X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja dziś zła jak osa bo mi się śniło, że poroniłam. Oby tonie był sen proroczy.
    Co do wózków to na początek
    www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/abc-design-zoom-wozek-gleboko-spacerowy-2016-83.php
    http://www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/babyactive-twinni-blizniaczy-wozek-gleboko-spacerowy-2-foteliki-samochodowe-maxi-cosi-cabrio-fix-3354.php

a na dłużej sportowy http://www.blizniaki.waw.pl/jeden-obok-drugiego/472-bob-sport-utility-stroller-duallie.html
    http://valcoobaby.pl/mobile/wozek-thule-2-urban-glide,id1001.html

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Sluchajcie, patrze na ceny tych wozkow, co je pokazujecie, i malo z krzesla nie spadlam. To normalne za wozek dac 2.500zl?
    Mam tak samo jak Ty.. dlatego bede patrzec na uzywane po 1 dziecku lub w komisie, wiadomo na zywo trzeba zobaczyc dotknac i zmacac, ale poki co jak patrze w necie to mysle kolo 800-1200 zł, zobaczymy jak przyjdzie co do czego..

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znalazłam ostatnio Bebetto 2w1 za 600 zł, ale zdecydowanie za wcześnie jeszcze, znajdą się inne okazje :)

i ogarnęłam ciasto na krokiety, zaraz za farsz się zabiorę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:06

mmargol, ewcia91 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka, ja bede krokiety robic dopiero po pracy! Ach tam, zanim sie uwine to juz kolacja pewnie bedzie :P moze jednak przeslesz jakiegos? nastepnym razem ja robie :D

Mi tez sie glupotki snily, flirtowalam z obcym chlopem (!) nigdy na oczy wczesniej go nie widzialam ;p byl czyjs slub, po slubie w domku okazalo sie ze to chrzciny jednak i bylo tyyyyle dzieci i sie tak pieknie bawily :D

Poza tym, witam się z Wami na początku JUŻ 13 tygodnia! :D

martta lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

śliczna jest ta sukienka! mogłabym taką nawet na wesele założyć jakby brzuch był większy, a że wesele w maju to i jeszcze większe pole manewru :) szkoda, ze taka droga! ajć

Dzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny witam się z rana:) ja o dziwo nie mam problemy z cerą choć mam trądzikową i musiałam wszytskie specyfiki odstawić, za to ramiona dramata i na plecach mam taką kaszkę, kupiłam na to coś z ziaji takie z cynkiem dla niemowląt, ale co wysusze to od nowa, ale i tak to lepiej niż na buzi.

Dziś okazało się, że mam jeddne spodnie, w które się mieszczę, także trzeba się na legginsy przerzucić albo wyszukać jakieś ciązówki na olx:)

Miłego dnia:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z cerą też mam mały problem. Tak jak zawsze miałam gładką buzię, tylko przed okresem wypryski jakieś wychodziły i po kilku dniach znikały, tak teraz jestem długo długo przed miesiączką już z wypryskami :(
    I też na plecach mnie wysypuje :/

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Kaszka Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Kaszka - to stadko ze zdjecia w awatarze to Twoje?
    Nie, zapożyczone z internetu ale faktycznie mamy w domu goldena :)

Behemottka lubi tę wiadomość

ckaiflw1xmxjuufc.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ją dzisiaj świętuje 1 przespać noc od 16 miesięcy :)a wózek mam graco symbio 3w1 i jestem zadowolona zgrabny dobrze się nim jeździ i ma fajny fotelik :)

Ewelka91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!! ;) gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu :) a takie ze sklepu, to już nie to :(
    I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir :(
    mmargol wrote:
    ja z cerą też mam mały problem. Tak jak zawsze miałam gładką buzię, tylko przed okresem wypryski jakieś wychodziły i po kilku dniach znikały, tak teraz jestem długo długo przed miesiączką już z wypryskami :(
    I też na plecach mnie wysypuje :/
    Kurczę ja mam to samo :( nawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę :( i do tego buzia jakaś taka czerwona :/
    Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy) ;)

Ania91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Witam w 11 tygodniu :D

Ale przyznam że tak pojebanego snu to nigdy nie miałam. Śniło mi się, ze napadli na mój dom. I dwóch trzymało moja córkę, a ja ich lalam krzeslem az ja puścili. Wszystko mnie potem bolało, brzuch napięty, ja uplakana. Pierdziele. Więcej nie śpię :/

Robotka1, żabka04, Skali89, Anulka01, megg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Wy juz spac idziecie, a ja dopiero z pracy i po obiadku i uff, jakoś nadgonilam forum.

