WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
claudiuszek wrote:nigdy nie zamawiałam z zagranicznych stron- czy zamawia się tak samo jak na allegro? I jeszcze takie pytanie- pewnie głupie, ale sie nie orientuję- płacę normalnie przelewem?chodzi o walutę
placic mozna kk lub przelewem, tylko o prowizje za przewalutowanie lepiej w banku zapytac
jest podobne do allegro -
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska wrote:Hej Dziewczyny
A jednak nie wytrzymałam bez Was
ehhhhh kobieta zmienną jest...
Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie
Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furiimmargol lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży jeszcze nie wiedziałam ze w ciąży jestem bo późno odkrylam i farbowalam wlosy to wyszly mi rude właściwie miedziane a miały być brązowe z jaśniejszymi pasemkami...
Fryzjerka powiedziała ze wlos zmienia konsystencje inaczej hormony działają..wiec teraz czekam do 5 mcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 22:26
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Sluchajcie, patrze na ceny tych wozkow, co je pokazujecie, i malo z krzesla nie spadlam. To normalne za wozek dac 2.500zl?
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka, niestety takie ceny, a te z górnej półki potrafią kosztować nawet więcej, my w okolicy mamy komis używanych wózków, a na stronie internetowej widziałam modele które mnie się osobiście podobały za ok 800 zł, choć można taniej, ale to już nie będzie takie 3w1 jakiego szukamy, choć też myślę o 2w1 a fotelik zupełnie nowy kupić, bo boję się że trafimy na powypadkowy albo taki, który komuś kiedyś spadł - choć mój mąż zapewnia że wyczuje jak coś będzie nie tak, więc sama nie wiem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:21
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam się w 10tc.yeeeee
Ale ten czas leci.
No nic muszę zaprowadzić córkę do przedszkola w te śniegi wrrrrrrrr pójdę na zakupy bo nie mam z czego zrobić tych krokietow nie chce mi się ich robić
I się wezmę za nie......
Miłego dnia:-)
Kuźwa śniło mi się surowe mięso że tarlam na tarce i byłam chyba u fryzjera od czubka głowy miałam siwe potem blond a resztę rude miedziane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:33
mmargol, maluutka90, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie się coś dziś śniło, teraz próbuję sobie przypomnieć, ale ni huhu... za szybko wstałam z łóżka i uciekło, ale wracałam szybciorem z toalety więc musiało być coś niemiłego... ja w dalszym ciągu przeglądam wózki, koleżance udało się kiedyś na OLXie znaleźć taki za 300 zł, w którym dziecko siedziało dosłownie kilka razy, a babeczka sprzedawała tak tanio byle się pozbyć szybciej, tak więc mam nadzieję znaleźć coś w rozsądnej cenie...
-
nick nieaktualnyHej
Jak dobrze ze dziś już czwartek i tylko 2 dni do weekendu A ja jeszcze przyszły tydzień mam wolny więc już całkowite szaleństwo:)
Co do zespołu Downa to u mnie też koleżanka przed 30stka urodziła chorą córeczkę . Więc te statystyki to tak naprawdę tylko cyferki a życie życiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:46
slodka100 lubi tę wiadomość