X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja dziś zła jak osa bo mi się śniło, że poroniłam. Oby tonie był sen proroczy.
    Co do wózków to na początek
    www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/abc-design-zoom-wozek-gleboko-spacerowy-2016-83.php
    http://www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/babyactive-twinni-blizniaczy-wozek-gleboko-spacerowy-2-foteliki-samochodowe-maxi-cosi-cabrio-fix-3354.php

a na dłużej sportowy http://www.blizniaki.waw.pl/jeden-obok-drugiego/472-bob-sport-utility-stroller-duallie.html
    http://valcoobaby.pl/mobile/wozek-thule-2-urban-glide,id1001.html

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Sluchajcie, patrze na ceny tych wozkow, co je pokazujecie, i malo z krzesla nie spadlam. To normalne za wozek dac 2.500zl?
    Mam tak samo jak Ty.. dlatego bede patrzec na uzywane po 1 dziecku lub w komisie, wiadomo na zywo trzeba zobaczyc dotknac i zmacac, ale poki co jak patrze w necie to mysle kolo 800-1200 zł, zobaczymy jak przyjdzie co do czego..

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znalazłam ostatnio Bebetto 2w1 za 600 zł, ale zdecydowanie za wcześnie jeszcze, znajdą się inne okazje :)

i ogarnęłam ciasto na krokiety, zaraz za farsz się zabiorę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:06

mmargol, ewcia91 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka, ja bede krokiety robic dopiero po pracy! Ach tam, zanim sie uwine to juz kolacja pewnie bedzie :P moze jednak przeslesz jakiegos? nastepnym razem ja robie :D

Mi tez sie glupotki snily, flirtowalam z obcym chlopem (!) nigdy na oczy wczesniej go nie widzialam ;p byl czyjs slub, po slubie w domku okazalo sie ze to chrzciny jednak i bylo tyyyyle dzieci i sie tak pieknie bawily :D

Poza tym, witam się z Wami na początku JUŻ 13 tygodnia! :D

martta lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

śliczna jest ta sukienka! mogłabym taką nawet na wesele założyć jakby brzuch był większy, a że wesele w maju to i jeszcze większe pole manewru :) szkoda, ze taka droga! ajć

Dzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny witam się z rana:) ja o dziwo nie mam problemy z cerą choć mam trądzikową i musiałam wszytskie specyfiki odstawić, za to ramiona dramata i na plecach mam taką kaszkę, kupiłam na to coś z ziaji takie z cynkiem dla niemowląt, ale co wysusze to od nowa, ale i tak to lepiej niż na buzi.

Dziś okazało się, że mam jeddne spodnie, w które się mieszczę, także trzeba się na legginsy przerzucić albo wyszukać jakieś ciązówki na olx:)

Miłego dnia:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z cerą też mam mały problem. Tak jak zawsze miałam gładką buzię, tylko przed okresem wypryski jakieś wychodziły i po kilku dniach znikały, tak teraz jestem długo długo przed miesiączką już z wypryskami :(
    I też na plecach mnie wysypuje :/

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Kaszka - to stadko ze zdjecia w awatarze to Twoje?
    Nie, zapożyczone z internetu ale faktycznie mamy w domu goldena :)

Behemottka lubi tę wiadomość

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ją dzisiaj świętuje 1 przespać noc od 16 miesięcy :)a wózek mam graco symbio 3w1 i jestem zadowolona zgrabny dobrze się nim jeździ i ma fajny fotelik :)

Ewelka91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!! ;) gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu :) a takie ze sklepu, to już nie to :(
    I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir :(
    mmargol wrote:
    ja z cerą też mam mały problem. Tak jak zawsze miałam gładką buzię, tylko przed okresem wypryski jakieś wychodziły i po kilku dniach znikały, tak teraz jestem długo długo przed miesiączką już z wypryskami :(
    I też na plecach mnie wysypuje :/
    Kurczę ja mam to samo :( nawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę :( i do tego buzia jakaś taka czerwona :/
    Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy) ;)

Ania91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Witam w 11 tygodniu :D

Ale przyznam że tak pojebanego snu to nigdy nie miałam. Śniło mi się, ze napadli na mój dom. I dwóch trzymało moja córkę, a ja ich lalam krzeslem az ja puścili. Wszystko mnie potem bolało, brzuch napięty, ja uplakana. Pierdziele. Więcej nie śpię :/

Robotka1, żabka04, Skali89, Anulka01, megg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Wy juz spac idziecie, a ja dopiero z pracy i po obiadku i uff, jakoś nadgonilam forum.

