WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
claudiuszek wrote:nigdy nie zamawiałam z zagranicznych stron- czy zamawia się tak samo jak na allegro? I jeszcze takie pytanie- pewnie głupie, ale sie nie orientuję- płacę normalnie przelewem?chodzi o walutę
placic mozna kk lub przelewem, tylko o prowizje za przewalutowanie lepiej w banku zapytac
jest podobne do allegro -
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska wrote:Hej Dziewczyny
A jednak nie wytrzymałam bez Was
ehhhhh kobieta zmienną jest...
Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie
Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furiiMialam nadzieje, ze wrocisz tu do nas. Bardzo fajnie, ze jestes
mmargol lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży jeszcze nie wiedziałam ze w ciąży jestem bo późno odkrylam i farbowalam wlosy to wyszly mi rude właściwie miedziane a miały być brązowe z jaśniejszymi pasemkami...
Fryzjerka powiedziała ze wlos zmienia konsystencje inaczej hormony działają..wiec teraz czekam do 5 mcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 22:26
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Sluchajcie, patrze na ceny tych wozkow, co je pokazujecie, i malo z krzesla nie spadlam. To normalne za wozek dac 2.500zl?
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka, niestety takie ceny, a te z górnej półki potrafią kosztować nawet więcej, my w okolicy mamy komis używanych wózków, a na stronie internetowej widziałam modele które mnie się osobiście podobały za ok 800 zł, choć można taniej, ale to już nie będzie takie 3w1 jakiego szukamy, choć też myślę o 2w1 a fotelik zupełnie nowy kupić, bo boję się że trafimy na powypadkowy albo taki, który komuś kiedyś spadł - choć mój mąż zapewnia że wyczuje jak coś będzie nie tak, więc sama nie wiem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:21
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam się w 10tc.yeeeee
Ale ten czas leci.
No nic muszę zaprowadzić córkę do przedszkola w te śniegi wrrrrrrrr pójdę na zakupy bo nie mam z czego zrobić tych krokietow nie chce mi się ich robić
I się wezmę za nie......
Miłego dnia:-)
Kuźwa śniło mi się surowe mięso że tarlam na tarce i byłam chyba u fryzjera od czubka głowy miałam siwe potem blond a resztę rude miedziane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:33
mmargol, maluutka90, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie się coś dziś śniło, teraz próbuję sobie przypomnieć, ale ni huhu... za szybko wstałam z łóżka i uciekło, ale wracałam szybciorem z toalety więc musiało być coś niemiłego... ja w dalszym ciągu przeglądam wózki, koleżance udało się kiedyś na OLXie znaleźć taki za 300 zł, w którym dziecko siedziało dosłownie kilka razy, a babeczka sprzedawała tak tanio byle się pozbyć szybciej, tak więc mam nadzieję znaleźć coś w rozsądnej cenie...
-
nick nieaktualnyHej
Jak dobrze ze dziś już czwartek i tylko 2 dni do weekenduA ja jeszcze przyszły tydzień mam wolny więc już całkowite szaleństwo:)
Co do zespołu Downa to u mnie też koleżanka przed 30stka urodziła chorą córeczkę . Więc te statystyki to tak naprawdę tylko cyferki a życie życiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:46
slodka100 lubi tę wiadomość