WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bisacz wrote:A mocno dociskasz do brzuszka ?
No dociskam trochę tą głowicą ale nie za mocno. U mnie jest bardzo nisko, zazwyczaj po lewej stronie obok spojenia łonowego. Wyżej nie ma co szukać bo tylko jelita pracujące słychać ;pbisacz lubi tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Dziewczyny a jak wychodzi przesyłka na aliexpress? Buciki które dziś wam pokazywalam u nas białe trampki kosztują 24zl..tak 2.25€...roznica ogromna!
buci z allegro czesto sa sprowadzane wlasne z chin, duze sa roznice cenowe
w wiekszosci pzesylka za free tylko moze isc nawet 2 mce roznie to bywa
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mi też się opryszczka właśnie kończy. W tej ciąży to mam komplet. Najpierw ciągle przeziębienia a teraz opryszczka...
Mi tez wlasnie opryszczka sie goi dopiero ogolnie mam takie suche i popękane te usta, a dziewczyny jak z Wasza cera? Bo mnie np strasznie wysypało na czole taka kaszka, ze szok -
Moonicorns wrote:Mi tez wlasnie opryszczka sie goi dopiero ogolnie mam takie suche i popękane te usta, a dziewczyny jak z Wasza cera? Bo mnie np strasznie wysypało na czole taka kaszka, ze szok
Oj cera to i u mnie nie najlepiej Nie dość, że twarz to jeszcze na plecach wyczuwalne pod palcami krostki -
mychakruszyna wrote:Megg liczę się z oczekiwaniem dość dlugim ale myślę ze warto bo ciuszki super i te promocje jak tylko dowiem się plec zafunduje sobie paczuszkę
czasem dochodzily mi w 3 tyg ja Frankowi czesto cos tam kupuje i narazie wszystko ok a buciki sa przeslodkie dla maluszkow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
megg wrote:czasem dochodzily mi w 3 tyg ja Frankowi czesto cos tam kupuje i narazie wszystko ok a buciki sa przeslodkie dla maluszkow
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja teraz w najbliższym czasie planuję przefarbować, ale zastanawiam się czy u fryzjera farbować (opcja najdroższa), czy kupić farbę apteczną (opcja wypośrodkowana) czy przerzucić się na hennę (opcja pozornie najtańsza), tylko czy dobrze pokryje odrosty i czy nie będzie schodzić po tygodniu?
boję się trochę regulację brwi robić, bo gdzieś przeczytałam że wosk jest zabroniony w ciąży -
claudiuszek wrote:nigdy nie zamawiałam z zagranicznych stron- czy zamawia się tak samo jak na allegro? I jeszcze takie pytanie- pewnie głupie, ale sie nie orientuję- płacę normalnie przelewem?chodzi o walutę
zrobilam sobie drzemke wieczorna i teraz i tak zasypiam wiec lece papa! -
nick nieaktualny