A jeszcze przegladalam sukienki i takie mi sie cóś znalazło, tylko nie mam na to okazji :( : http://us.asos.com/Maya-Maternity-Bead-Embellished-Bodice-Midi-Dress/18vcch/?iid=6012360&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=227&gridsize=3&mporgp=L01heWEtTWF0ZXJuaXR5L01heWEtTWF0ZXJuaXR5LUJlYWQtRW1iZWxsaXNoZWQtQm9kaWNlLU1pZGktRHJlc3MvUHJvZC8.

Sliczna jest ta sukienka ! Musze cos kupic na wesele, na asos.uk takiej nie bylo :/ Nie wiesz behemotka jak to jest z clem z usa?

A okazja do kupienia sukienki znajdzie sie zawsze :) Chociazby duze cycki! Ps. Moje tez sa juz ogromne :( I wcale sie nie ciesze bo przed mialam C i teraz juz ani jeden biustonosz na mnie nie pasuje i mi sie ten biust wylewa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red Fox - o niczym teraz nie bede myslala tylko o Twoich krokietach. Alez mam ochote na krokieta... A ja miesa nie jem :/

Jakie mieso masz w farszu?

• Ailla Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja gdzie?! Tez jestem wrzesniowa! Moze nie zbyt aktywna bo leze ciagle ale noe zostawiajcie mnie!

1usavcqgvf430wyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka ja już kiedyś pisałam , ze pierwszą ciążę skończyłam ze stanikiem w rozmiarze J. Jak ja nieznosilam tych donic, które miałam zamiast piersi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka ja dziś robię z pieczarkami, a z mięsem to zwykle robię z takim co z zupy zostało, obiera się z kości, do maszynki lub drobno pokroić, takie jest dużo lepsze niż tradycyjne mielone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę a mój biust aż tak bardzo nie rośnie. Wygląda jakby go może trochę powietrzem napompowano, ale to ze średniego B mam duże B. U mnie za to cały jest w niebieskich zylkach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:42

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wybranie się do brafiterki i jakiegoś uświadomionego sklepu, bo jednak odpowiednie podtrzymanie rosnącego biustu w ciąży i po bardzo wpływa na to w jakim stanie ten biust będzie po tych przejściach.
    I mam nadzieję, że jak piszecie, że macie C czy D to tylko tak z powodu szybkiego pisania ? Bo wiecie przecież, że nie istnieje coś takiego jak rozmiar C czy D? (65 D ma zupełnie inną miską i jest na zupelnie inny biust niż 85 D)
    Myślę, że naprawdę warto tym tematem się zainteresować dla późniejszych korzyści lub nawet po prostu w celu uniknięcia nieprzyjemności i rozczarowania ze stanu naszych piersi :)

U mnie trochę lipa -boli mnie głowa, nawet co dwa dni ostatnio i nie wiem jak się ratować.. czasem biorę paracetamol jak już nie mogę wytrzymać, ale wolałabym jakieś naturalne sposoby. Kompresy nie działają :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:46

h4zpdqk39i22byyb.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzień dobry :)
    Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!! ;) gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu :) a takie ze sklepu, to już nie to :(
    I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir :(

Kurczę ja mam to samo :( nawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę :( i do tego buzia jakaś taka czerwona :/
    Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy) ;)
    Jak próbowałam peeling to miałam gorzej :( miałam wrażenie, że więcej się ich pojawiło.. mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie trwalo cala ciaze, moze w 2 trymestrze ustapi :P :)

P.S. w sumie zjadlabym mizerie - ale chyba nie pasuje mi jakos do krokietow :D

usmaz sobie nalesniczki z czym lubisz :D zapach nie jest taki instensywny jak przy smazeniu na oleju ;) a zawsze urozmaicenie ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też jakby przestał rosnąć, ale na pewno jest pełniejszy :)

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