WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja dziś zła jak osa bo mi się śniło, że poroniłam. Oby tonie był sen proroczy.
Co do wózków to na początek
www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/abc-design-zoom-wozek-gleboko-spacerowy-2016-83.php
http://www.bobowozki.com.pl/wozki-blizniacze/noworodki/p/babyactive-twinni-blizniaczy-wozek-gleboko-spacerowy-2-foteliki-samochodowe-maxi-cosi-cabrio-fix-3354.php
a na dłużej sportowy http://www.blizniaki.waw.pl/jeden-obok-drugiego/472-bob-sport-utility-stroller-duallie.html
http://valcoobaby.pl/mobile/wozek-thule-2-urban-glide,id1001.html -
Behemottka wrote:Sluchajcie, patrze na ceny tych wozkow, co je pokazujecie, i malo z krzesla nie spadlam. To normalne za wozek dac 2.500zl?
-
nick nieaktualnyja znalazłam ostatnio Bebetto 2w1 za 600 zł, ale zdecydowanie za wcześnie jeszcze, znajdą się inne okazje
i ogarnęłam ciasto na krokiety, zaraz za farsz się zabioręWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:06
mmargol, ewcia91 lubią tę wiadomość
-
zabka, ja bede krokiety robic dopiero po pracy! Ach tam, zanim sie uwine to juz kolacja pewnie bedzie
moze jednak przeslesz jakiegos? nastepnym razem ja robie
Mi tez sie glupotki snily, flirtowalam z obcym chlopem (!) nigdy na oczy wczesniej go nie widzialam ;p byl czyjs slub, po slubie w domku okazalo sie ze to chrzciny jednak i bylo tyyyyle dzieci i sie tak pieknie bawily
Poza tym, witam się z Wami na początku JUŻ 13 tygodnia!martta lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:A jeszcze przegladalam sukienki i takie mi sie cóś znalazło, tylko nie mam na to okazji
: http://us.asos.com/Maya-Maternity-Bead-Embellished-Bodice-Midi-Dress/18vcch/?iid=6012360&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=227&gridsize=3&mporgp=L01heWEtTWF0ZXJuaXR5L01heWEtTWF0ZXJuaXR5LUJlYWQtRW1iZWxsaXNoZWQtQm9kaWNlLU1pZGktRHJlc3MvUHJvZC8.
śliczna jest ta sukienka! mogłabym taką nawet na wesele założyć jakby brzuch był większy, a że wesele w maju to i jeszcze większe pole manewruszkoda, ze taka droga! ajć
Dzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny witam się z rana:) ja o dziwo nie mam problemy z cerą choć mam trądzikową i musiałam wszytskie specyfiki odstawić, za to ramiona dramata i na plecach mam taką kaszkę, kupiłam na to coś z ziaji takie z cynkiem dla niemowląt, ale co wysusze to od nowa, ale i tak to lepiej niż na buzi.
Dziś okazało się, że mam jeddne spodnie, w które się mieszczę, także trzeba się na legginsy przerzucić albo wyszukać jakieś ciązówki na olx:)
Miłego dnia:)
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!!gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu
a takie ze sklepu, to już nie to
I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir
mmargol wrote:ja z cerą też mam mały problem. Tak jak zawsze miałam gładką buzię, tylko przed okresem wypryski jakieś wychodziły i po kilku dniach znikały, tak teraz jestem długo długo przed miesiączką już z wypryskami
I też na plecach mnie wysypujenawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę
i do tego buzia jakaś taka czerwona
Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy)
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam w 11 tygodniu
Ale przyznam że tak pojebanego snu to nigdy nie miałam. Śniło mi się, ze napadli na mój dom. I dwóch trzymało moja córkę, a ja ich lalam krzeslem az ja puścili. Wszystko mnie potem bolało, brzuch napięty, ja uplakana. Pierdziele. Więcej nie śpięRobotka1, żabka04, Skali89, Anulka01, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Wy juz spac idziecie, a ja dopiero z pracy i po obiadku i uff, jakoś nadgonilam forum.
A jeszcze przegladalam sukienki i takie mi sie cóś znalazło, tylko nie mam na to okazji: http://us.asos.com/Maya-Maternity-Bead-Embellished-Bodice-Midi-Dress/18vcch/?iid=6012360&cid=8343&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=227&gridsize=3&mporgp=L01heWEtTWF0ZXJuaXR5L01heWEtTWF0ZXJuaXR5LUJlYWQtRW1iZWxsaXNoZWQtQm9kaWNlLU1pZGktRHJlc3MvUHJvZC8.
Sliczna jest ta sukienka ! Musze cos kupic na wesele, na asos.uk takiej nie byloNie wiesz behemotka jak to jest z clem z usa?
A okazja do kupienia sukienki znajdzie sie zawszeChociazby duze cycki! Ps. Moje tez sa juz ogromne
I wcale sie nie ciesze bo przed mialam C i teraz juz ani jeden biustonosz na mnie nie pasuje i mi sie ten biust wylewa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam wybranie się do brafiterki i jakiegoś uświadomionego sklepu, bo jednak odpowiednie podtrzymanie rosnącego biustu w ciąży i po bardzo wpływa na to w jakim stanie ten biust będzie po tych przejściach.
I mam nadzieję, że jak piszecie, że macie C czy D to tylko tak z powodu szybkiego pisania ? Bo wiecie przecież, że nie istnieje coś takiego jak rozmiar C czy D? (65 D ma zupełnie inną miską i jest na zupelnie inny biust niż 85 D)
Myślę, że naprawdę warto tym tematem się zainteresować dla późniejszych korzyści lub nawet po prostu w celu uniknięcia nieprzyjemności i rozczarowania ze stanu naszych piersi
U mnie trochę lipa -boli mnie głowa, nawet co dwa dni ostatnio i nie wiem jak się ratować.. czasem biorę paracetamol jak już nie mogę wytrzymać, ale wolałabym jakieś naturalne sposoby. Kompresy nie działająWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:46
-
AniaLewandowska wrote:Dzień dobry
Wy tu od rana o krokietach i innych dobrych rzeczach - niedobre Wy!!!gdybym mogła sobie usmażyć na zewnątrz, zeby potem nie czuć zapachu w domu
a takie ze sklepu, to już nie to
I nie wiem co dziś ugotować. Przecież kolejny dzień nie będę jadła jedynego zestawu, który toleruje: ziemniaki, jajko sadzone, mizeria i kefir
Kurczę ja mam to samonawet co 2 dzień robię peeling twarzy, szyiz gładka jest przez chwile a potem pod palacmi znowu czuć kaszkę
i do tego buzia jakaś taka czerwona
Poza tym zrobiłam sie już taka jakaś pyzata (albo mam już zwidy)miałam wrażenie, że więcej się ich pojawiło.. mam tylko nadzieje, ze to nie bedzie trwalo cala ciaze, moze w 2 trymestrze ustapi
P.S. w sumie zjadlabym mizerie - ale chyba nie pasuje mi jakos do krokietow
usmaz sobie nalesniczki z czym lubiszzapach nie jest taki instensywny jak przy smazeniu na oleju
a zawsze urozmaicenie
-
nick nieaktualny