WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam, najadłam się jak nie wiem
Ta czytam wasze przemyślenia o wózkach, łóżeczkach itd., a ja jeszcze w ogóle się w temacie nie orientowałam i nawet tych nazw nie znam muszę najpierw ogarnąć co od kogo dostaniemy w spadku, a co będziemy musieli dokupić.
Co do rogala, bo widziałam że temat był poruszony, to ja od szwagierki dostałam z firmy motherhood, takiego dużego w kształcie litery C. Próbowałam w nim raz spać, ale może i zasnęło się fajnie ale i tak w ciągu nocy się z niego wykopałam. No i ponieważ śpię zazwyczaj z małżonkiem na łyżeczkę no to przytulał się do poduchy, a mała ona nie jest -
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska wrote:Moja tez sie właśnie goi. Ale nie używałam żadnych maści, bo raczej w ciąży są orzeciwskazania. Pękło, teraz sie samo wysusza
U mnie na razie tylko czosnek. Zobaczę jak jutro się sytuacja rozwinie. Kurde jakoś mega często nie dopada mnie to świństwo. A teraz akurat musiało No trudno....
-
agatia wrote:Jasne, że są różne modele i różne gusta
Ja sobie cenię w x, że ma spacerówkę wpinaną przodem i tyłem. A mutsy tego nie miał.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mi też się opryszczka właśnie kończy. W tej ciąży to mam komplet. Najpierw ciągle przeziębienia a teraz opryszczka...
I ja właśnie przeziębiona byłam ale to wcześniej, wcześniej na samym począteczku. Jeszcze nie wiedziałam o ciąży. Widocznie rzeczywiście osłabiony organizm....
Trzeba uważać na siebie na każdym kroku teraz. Tyle trąbią o tych wirusach różnych.... Normalnie strach