WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja dziś zła jak osa bo mi się śniło, że poroniłam. Oby tonie był sen proroczy.
Co do wózków to na początek
www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/abc-design-zoom-wozek-gleboko-spacerowy-2016-83.php
http://www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/babyactive-twinni-blizniaczy-wozek-gleboko-spacerowy-2-foteliki-samochodowe-maxi-cosi-cabrio-fix-3354.php
a na dłużej sportowy http://www.blizniaki.waw.pl/jeden-obok-drugiego/472-bob-sport-utility-stroller-duallie.html
http://valcoobaby.pl/mobile/wozek-thule-2-urban-glide,id1001.html -
Behemottka wrote:Sluchajcie, patrze na ceny tych wozkow, co je pokazujecie, i malo z krzesla nie spadlam. To normalne za wozek dac 2.500zl?
-
nick nieaktualnyja znalazłam ostatnio Bebetto 2w1 za 600 zł, ale zdecydowanie za wcześnie jeszcze, znajdą się inne okazje
i ogarnęłam ciasto na krokiety, zaraz za farsz się zabioręWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:06
mmargol, ewcia91 lubią tę wiadomość
-
zabka, ja bede krokiety robic dopiero po pracy! Ach tam, zanim sie uwine to juz kolacja pewnie bedzie moze jednak przeslesz jakiegos? nastepnym razem ja robie
Mi tez sie glupotki snily, flirtowalam z obcym chlopem (!) nigdy na oczy wczesniej go nie widzialam ;p byl czyjs slub, po slubie w domku okazalo sie ze to chrzciny jednak i bylo tyyyyle dzieci i sie tak pieknie bawily
Poza tym, witam się z Wami na początku JUŻ 13 tygodnia!martta lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:A jeszcze przegladalam sukienki i takie mi sie cóś znalazło, tylko nie mam na to okazji : http://us.asos.com/Maya-Maternity-Bead-Embellished-Bodice-Midi-Dress/18vcch/?iid=6012360&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=227&gridsize=3&mporgp=L01heWEtTWF0ZXJuaXR5L01heWEtTWF0ZXJuaXR5LUJlYWQtRW1iZWxsaXNoZWQtQm9kaWNlLU1pZGktRHJlc3MvUHJvZC8.
śliczna jest ta sukienka! mogłabym taką nawet na wesele założyć jakby brzuch był większy, a że wesele w maju to i jeszcze większe pole manewru szkoda, ze taka droga! ajćDzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny witam się z rana:) ja o dziwo nie mam problemy z cerą choć mam trądzikową i musiałam wszytskie specyfiki odstawić, za to ramiona dramata i na plecach mam taką kaszkę, kupiłam na to coś z ziaji takie z cynkiem dla niemowląt, ale co wysusze to od nowa, ale i tak to lepiej niż na buzi.
Dziś okazało się, że mam jeddne spodnie, w które się mieszczę, także trzeba się na legginsy przerzucić albo wyszukać jakieś ciązówki na olx:)
Miłego dnia:)
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!! gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu a takie ze sklepu, to już nie to
I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir
mmargol wrote:ja z cerą też mam mały problem. Tak jak zawsze miałam gładką buzię, tylko przed okresem wypryski jakieś wychodziły i po kilku dniach znikały, tak teraz jestem długo długo przed miesiączką już z wypryskami
I też na plecach mnie wysypuje
Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy)
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam w 11 tygodniu
Ale przyznam że tak pojebanego snu to nigdy nie miałam. Śniło mi się, ze napadli na mój dom. I dwóch trzymało moja córkę, a ja ich lalam krzeslem az ja puścili. Wszystko mnie potem bolało, brzuch napięty, ja uplakana. Pierdziele. Więcej nie śpięRobotka1, żabka04, Skali89, Anulka01, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Wy juz spac idziecie, a ja dopiero z pracy i po obiadku i uff, jakoś nadgonilam forum.
A jeszcze przegladalam sukienki i takie mi sie cóś znalazło, tylko nie mam na to okazji : http://us.asos.com/Maya-Maternity-Bead-Embellished-Bodice-Midi-Dress/18vcch/?iid=6012360&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=227&gridsize=3&mporgp=L01heWEtTWF0ZXJuaXR5L01heWEtTWF0ZXJuaXR5LUJlYWQtRW1iZWxsaXNoZWQtQm9kaWNlLU1pZGktRHJlc3MvUHJvZC8.
Sliczna jest ta sukienka ! Musze cos kupic na wesele, na asos.uk takiej nie bylo Nie wiesz behemotka jak to jest z clem z usa?
A okazja do kupienia sukienki znajdzie sie zawsze Chociazby duze cycki! Ps. Moje tez sa juz ogromne I wcale sie nie ciesze bo przed mialam C i teraz juz ani jeden biustonosz na mnie nie pasuje i mi sie ten biust wylewa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam wybranie się do brafiterki i jakiegoś uświadomionego sklepu, bo jednak odpowiednie podtrzymanie rosnącego biustu w ciąży i po bardzo wpływa na to w jakim stanie ten biust będzie po tych przejściach.
I mam nadzieję, że jak piszecie, że macie C czy D to tylko tak z powodu szybkiego pisania ? Bo wiecie przecież, że nie istnieje coś takiego jak rozmiar C czy D? (65 D ma zupełnie inną miską i jest na zupelnie inny biust niż 85 D)
Myślę, że naprawdę warto tym tematem się zainteresować dla późniejszych korzyści lub nawet po prostu w celu uniknięcia nieprzyjemności i rozczarowania ze stanu naszych piersi
U mnie trochę lipa -boli mnie głowa, nawet co dwa dni ostatnio i nie wiem jak się ratować.. czasem biorę paracetamol jak już nie mogę wytrzymać, ale wolałabym jakieś naturalne sposoby. Kompresy nie działająWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:46
-
AniaLewandowska wrote:Dzień dobry
Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!! gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu a takie ze sklepu, to już nie to
I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir
Kurczę ja mam to samo nawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę i do tego buzia jakaś taka czerwona
Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy)
P.S. w sumie zjadlabym mizerie - ale chyba nie pasuje mi jakos do krokietow
usmaz sobie nalesniczki z czym lubisz zapach nie jest taki instensywny jak przy smazeniu na oleju a zawsze urozmaicenie -
nick nieaktualny