczyk ale gotowy aby mąż czymś zapil:-)
Wczoraj krzyczał że mam się skupić na robocie a nie na szczęścia wrześniowy bo śmier.....e krokiety tak jak gołąbki hahaha
Mmargol spoko jak zrobię podeślę
Co do cery nie dawno przed zajściem w ciążę od nerwicy z pracy i okazało się że to na tle nerwowym dostałam łzy (lojotokowe zapalenie skóry) wyglądała jak pijak morda czerwona i skóra schodzili strasznie to wyglądało a nie wspomnę o wyjściu do ludzi.
Na początku w pierwszych tygodniach też mnie wywaliło i trochę syfow pojedynczych ale bolacych.
Dziś buzia gładka jak u dziecka już z dobre dwa tygodnie skaplam się że moja twarz tzn skora na buzi nie toleruje wody pod każdą postacią czy to gotowana czy z kranu itp. Kupiłam płyn miceralny z h2o i tylko tym myje buzię nawilża kremem z ziaja.
Co do cyckow mam 85d i lepiej nie nie rosną bo wytne nie nawidze takich wielkich cycow !!!!narazie są napuchniete
Wracam do farszu:-)
mmargol lubi tę wiadomość