A jeszcze przegladalam sukienki i takie mi sie cóś znalazło, tylko nie mam na to okazji :( : http://us.asos.com/Maya-Maternity-Bead-Embellished-Bodice-Midi-Dress/18vcch/?iid=6012360&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=227&gridsize=3&mporgp=L01heWEtTWF0ZXJuaXR5L01heWEtTWF0ZXJuaXR5LUJlYWQtRW1iZWxsaXNoZWQtQm9kaWNlLU1pZGktRHJlc3MvUHJvZC8.

Sliczna jest ta sukienka ! Musze cos kupic na wesele, na asos.uk takiej nie bylo :/ Nie wiesz behemotka jak to jest z clem z usa?

A okazja do kupienia sukienki znajdzie sie zawsze :) Chociazby duze cycki! Ps. Moje tez sa juz ogromne :( I wcale sie nie ciesze bo przed mialam C i teraz juz ani jeden biustonosz na mnie nie pasuje i mi sie ten biust wylewa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Red Fox - o niczym teraz nie bede myslala tylko o Twoich krokietach. Alez mam ochote na krokieta... A ja miesa nie jem :/

Jakie mieso masz w farszu?

• Ailla Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja gdzie?! Tez jestem wrzesniowa! Moze nie zbyt aktywna bo leze ciagle ale noe zostawiajcie mnie!

1usavcqgvf430wyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka ja już kiedyś pisałam , ze pierwszą ciążę skończyłam ze stanikiem w rozmiarze J. Jak ja nieznosilam tych donic, które miałam zamiast piersi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka ja dziś robię z pieczarkami, a z mięsem to zwykle robię z takim co z zupy zostało, obiera się z kości, do maszynki lub drobno pokroić, takie jest dużo lepsze niż tradycyjne mielone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę a mój biust aż tak bardzo nie rośnie. Wygląda jakby go może trochę powietrzem napompowano, ale to ze średniego B mam duże B. U mnie za to cały jest w niebieskich zylkach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:42

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wybranie się do brafiterki i jakiegoś uświadomionego sklepu, bo jednak odpowiednie podtrzymanie rosnącego biustu w ciąży i po bardzo wpływa na to w jakim stanie ten biust będzie po tych przejściach.
    I mam nadzieję, że jak piszecie, że macie C czy D to tylko tak z powodu szybkiego pisania ? Bo wiecie przecież, że nie istnieje coś takiego jak rozmiar C czy D? (65 D ma zupełnie inną miską i jest na zupelnie inny biust niż 85 D)
    Myślę, że naprawdę warto tym tematem się zainteresować dla późniejszych korzyści lub nawet po prostu w celu uniknięcia nieprzyjemności i rozczarowania ze stanu naszych piersi :)

U mnie trochę lipa -boli mnie głowa, nawet co dwa dni ostatnio i nie wiem jak się ratować.. czasem biorę paracetamol jak już nie mogę wytrzymać, ale wolałabym jakieś naturalne sposoby. Kompresy nie działają :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:46

h4zpdqk39i22byyb.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzień dobry :)
    Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!! ;) gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu :) a takie ze sklepu, to już nie to :(
    I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir :(

Kurczę ja mam to samo :( nawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę :( i do tego buzia jakaś taka czerwona :/
    Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy) ;)
    Jak próbowałam peeling to miałam gorzej :( miałam wrażenie, że więcej się ich pojawiło.. mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie trwalo cala ciaze, moze w 2 trymestrze ustapi :P :)

P.S. w sumie zjadlabym mizerie - ale chyba nie pasuje mi jakos do krokietow :D

usmaz sobie nalesniczki z czym lubisz :D zapach nie jest taki instensywny jak przy smazeniu na oleju ;) a zawsze urozmaicenie ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też jakby przestał rosnąć, ale na pewno jest pełniejszy :)

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