WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja przyznaję, że mam ogromny problem z lekami, o ile kwas foliowy jest mały i luz to witaminy są duże, a ja nigdy nie potrafiłam połykać dużych tablet. Męczę się przy tym jak kot z kłakiem. Tak jest id zawsze. Mąż rozkminił i teraz mi rozdrabnia i rozpuszcza wit. innej drogi nie ma;)
Ja teraz dostałam antybiotyk taki duży że nie wiedziałam jak go mam połknąć..masakra jakaś a nigdy problemów z tym nie miałam. -
Little Red Fox wrote:mnie też Bebetto bardzo, ale to bardzo się podoba, nawet w gazetce ciążowej go reklamowali ja nadal ani razu nie wymiotowałam, ale Bąbla widziałam na usg, więc na pewno coś we mnie siedzi, hehe
co do wózków - ostatnio śmiałam się jak fretka, bo na OLXie w dziale "wózki dla dzieci" znalazłam coś takiego:
http://olx.pl/oferta/wozek-retro-toy-prl-CID88-IDdQUv5.html#1c7515d260
Angela ja coś przeczuwam, że moja będzie chciała żebym rodziła SN, ale nie wiem z drugiej strony czy mój stan zdrowia na to pozwoli, musiałabym też poznać opinię okulisty, a na dodatek mam skrzywienie kręgosłupa i już się boję co to będzie jak brzuch zacznie rosnąć -
Angela89 wrote:Ja teraz dostałam antybiotyk taki duży że nie wiedziałam jak go mam połknąć..masakra jakaś a nigdy problemów z tym nie miałam.
KAsiu mi się kończy właśnie opryszczka, w każdej ciąży miałam w pierwszym trymestrze(dodam że pierwszą w życiu właśnie w ciąży złapałam). Nic się nie dzieje, musisz to przeboleć, najlepiej nie drapać, maść z cynkiem na okrągło i powinno być łagodnie, choć u mnie już 1.5 tygodnia.....ale znika -
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Witam ponownie
Termin porodu 16.09
Prenatalne 09.03
Dziewczyny które mają detektor tętna płodu - też tak trudno wam znaleźć bicie serduszka? Wczoraj jakoś mi się udało a dziś nie dałam rady.
Ja długo szukam i jak znajdę to słyszę tylko kilkanaście sekund bo mi dziecię gdzieś ucieka ;p17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
Kasia1987. wrote:Ej dziewczyny czy któraś z Was miała może opryszczkę na ustach w ciąży???
Kurde coś czuje, że mi się zrobi. To chyba niedobrze???
Już siedzę z czosnkiem na ustach Boje sie -
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:Megg ja tez teraz mam klups ale do drugiej dzidzi planuje cos takiego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5546683421
pomyslowe to lozeczko
ja mojemu kupie chyba juz takie doroslejsze, a dzidzia bedzie w klups
widzialam ze wspominalyscie o wozku bebetto
ja mam Luca
chwale sobie, fajny jest, mam z nim fotelik maxi cosi wlasnie
wady: mala torba na zakupy, cienka torba na ramie -
agatia wrote:Co do wózków to polecam xlandera. Ja mam spacerowkę xmove, muszę dokupić gondolę. Nie jest może super zgrabny, ale ma pompowane dobre koła, idealne na śnieg, piaach, czy do lasu. Wcześniej miałam mutsy i gondola była ok choć mała, ale spacerówka dramat.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegg wrote:pomyslowe to lozeczko
ja mojemu kupie chyba juz takie doroslejsze, a dzidzia bedzie w klups
Ja robię podobnie Martynie kupuje dorosłe łóżeczko z barierką a dzidzi kupujemy nowe łóżeczko (bo wyjdzie zaraz że nic nowego nie będzie miało ) bo te chcemy oddać dalej. A w razie gdyby Martyna nie dawała rady jeszcze na dorosłym to turystycznego ja wrzucimy
Asienka1184 wrote:Ja długo szukam i jak znajdę to słyszę tylko kilkanaście sekund bo mi dziecię gdzieś ucieka ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:54
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia na Twoim miejscu trzymała bym się terminu wyliczonego z ostatniej miesiączki:) bo te z usg to co badanie inne są
ejjj xmove jest piękny!!! nie ma piękniejszego i zgrabniejszego
Angela a właśnie jak Twoja macica teraz? bo moja po porodzie niedawnym to istne boisko dla nowego lokatora, taaaaka duża:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:54
agatia lubi tę wiadomość
-
Kasia1987. wrote:Ej dziewczyny czy któraś z Was miała może opryszczkę na ustach w ciąży???
Kurde coś czuje, że mi się zrobi. To chyba niedobrze???
Już siedzę z czosnkiem na ustach Boje sie